Gå til innhold

familieribbe/trenger detaljert oppskrift


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

''Hva slags krydder? Salt og pepper bare?''

Et lite tips jeg lærte i Bolivia: Gni ribba inn med en dæsj sennep og sitronsaft også, det gir god smak og mørt kjøtt. Om svoren mot formodning ikke blir sprø, dryss over litt natron før den settes noen minutter under grillen - gammelt boliviansk jungelord :)

Gjest Nickløsheletida

Da sitter vi spent og venter frem til tirsdag kveld når gjestene dine har reist :)

''Da sitter vi spent og venter frem til tirsdag kveld når gjestene dine har reist :)''

Den ble nesten perfekt. Svoren kunne nok vært litt sprøere enkelte steder.

Gjest Elextra

Kjøper rødkål?

Duh, det er innmari lett å lage!

Strimle ett hue rødkål, skjær opp ca 100 g tørka fikner og like mye tørka aprikoser i biter. Kutt opp to epler i fine skiver og en rødløk, hvis du liker det.

Alt puttes i langpanna kvelden før. Du tilsetter en god slant portvin og litt rødvinseddik og baker alt under sølvfolie i en liten time. (til det er mørt!)

Så har du alt i ei gryte med lokk og setter i kjøleskapet til du skal servere ribba. Varm opp og smak til med litt salt, pepper og evt sukker.

Lett, og SÅ utrolig mye bedre enn posevarianten!

Tror vi definerer "inmari enkelt" noe forskjellig! :P

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...