Gjest Noen som har erfaring? :-) Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Går det ann? Da snakker jeg om en suppe med fløte og creme fraiche (eller hvordan det enn staves). Det er kanskje bedre å heller fryse suppe laget på vann/buljong og slikt? Blir smaken veldig ødelagt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Det går helt utmerket! ) Jeg pleier å lage en stor kjele thaisuppe (kjøttdeig el. kylling, creme fraiche og kokosmelk +++) og fryse i porsjonspakninger. Helt suveren! Smaken er like god etter frysing. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/#findComment-3437147 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Noen som har erfaring? :-) Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Det går helt utmerket! ) Jeg pleier å lage en stor kjele thaisuppe (kjøttdeig el. kylling, creme fraiche og kokosmelk +++) og fryse i porsjonspakninger. Helt suveren! Smaken er like god etter frysing. ) takk!! :-D 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/#findComment-3437156 Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Det går helt utmerket! ) Jeg pleier å lage en stor kjele thaisuppe (kjøttdeig el. kylling, creme fraiche og kokosmelk +++) og fryse i porsjonspakninger. Helt suveren! Smaken er like god etter frysing. ) Oppskrift? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/#findComment-3437245 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Oppskrift? Thaisuppe 400 g kjøttdeig (neste gang skal jeg ta halvparten karbonadedeig og halvparten grønne linser tror jeg) 1 paprika 1 løk 1 rød chili 2 ts karri 1 beger creme fraiche (jeg bruker lett) 1 boks kokosmelk (jeg bruker lett) 2 ss kalvefond (jeg bruker 1 sånn porsjonspakke) 3 ts gurkemeie 1 lime 1-3 ts red curry pasta etter hvor sterk du vil ha suppa salt og pepper etter smak evt. litt vann hvis du synes suppa blir for tykk, jeg bruker ikke vann Kjøttdeigen stekes sammen med finhakket løk, paprika og chili + karrien (krydderet, ikke pastaen). Ha det over i en gryte og hell over creme fraiche og kokosmelk og rør rundt til det blandes. Ha i curry pastaen, gurkemeien, kalvefonden og saft og revet skall av en lime (og evt. vann) og la det koke i 15 min. Smak til med salt og pepper om nødvendig. Server gjerne med brød / rundstykker og smør. NAM!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/#findComment-3437249 Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Thaisuppe 400 g kjøttdeig (neste gang skal jeg ta halvparten karbonadedeig og halvparten grønne linser tror jeg) 1 paprika 1 løk 1 rød chili 2 ts karri 1 beger creme fraiche (jeg bruker lett) 1 boks kokosmelk (jeg bruker lett) 2 ss kalvefond (jeg bruker 1 sånn porsjonspakke) 3 ts gurkemeie 1 lime 1-3 ts red curry pasta etter hvor sterk du vil ha suppa salt og pepper etter smak evt. litt vann hvis du synes suppa blir for tykk, jeg bruker ikke vann Kjøttdeigen stekes sammen med finhakket løk, paprika og chili + karrien (krydderet, ikke pastaen). Ha det over i en gryte og hell over creme fraiche og kokosmelk og rør rundt til det blandes. Ha i curry pastaen, gurkemeien, kalvefonden og saft og revet skall av en lime (og evt. vann) og la det koke i 15 min. Smak til med salt og pepper om nødvendig. Server gjerne med brød / rundstykker og smør. NAM!!! Hørtes godt ut Men hva er kalvefond, og er det nødvendig å ha i? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/#findComment-3437251 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Hørtes godt ut Men hva er kalvefond, og er det nødvendig å ha i? Ja, den inneholder mye smak, det er en slags kraft. Bruker du kyllingstrimler kan du bruke kyllingfond. Begge deler fås i pakker med 8 små porsjonspakninger, veldig praktisk så slipper man å åpne en stor pakke når man skal ha bare litt av gangen. ) http://knorr.no/#/forsiden/fondduchef 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/#findComment-3437254 Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Ja, den inneholder mye smak, det er en slags kraft. Bruker du kyllingstrimler kan du bruke kyllingfond. Begge deler fås i pakker med 8 små porsjonspakninger, veldig praktisk så slipper man å åpne en stor pakke når man skal ha bare litt av gangen. ) http://knorr.no/#/forsiden/fondduchef Ok da skal jeg prøve det en dag 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/#findComment-3437255 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandolaika Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Ja, den inneholder mye smak, det er en slags kraft. Bruker du kyllingstrimler kan du bruke kyllingfond. Begge deler fås i pakker med 8 små porsjonspakninger, veldig praktisk så slipper man å åpne en stor pakke når man skal ha bare litt av gangen. ) http://knorr.no/#/forsiden/fondduchef Er det noe av det samme som buljongterninger? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/#findComment-3437260 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Er det noe av det samme som buljongterninger? Antagelig, men fonden er som gele omtrent og smeler mye raskere enn en buljongterning løser seg opp. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/387905-fryse-kyllingsuppe/#findComment-3437264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.