mariaflyfly Skrevet 31. desember 2012 Del Skrevet 31. desember 2012 Vi tar den ut ved ca. 55 grader. Hva har du forsøkt allerede? Gordon Ramsays oppskrift sier at den skal steike 35 min ved 200 grader. Da vi forsøkte det første gangen, var den altfor, altfor mye stekt. De to siste gangene har vi brukt steketermometer og tatt den ut ved ca 55 grader, men jeg synes fortsatt den er litt mye stekt Mulig det er meg det er noe galt med, men jeg elsker rå biff 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387063-har-noen-et-hyggelig-tips-til-mat-p%C3%A5-nytt%C3%A5rs/page/2/#findComment-3428352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kalevaala Skrevet 31. desember 2012 Del Skrevet 31. desember 2012 Raclette er jo veldig hyggelig! Vi pleier å ha det nyttårsaften. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387063-har-noen-et-hyggelig-tips-til-mat-p%C3%A5-nytt%C3%A5rs/page/2/#findComment-3428353 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 31. desember 2012 Del Skrevet 31. desember 2012 Gordon Ramsays oppskrift sier at den skal steike 35 min ved 200 grader. Da vi forsøkte det første gangen, var den altfor, altfor mye stekt. De to siste gangene har vi brukt steketermometer og tatt den ut ved ca 55 grader, men jeg synes fortsatt den er litt mye stekt Mulig det er meg det er noe galt med, men jeg elsker rå biff Kjøttet ville hatt det bedre med lavere steketemperatur og da vil heller ikke etterstekingen være så sterk. Når du steker ved 200 grader, så har du dårlig kontroll med hvor mange grader kjernetemperaturen øker etter at du har tatt kjøttet ut av ovnen. Fritt sitert fra Familiekokeboka (er det ikke det den heter?) ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387063-har-noen-et-hyggelig-tips-til-mat-p%C3%A5-nytt%C3%A5rs/page/2/#findComment-3428355 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nitty-gritty Skrevet 31. desember 2012 Del Skrevet 31. desember 2012 Gordon Ramsays oppskrift sier at den skal steike 35 min ved 200 grader. Da vi forsøkte det første gangen, var den altfor, altfor mye stekt. De to siste gangene har vi brukt steketermometer og tatt den ut ved ca 55 grader, men jeg synes fortsatt den er litt mye stekt Mulig det er meg det er noe galt med, men jeg elsker rå biff 55 grader er nok medium rare, så prøv en litt lavere temperatur 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387063-har-noen-et-hyggelig-tips-til-mat-p%C3%A5-nytt%C3%A5rs/page/2/#findComment-3428418 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.