Gjest annlovinda Skrevet 7. februar 2013 Skrevet 7. februar 2013 Jeg er veldig dårlig på å lage hjemmelaget suppe, men ønsker å få en god oppskrift på kyllingsuppe Har du en god kyllingsuppe du vil dele oppskriften på? 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. februar 2013 Skrevet 7. februar 2013 Bytt ut kjøttdeigen med kyllingkjøttdeig eller strimlet kylling og kalvefonden med kyllingfond (el. hønsekraft). Mmmm... Thaisuppe 400 g kjøttdeig 1 løk 1 paprika 1 chili 2 ts karri 1 beger creme fraiche 1 boks kokosmelk ( ½ - 1 dl vann om nødvendig, jeg bruker det ikke, liker suppa tykk!) 2 ts rød karripasta 2 ss kalvefond 3 ts gurkemeie 1 lime 1 ts salt ½ ts pepper 1 neve hakket frisk koriander Stek kjøttdeigen i en stekepanne med smør sammen med hakket løk, paprika, chili og karri. Ha alt over i en gryte. Tilsett creme fraiche og kokosmelk og bland alt godt sammen. Spe evt. suppen med vann til passe konsistens. Tilsett karripasta, kalvefond, gurkemeie, reve limeskall og saften av en lime. La suppen småkoke ca. 15 min. Smak til med salt, pepper og evt. mer karripasta hvis du vil ha den litt sterkere. Bland i frisk hakket koriander til slutt og pynt med litt korander og hakket chili ved servering. Server gjerne med godt brød med smør på. Mmmm….!!!!!! 0 Siter
....AV Skrevet 7. februar 2013 Skrevet 7. februar 2013 Dette er min favoritt: http://www.arla.se/recept/italiensk-kycklingsoppa/ Den er kjempeenkel og kjempegod. Vi er ikke så glade i linser, så vi pleier å droppe dem, den er god uten også. 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. februar 2013 Skrevet 7. februar 2013 Dette er min favoritt: http://www.arla.se/recept/italiensk-kycklingsoppa/ Den er kjempeenkel og kjempegod. Vi er ikke så glade i linser, så vi pleier å droppe dem, den er god uten også. Hvor mye fløte (grädde) har du i? Det mangler i innholdslista, men står i beskrivelsen. ) 0 Siter
....AV Skrevet 7. februar 2013 Skrevet 7. februar 2013 Hvor mye fløte (grädde) har du i? Det mangler i innholdslista, men står i beskrivelsen. ) Ja, det ser jeg nå. 2.5 dl, skal det være. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 7. februar 2013 Skrevet 7. februar 2013 Dette er min favoritt: http://www.arla.se/recept/italiensk-kycklingsoppa/ Den er kjempeenkel og kjempegod. Vi er ikke så glade i linser, så vi pleier å droppe dem, den er god uten også. Takk, den så både god og enkel ut 0 Siter
gunrika Skrevet 8. februar 2013 Skrevet 8. februar 2013 http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/hot-kyllingsuppe 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 8. februar 2013 Skrevet 8. februar 2013 Bytt ut kjøttdeigen med kyllingkjøttdeig eller strimlet kylling og kalvefonden med kyllingfond (el. hønsekraft). Mmmm... Thaisuppe 400 g kjøttdeig 1 løk 1 paprika 1 chili 2 ts karri 1 beger creme fraiche 1 boks kokosmelk ( ½ - 1 dl vann om nødvendig, jeg bruker det ikke, liker suppa tykk!) 2 ts rød karripasta 2 ss kalvefond 3 ts gurkemeie 1 lime 1 ts salt ½ ts pepper 1 neve hakket frisk koriander Stek kjøttdeigen i en stekepanne med smør sammen med hakket løk, paprika, chili og karri. Ha alt over i en gryte. Tilsett creme fraiche og kokosmelk og bland alt godt sammen. Spe evt. suppen med vann til passe konsistens. Tilsett karripasta, kalvefond, gurkemeie, reve limeskall og saften av en lime. La suppen småkoke ca. 15 min. Smak til med salt, pepper og evt. mer karripasta hvis du vil ha den litt sterkere. Bland i frisk hakket koriander til slutt og pynt med litt korander og hakket chili ved servering. Server gjerne med godt brød med smør på. Mmmm….!!!!!! Takk for oppskrift, høres godt ut 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 8. februar 2013 Skrevet 8. februar 2013 http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/hot-kyllingsuppe Uten den ostekremen kan det være den er god Takk for oppskrift 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 8. februar 2013 Skrevet 8. februar 2013 Bytt ut kjøttdeigen med kyllingkjøttdeig eller strimlet kylling og kalvefonden med kyllingfond (el. hønsekraft). Mmmm... Thaisuppe 400 g kjøttdeig 1 løk 1 paprika 1 chili 2 ts karri 1 beger creme fraiche 1 boks kokosmelk ( ½ - 1 dl vann om nødvendig, jeg bruker det ikke, liker suppa tykk!) 2 ts rød karripasta 2 ss kalvefond 3 ts gurkemeie 1 lime 1 ts salt ½ ts pepper 1 neve hakket frisk koriander Stek kjøttdeigen i en stekepanne med smør sammen med hakket løk, paprika, chili og karri. Ha alt over i en gryte. Tilsett creme fraiche og kokosmelk og bland alt godt sammen. Spe evt. suppen med vann til passe konsistens. Tilsett karripasta, kalvefond, gurkemeie, reve limeskall og saften av en lime. La suppen småkoke ca. 15 min. Smak til med salt, pepper og evt. mer karripasta hvis du vil ha den litt sterkere. Bland i frisk hakket koriander til slutt og pynt med litt korander og hakket chili ved servering. Server gjerne med godt brød med smør på. Mmmm….!!!!!! Noe ala dette er også min favoritt for tiden Jeg lager en litt enklere variant med kylling jeg da, dropper bl.a creme fraiche og karri, og ikke noe fond heller (litt usikker på hva det er?). Et tips: Krydre finskåret kylling, kok opp en panne/ kjele med vann tilsatt salt, og la kyllingen trekke i kokende vann framfor å stekes. Legg det deretter i suppen rett før servering - kyllingen blir bare såå saftig 0 Siter
kosen Skrevet 8. februar 2013 Skrevet 8. februar 2013 Trines matblogg har en kyllingsuppe med karri, som er sinnsykt god og lett å lage. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.