Gjest bytte med vaniljesukker? Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Kom på at jeg har lyst til å lage karamellpudding til i morgen. Har aldri gjort det før men pleier ikke å ha problemer med å lage etter oppskrift så satser på at det går bra. Men - har jo ikke handlet inn vaniljestang. Dvs jeg har en som sikkert er utgått for lenge siden. Kan jeg bytte ut vaniljestang med vaniljesukker? Eller blir det feil? Jeg vil lage en supergod karamellpudding altså... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387061-karamellpudding-vaniljestang/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tullemusa Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Jeg personlig kjenner ikke forskjell på ekte vanilje fra stang og vaniljesukker. Så om jeg var din gjest hadde jeg nok rost puddingen din opp i skyene, uansett hva den er laget av. Om du har en vaniljestang som er gått ut på dato kan den kanskje brukes likevel. Om den er oppbevart i lukket beholder er holdbarheten svært god. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387061-karamellpudding-vaniljestang/#findComment-3428111 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Jeg skal også lage det i dag, og har kjøpt inn vaniljestang. Men jeg leste gjennom en del oppskrifter, og det stor at man kan erstatte med vaniljesukker. Det smaker ikke like godt, men funker nok fint ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387061-karamellpudding-vaniljestang/#findComment-3428170 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bytte med vaniljesukker? Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Jeg skal også lage det i dag, og har kjøpt inn vaniljestang. Men jeg leste gjennom en del oppskrifter, og det stor at man kan erstatte med vaniljesukker. Det smaker ikke like godt, men funker nok fint ) Ok takk for tips. Jeg prøver. Men har du tips til hvordan smelte sukkeret? Hva er best? Og hvor "flytende" må det være før man kan helle det oppi brødform? Eller smelter du det i brødform i ovnen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387061-karamellpudding-vaniljestang/#findComment-3428175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Ok takk for tips. Jeg prøver. Men har du tips til hvordan smelte sukkeret? Hva er best? Og hvor "flytende" må det være før man kan helle det oppi brødform? Eller smelter du det i brødform i ovnen? Jeg kommer til å sette brødformen rett på plata. Så bare vender jeg på formen når det er smeltet for å dekke alle sider. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387061-karamellpudding-vaniljestang/#findComment-3428177 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bytte med vaniljesukker? Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Jeg kommer til å sette brødformen rett på plata. Så bare vender jeg på formen når det er smeltet for å dekke alle sider. Ok - det funker nok ikke hos meg da jeg har induksjonstopp... Har sukker i en gryte og smelter men føler aldri det blir flytende "nok" 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387061-karamellpudding-vaniljestang/#findComment-3428179 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Ok takk for tips. Jeg prøver. Men har du tips til hvordan smelte sukkeret? Hva er best? Og hvor "flytende" må det være før man kan helle det oppi brødform? Eller smelter du det i brødform i ovnen? Sett brødformene litt i ovnen mens du smelter sukkeret, så stivner den ikke så fort når du heller over. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387061-karamellpudding-vaniljestang/#findComment-3428184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Ja i nøden kan du bytte, men vaniljesmaken er noe svakere og nesten metallisk. Husk å reduser sukkermengden, smak til med sukker etter å ha tilsatt vaniljesukker du:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387061-karamellpudding-vaniljestang/#findComment-3428294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 30. desember 2012 Del Skrevet 30. desember 2012 Ok takk for tips. Jeg prøver. Men har du tips til hvordan smelte sukkeret? Hva er best? Og hvor "flytende" må det være før man kan helle det oppi brødform? Eller smelter du det i brødform i ovnen? Hell fra kantene og ned, ikke fra bunnen og utover- funker iallefall bedre for meg:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387061-karamellpudding-vaniljestang/#findComment-3428295 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.