Kisses Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 Hei, jeg har egentlig fobi for rester. Men nå som jeg har så lite penger må jeg prøve. Har laget pizza her (ikke frossen altså), og lurer på hva jeg skal gjøre for å ha den til lunsj i morgen? Skal jeg vente til den er kald før jeg legger den i kjøleskapet? Hvordan varmer jeg den opp igjen? I mikroen? Må jeg ha på ny ost? Føles pinlig å spørre men, har aldri gjort dette. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 Du lar restene stå på benken til de har avkjølt seg litt. Så legger du stykkene i en plastboks med lokk i kjøleskapet - eller legger dem på en tallerken med plast over. Når du skal spise dem i morgen, varmer du dem i mikroen (eller evt i stekeovnen). Trenger ikke ha på ekstra ost. Klart du må spise opp pizzarester :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3443742 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 Pakk den i f.eks alufolie, legg den i kjøleskap, varm den opp i stekovn eller mikro til lunsj. Den bør være avkjølt før du legger den i kjøleskapet så ikke den varmer opp det andre der inne. ( Vi setter ofte mat ut på balkongen nå som det er kaldt.) Stekovn 225C, i mikro helst i crisp-panne ellers blir den litt seig synes jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3443744 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest My way! Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 Putt den inn i kjøleskapet. Du trenger ikke plast eller annet på. En varm pizza avkjøles raskt, så du kan putte den inn varm. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3443746 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 6. februar 2013 Del Skrevet 6. februar 2013 Fobi for rester? Rester er neste dags favorittlunsj her Pizza er en av de tingene jeg ikke varmer i microen, syns bare den blir seig og dvask. Derrsom jeg ikke har stekovn tilgjengelig spiser jeg den kald, mens alt med saus (feks pasta, fisk, kjøtt, gryter etc) varmer jeg i microen på jobb som lunsj 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3443758 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. februar 2013 Del Skrevet 7. februar 2013 Vi er steinsløve så hos oss står som regel restene på kjøkkenet til de er kalde og deretter settes de, tildekket med plast, i gangen der det er ca. 8-10 grader nå til dagen etter. Varmes så i stekeovnen på varmluft dagen etter. Nam! Ingen av oss har blitt syke av dette så langt. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3443786 Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhemar Skrevet 7. februar 2013 Del Skrevet 7. februar 2013 Hei, du skal ikke legge varm mat i kjøleskapet. Ideelt skal mat kjøles ned hurtig, så den kommer forbi 'kristisk fase' så kjapt som mulig. Vannbad på gryteretter etc. Pizza kan du sette i kjølig rom eller på trappa når det er kaldt ute. Og det går som regel greit å la den romavkjøles også. Så, inn i kjølen. Neste dag, varm opp. Micro funker, men ovn er bedre. Pizza du planlegger varme dagen etterpå kan di med fordel steke litt kortere, så den 'tåler' ny swoh i ovnen. Går nok bra uansett hva du gjør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3443806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 7. februar 2013 Del Skrevet 7. februar 2013 Fobi for rester? Rester er neste dags favorittlunsj her Pizza er en av de tingene jeg ikke varmer i microen, syns bare den blir seig og dvask. Derrsom jeg ikke har stekovn tilgjengelig spiser jeg den kald, mens alt med saus (feks pasta, fisk, kjøtt, gryter etc) varmer jeg i microen på jobb som lunsj ''Pizza er en av de tingene jeg ikke varmer i microen, syns bare den blir seig og dvask.'' Enig! Kokt pizza er ingen höjdare. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3443823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Melis37 Skrevet 7. februar 2013 Del Skrevet 7. februar 2013 ''Pizza er en av de tingene jeg ikke varmer i microen, syns bare den blir seig og dvask.'' Enig! Kokt pizza er ingen höjdare. Har man crisp funksjon blir den ikke så dvask å seig 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3443842 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 7. februar 2013 Del Skrevet 7. februar 2013 Har man crisp funksjon blir den ikke så dvask å seig Syns ikke crispfunksjonen funker på pizza jeg, man får fremdeles den samme seige konsistensen som all gjærbakst får i mikro pga damputviklingen. Crispfunksjonen er super til gratinering derimot 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3443871 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kisses Skrevet 12. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2013 Fobi for rester? Rester er neste dags favorittlunsj her Pizza er en av de tingene jeg ikke varmer i microen, syns bare den blir seig og dvask. Derrsom jeg ikke har stekovn tilgjengelig spiser jeg den kald, mens alt med saus (feks pasta, fisk, kjøtt, gryter etc) varmer jeg i microen på jobb som lunsj Ja, det er sikkert mulig å ha fobi for alt mulig Men for meg er tanken på at det er gammelt, størknet osv.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3445772 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kisses Skrevet 12. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2013 Hei, du skal ikke legge varm mat i kjøleskapet. Ideelt skal mat kjøles ned hurtig, så den kommer forbi 'kristisk fase' så kjapt som mulig. Vannbad på gryteretter etc. Pizza kan du sette i kjølig rom eller på trappa når det er kaldt ute. Og det går som regel greit å la den romavkjøles også. Så, inn i kjølen. Neste dag, varm opp. Micro funker, men ovn er bedre. Pizza du planlegger varme dagen etterpå kan di med fordel steke litt kortere, så den 'tåler' ny swoh i ovnen. Går nok bra uansett hva du gjør. OK, takk for svarene til alle sammen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388459-hvordan-lagre-pizza-1-dag/#findComment-3445773 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.