Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er ikke så veldig glad i kyllingkjøttdeig. Men kjøpte noen pakker da det var på tilbud. Det er jo fint og magert mat noe som passer meg fint.. ;-)

Har du noen "spesialiteter" laget med kyllingkjøtt deig som er godt? Eller andre retter der du bruker det i?

Skrevet

Hei!

Jeg har laget noe nytt av dette nå.

Jeg hadde små grillpinner av tre også fant jeg på å lage små kebabpinner. Blander hvitløk, pepper, basilikum, salt, litt sitron, og stangselleri og løk med en stavmikser kanskje også chilli, arbeider det inn i kjøttdeiegen, og steker så disse i ovnen til gjennomstekte, de er veldig gode med en lett youghurt dressing/taziki. De passer også fint til skolemat ved siden av litt annet.

Skrevet

mmmm - de så gode ut! så smart med sånn Bacongull utenpå! :) Huff, at jeg har en skuff full av karbonadedeig og ikke kyllingdeig da....

Hva skal JEG lage, liksom?

Karbonade-nuggets? ;o) Burde gå helt fint det. :o)

Gjest annlovinda
Skrevet

mmmm - de så gode ut! så smart med sånn Bacongull utenpå! :) Huff, at jeg har en skuff full av karbonadedeig og ikke kyllingdeig da....

Hva skal JEG lage, liksom?

De er veldig gode :)

Karbonadedeig bruker jeg i grunn ganske mye, men egentlig litt kjedelige retter da. Ofte karbonader eller som grunnlag til kjøttsaus, dessverre elsker jeg pasta.....

Skrevet

Vi bruker nesten bare kyllingkjøttdeig. Til pizza, risotto, pastagryte med tomatsaus, osv.

Skrevet

De er veldig gode :)

Karbonadedeig bruker jeg i grunn ganske mye, men egentlig litt kjedelige retter da. Ofte karbonader eller som grunnlag til kjøttsaus, dessverre elsker jeg pasta.....

Det ble karbonader - og de ble vanvittig saftige! Jeg hadde oppi 2 egg, 1ss soyasaus, 1 løk, 1 kinesisk hvitløk, 1 ss potetmel og 1,5 ts dijonsennep, stekte på begge sider og heiv hele panna i ovnen :) NAM!

Skrevet

Takk til dere som svarte! Nå føler jeg at jeg har flere ideer til hva jeg kan bruke kyllingkjøttdeigen til!

Gjest annlovinda
Skrevet

Det ble karbonader - og de ble vanvittig saftige! Jeg hadde oppi 2 egg, 1ss soyasaus, 1 løk, 1 kinesisk hvitløk, 1 ss potetmel og 1,5 ts dijonsennep, stekte på begge sider og heiv hele panna i ovnen :) NAM!

Det hørtes godt ut, karbonader er så godt da. Og så enkelt å ha noen ferdigstekte liggende i fryseren.

Skrevet

Vi pleier å steke kyllinkjøttdeig, krydre med litt paprikapulver og pepper, tilsette paprika, mais, sjampinjong, løk og creme fraiche. Serveres med ris og evt. salat. Veldig godt :)

Skrevet

Hei!

Jeg har laget noe nytt av dette nå.

Jeg hadde små grillpinner av tre også fant jeg på å lage små kebabpinner. Blander hvitløk, pepper, basilikum, salt, litt sitron, og stangselleri og løk med en stavmikser kanskje også chilli, arbeider det inn i kjøttdeiegen, og steker så disse i ovnen til gjennomstekte, de er veldig gode med en lett youghurt dressing/taziki. De passer også fint til skolemat ved siden av litt annet.

Takk for nyttig tips! Hvor mange grader steker du dem på, og hvor lenge?

Skrevet

Takk for nyttig tips! Hvor mange grader steker du dem på, og hvor lenge?

Hei!

Hm det er jeg usikker på, jeg sjekket dem, jeg gjorde et vellykket eksperiment. tror ca 200 grader... nei må nok gjøre det en gang til, jeg sjekket dem underveis. Det var ingen oppskrift forstår du, vi fikk slike i Hellas i sommer med dip til de så så gode ut, også lagde jeg noen.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...