bollekinn Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 Er ikke så veldig glad i kyllingkjøttdeig. Men kjøpte noen pakker da det var på tilbud. Det er jo fint og magert mat noe som passer meg fint.. ;-) Har du noen "spesialiteter" laget med kyllingkjøtt deig som er godt? Eller andre retter der du bruker det i? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 Hei! Jeg har laget noe nytt av dette nå. Jeg hadde små grillpinner av tre også fant jeg på å lage små kebabpinner. Blander hvitløk, pepper, basilikum, salt, litt sitron, og stangselleri og løk med en stavmikser kanskje også chilli, arbeider det inn i kjøttdeiegen, og steker så disse i ovnen til gjennomstekte, de er veldig gode med en lett youghurt dressing/taziki. De passer også fint til skolemat ved siden av litt annet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430663 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 Denne retten liker vi alle sammen her hos oss http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/kylling/chicken-nuggets/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 Denne retten liker vi alle sammen her hos oss http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/kylling/chicken-nuggets/ mmmm - de så gode ut! så smart med sånn Bacongull utenpå! Huff, at jeg har en skuff full av karbonadedeig og ikke kyllingdeig da.... Hva skal JEG lage, liksom? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430678 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 mmmm - de så gode ut! så smart med sånn Bacongull utenpå! Huff, at jeg har en skuff full av karbonadedeig og ikke kyllingdeig da.... Hva skal JEG lage, liksom? Karbonade-nuggets? ;o) Burde gå helt fint det. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430679 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 mmmm - de så gode ut! så smart med sånn Bacongull utenpå! Huff, at jeg har en skuff full av karbonadedeig og ikke kyllingdeig da.... Hva skal JEG lage, liksom? De er veldig gode Karbonadedeig bruker jeg i grunn ganske mye, men egentlig litt kjedelige retter da. Ofte karbonader eller som grunnlag til kjøttsaus, dessverre elsker jeg pasta..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 Bruker det ofte til taco. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430687 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 Denne retten liker vi alle sammen her hos oss http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/kylling/chicken-nuggets/ De er gode ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ekte nick Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 Vi bruker nesten bare kyllingkjøttdeig. Til pizza, risotto, pastagryte med tomatsaus, osv. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430728 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 6. januar 2013 Del Skrevet 6. januar 2013 De er veldig gode Karbonadedeig bruker jeg i grunn ganske mye, men egentlig litt kjedelige retter da. Ofte karbonader eller som grunnlag til kjøttsaus, dessverre elsker jeg pasta..... Det ble karbonader - og de ble vanvittig saftige! Jeg hadde oppi 2 egg, 1ss soyasaus, 1 løk, 1 kinesisk hvitløk, 1 ss potetmel og 1,5 ts dijonsennep, stekte på begge sider og heiv hele panna i ovnen NAM! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430748 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bollekinn Skrevet 7. januar 2013 Forfatter Del Skrevet 7. januar 2013 Takk til dere som svarte! Nå føler jeg at jeg har flere ideer til hva jeg kan bruke kyllingkjøttdeigen til! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 7. januar 2013 Del Skrevet 7. januar 2013 Det ble karbonader - og de ble vanvittig saftige! Jeg hadde oppi 2 egg, 1ss soyasaus, 1 løk, 1 kinesisk hvitløk, 1 ss potetmel og 1,5 ts dijonsennep, stekte på begge sider og heiv hele panna i ovnen NAM! Det hørtes godt ut, karbonader er så godt da. Og så enkelt å ha noen ferdigstekte liggende i fryseren. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430950 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Luska Skrevet 7. januar 2013 Del Skrevet 7. januar 2013 Vi pleier å steke kyllinkjøttdeig, krydre med litt paprikapulver og pepper, tilsette paprika, mais, sjampinjong, løk og creme fraiche. Serveres med ris og evt. salat. Veldig godt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3430955 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ekte nick Skrevet 7. januar 2013 Del Skrevet 7. januar 2013 Hei! Jeg har laget noe nytt av dette nå. Jeg hadde små grillpinner av tre også fant jeg på å lage små kebabpinner. Blander hvitløk, pepper, basilikum, salt, litt sitron, og stangselleri og løk med en stavmikser kanskje også chilli, arbeider det inn i kjøttdeiegen, og steker så disse i ovnen til gjennomstekte, de er veldig gode med en lett youghurt dressing/taziki. De passer også fint til skolemat ved siden av litt annet. Takk for nyttig tips! Hvor mange grader steker du dem på, og hvor lenge? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3431161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 8. januar 2013 Del Skrevet 8. januar 2013 Takk for nyttig tips! Hvor mange grader steker du dem på, og hvor lenge? Hei! Hm det er jeg usikker på, jeg sjekket dem, jeg gjorde et vellykket eksperiment. tror ca 200 grader... nei må nok gjøre det en gang til, jeg sjekket dem underveis. Det var ingen oppskrift forstår du, vi fikk slike i Hellas i sommer med dip til de så så gode ut, også lagde jeg noen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387272-kyllingkj%C3%B8ttdeig/#findComment-3431541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.