meg__123! Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Går det greit å bruke svensk kjøttdeig som sikkert har ligget i fryseren i 2 år? Hvordan hurtigtine uten at det går utover kjøttet? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Ha kjøttdeigen i en pose, og legg den i en bolle eller kum med kaldt vann. 0 Siter
meg__123! Skrevet 6. januar 2013 Forfatter Skrevet 6. januar 2013 Ha kjøttdeigen i en pose, og legg den i en bolle eller kum med kaldt vann. Kjøttet luktet fælt i fryst tilstand i hvertfall :/ 0 Siter
Gjest nei ellers takk Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Nei jeg ville ikke ha brukt kjøttdeig som er mer enn et år gammelt (og ikke da engang) selv om det har ligget i fryseren. Kjøttdeig er da ikke SÅ dyrt, at man må ta sjansen ? 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Kjøttet luktet fælt i fryst tilstand i hvertfall :/ Da kaster du det. 0 Siter
meg__123! Skrevet 6. januar 2013 Forfatter Skrevet 6. januar 2013 Nei jeg ville ikke ha brukt kjøttdeig som er mer enn et år gammelt (og ikke da engang) selv om det har ligget i fryseren. Kjøttdeig er da ikke SÅ dyrt, at man må ta sjansen ? Er bare så kjipt å dra ut å kjøpe idag 0 Siter
flisa Skrevet 6. januar 2013 Skrevet 6. januar 2013 Kjøttet luktet fælt i fryst tilstand i hvertfall :/ Lag ostesmørbrød og en løksuppe i stedet 0 Siter
meg__123! Skrevet 6. januar 2013 Forfatter Skrevet 6. januar 2013 Lag ostesmørbrød og en løksuppe i stedet kjøttet lukta helt vanlig når vi stekte det, så tar sjansen 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. januar 2013 Skrevet 7. januar 2013 Kjøttet luktet fælt i fryst tilstand i hvertfall :/ Da hadde jeg ikke spist det. 0 Siter
meg__123! Skrevet 7. januar 2013 Forfatter Skrevet 7. januar 2013 Da hadde jeg ikke spist det. Lukta helt vanlig og smakte greit når det var stekt.. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.