Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har en pakke bankekjøtt og skal lage gryterett imorgen. Men er det slik at kjøttet må bankes før det kokes? Har aldri brukt denne typen kjøtt før. Og hvor lenge må det kokes for å bli ordentlig mørt?

Skrevet

Dette problemet har jeg aldri vært borte i før.Jeg anbefaler denne fremgangsmåten.Stek biffen på svak varme så blodet strømmer ut og lager en grå "snerk". Siden du ikke skal spise biffen hel men ha den i en gryterett anfefaler jeg å steke den så lenge at den blir grå inni.Sett kokeplaten på maks 500-750 watt eller på 2-3 av 4,eller maks 5 av 9 som på min induksjons-ovn.

Skjær biffen i store terninge ca en tommelfingers bredde.

Følg posens anbefalninger,eller kom tilbake med flere spørsmål.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...