bollekinn Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Er ikke så veldig glad i kyllingkjøttdeig. Men kjøpte noen pakker da det var på tilbud. Det er jo fint og magert mat noe som passer meg fint.. ;-) Har du noen "spesialiteter" laget med kyllingkjøtt deig som er godt? Eller andre retter der du bruker det i? 0 Siter
Madelenemie Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Hei! Jeg har laget noe nytt av dette nå. Jeg hadde små grillpinner av tre også fant jeg på å lage små kebabpinner. Blander hvitløk, pepper, basilikum, salt, litt sitron, og stangselleri og løk med en stavmikser kanskje også chilli, arbeider det inn i kjøttdeiegen, og steker så disse i ovnen til gjennomstekte, de er veldig gode med en lett youghurt dressing/taziki. De passer også fint til skolemat ved siden av litt annet. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Denne retten liker vi alle sammen her hos oss http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/kylling/chicken-nuggets/ 0 Siter
flisa Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Denne retten liker vi alle sammen her hos oss http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/kylling/chicken-nuggets/ mmmm - de så gode ut! så smart med sånn Bacongull utenpå! Huff, at jeg har en skuff full av karbonadedeig og ikke kyllingdeig da.... Hva skal JEG lage, liksom? 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 mmmm - de så gode ut! så smart med sånn Bacongull utenpå! Huff, at jeg har en skuff full av karbonadedeig og ikke kyllingdeig da.... Hva skal JEG lage, liksom? Karbonade-nuggets? ;o) Burde gå helt fint det. ) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 mmmm - de så gode ut! så smart med sånn Bacongull utenpå! Huff, at jeg har en skuff full av karbonadedeig og ikke kyllingdeig da.... Hva skal JEG lage, liksom? De er veldig gode Karbonadedeig bruker jeg i grunn ganske mye, men egentlig litt kjedelige retter da. Ofte karbonader eller som grunnlag til kjøttsaus, dessverre elsker jeg pasta..... 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Denne retten liker vi alle sammen her hos oss http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/kylling/chicken-nuggets/ De er gode ) 0 Siter
ekte nick Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Vi bruker nesten bare kyllingkjøttdeig. Til pizza, risotto, pastagryte med tomatsaus, osv. 0 Siter
flisa Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 De er veldig gode Karbonadedeig bruker jeg i grunn ganske mye, men egentlig litt kjedelige retter da. Ofte karbonader eller som grunnlag til kjøttsaus, dessverre elsker jeg pasta..... Det ble karbonader - og de ble vanvittig saftige! Jeg hadde oppi 2 egg, 1ss soyasaus, 1 løk, 1 kinesisk hvitløk, 1 ss potetmel og 1,5 ts dijonsennep, stekte på begge sider og heiv hele panna i ovnen NAM! 0 Siter
bollekinn Skrevet 7. januar 2013 Forfatter Skrevet 7. januar 2013 Takk til dere som svarte! Nå føler jeg at jeg har flere ideer til hva jeg kan bruke kyllingkjøttdeigen til! 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 7. januar 2013 Skrevet 7. januar 2013 Det ble karbonader - og de ble vanvittig saftige! Jeg hadde oppi 2 egg, 1ss soyasaus, 1 løk, 1 kinesisk hvitløk, 1 ss potetmel og 1,5 ts dijonsennep, stekte på begge sider og heiv hele panna i ovnen NAM! Det hørtes godt ut, karbonader er så godt da. Og så enkelt å ha noen ferdigstekte liggende i fryseren. 0 Siter
Luska Skrevet 7. januar 2013 Skrevet 7. januar 2013 Vi pleier å steke kyllinkjøttdeig, krydre med litt paprikapulver og pepper, tilsette paprika, mais, sjampinjong, løk og creme fraiche. Serveres med ris og evt. salat. Veldig godt 0 Siter
ekte nick Skrevet 7. januar 2013 Skrevet 7. januar 2013 Hei! Jeg har laget noe nytt av dette nå. Jeg hadde små grillpinner av tre også fant jeg på å lage små kebabpinner. Blander hvitløk, pepper, basilikum, salt, litt sitron, og stangselleri og løk med en stavmikser kanskje også chilli, arbeider det inn i kjøttdeiegen, og steker så disse i ovnen til gjennomstekte, de er veldig gode med en lett youghurt dressing/taziki. De passer også fint til skolemat ved siden av litt annet. Takk for nyttig tips! Hvor mange grader steker du dem på, og hvor lenge? 0 Siter
Madelenemie Skrevet 8. januar 2013 Skrevet 8. januar 2013 Takk for nyttig tips! Hvor mange grader steker du dem på, og hvor lenge? Hei! Hm det er jeg usikker på, jeg sjekket dem, jeg gjorde et vellykket eksperiment. tror ca 200 grader... nei må nok gjøre det en gang til, jeg sjekket dem underveis. Det var ingen oppskrift forstår du, vi fikk slike i Hellas i sommer med dip til de så så gode ut, også lagde jeg noen. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.