smurf78 Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 Har en pakke bankekjøtt og skal lage gryterett imorgen. Men er det slik at kjøttet må bankes før det kokes? Har aldri brukt denne typen kjøtt før. Og hvor lenge må det kokes for å bli ordentlig mørt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387806-bankekj%C3%B8tt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest HHP58 Skrevet 20. januar 2013 Del Skrevet 20. januar 2013 Dette problemet har jeg aldri vært borte i før.Jeg anbefaler denne fremgangsmåten.Stek biffen på svak varme så blodet strømmer ut og lager en grå "snerk". Siden du ikke skal spise biffen hel men ha den i en gryterett anfefaler jeg å steke den så lenge at den blir grå inni.Sett kokeplaten på maks 500-750 watt eller på 2-3 av 4,eller maks 5 av 9 som på min induksjons-ovn. Skjær biffen i store terninge ca en tommelfingers bredde. Følg posens anbefalninger,eller kom tilbake med flere spørsmål. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387806-bankekj%C3%B8tt/#findComment-3436238 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.