Gå til innhold

Billig, billig og langreist mat.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Dette "kortreist-hysteriet" har gått over alle snøvleskaft. Snart kan vi vel ikke spise annet enn det som befinner seg på den usle kvadratmeteren en til enhver tid har planta labbene på.

Hadde det vært et 'kortreisthysteri', ville ikke denne situasjonen oppstått.

Problemet er ikke at vi importerer det vi ikke kan produsere selv, men det vi importerer som vi fint kan lage selv. Eller fisken som fiskes i Norge, foredles i Kina og sendes tilbake til Norge.

Fra et matsmitteperspektiv er det selvsagt en risikofaktor om kjøttdeigen vi kjøper kan inneholde kjøtt fra dyr fra flere kontinenter.

Se på USA der dollaren har fått råde grunnen alene kijøttproduksjonen er industrialisert, også på dyreholdsnivå. Noen få aktører sitter med bukta og begge endene. De har store problemer med matsmitte og vet aldri helt hvor smitten kommer fra.

mvh

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...