PieLill Skrevet 15. februar 2013 Del Skrevet 15. februar 2013 Denne saken viser noe av medaljens bakside ved at mat skal være så billig så billig, nesten samme hvor den kommer fra. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10113927 Ja til kortreist mat. mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388765-billig-billig-og-langreist-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trotsky Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 Dette "kortreist-hysteriet" har gått over alle snøvleskaft. Snart kan vi vel ikke spise annet enn det som befinner seg på den usle kvadratmeteren en til enhver tid har planta labbene på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388765-billig-billig-og-langreist-mat/#findComment-3447407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PieLill Skrevet 17. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 17. februar 2013 Dette "kortreist-hysteriet" har gått over alle snøvleskaft. Snart kan vi vel ikke spise annet enn det som befinner seg på den usle kvadratmeteren en til enhver tid har planta labbene på. Hadde det vært et 'kortreisthysteri', ville ikke denne situasjonen oppstått. Problemet er ikke at vi importerer det vi ikke kan produsere selv, men det vi importerer som vi fint kan lage selv. Eller fisken som fiskes i Norge, foredles i Kina og sendes tilbake til Norge. Fra et matsmitteperspektiv er det selvsagt en risikofaktor om kjøttdeigen vi kjøper kan inneholde kjøtt fra dyr fra flere kontinenter. Se på USA der dollaren har fått råde grunnen alene kijøttproduksjonen er industrialisert, også på dyreholdsnivå. Noen få aktører sitter med bukta og begge endene. De har store problemer med matsmitte og vet aldri helt hvor smitten kommer fra. mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388765-billig-billig-og-langreist-mat/#findComment-3447413 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.