Gjest HHP58 Skrevet 16. februar 2013 Del Skrevet 16. februar 2013 Skal 500 gram koke eller bare varmes.Det skal være til 4 personer,men jeg er veldig sulten.Svenske kjøttbuller og heintz.Va Gött detta ska bli! Tagliatelle på italieskt vis! Sånn blir det når man bor 15 min fra svenskegrensa og 30 min fra Töcksfors.(20 min fra Ôstervallskog.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388795-haster-fersk-pasta-haster/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest TanteSverige Skrevet 16. februar 2013 Del Skrevet 16. februar 2013 kokes. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388795-haster-fersk-pasta-haster/#findComment-3447273 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pastachick Skrevet 16. februar 2013 Del Skrevet 16. februar 2013 Kokes i 3-4 minutter, ikke mer! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388795-haster-fersk-pasta-haster/#findComment-3447292 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest HHP58 Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 kokes. Hvorfor jeg var i tvil,var fordi det var Fjordland fersk tagliatelli, og det var den beste pastaen jeg har smakt på veldig lenge.Det ble en gryte på 4-6 liter og stor middag i 2 dager. Noen tips til annet en ketchup og salt? Kjøttbollene var ganske store selv om de var svaneke så jeg delte de i to. Erfaring tilsier at det nå er en stor klomp med pasta og kjøttboller i kjøleskapet,så for at det ikke bare skal bli korte biter,ved å ta ut kald pasta og varme det i 2 min ved 750 watt i micro,kan jeg val varme den opp igjen med mer vann,har brent pasta så mange ganger,at jeg vel trenger en del vann og kanskje noe stekesmør eller olje? Kl er bare 11,men tar den ut nå heller på masse vann og setter platen på 3 eller 4 av 9.Tror vel at 9 = 2000 watt? Så det blir ca 500 watt og i minst 2 timer. Er dette ok? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388795-haster-fersk-pasta-haster/#findComment-3447472 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 Hvorfor jeg var i tvil,var fordi det var Fjordland fersk tagliatelli, og det var den beste pastaen jeg har smakt på veldig lenge.Det ble en gryte på 4-6 liter og stor middag i 2 dager. Noen tips til annet en ketchup og salt? Kjøttbollene var ganske store selv om de var svaneke så jeg delte de i to. Erfaring tilsier at det nå er en stor klomp med pasta og kjøttboller i kjøleskapet,så for at det ikke bare skal bli korte biter,ved å ta ut kald pasta og varme det i 2 min ved 750 watt i micro,kan jeg val varme den opp igjen med mer vann,har brent pasta så mange ganger,at jeg vel trenger en del vann og kanskje noe stekesmør eller olje? Kl er bare 11,men tar den ut nå heller på masse vann og setter platen på 3 eller 4 av 9.Tror vel at 9 = 2000 watt? Så det blir ca 500 watt og i minst 2 timer. Er dette ok? Hvis du koker pastaen en gang til, blir den ødelagt, og hvis du koker den i to timer, går den garantert i oppløsning. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388795-haster-fersk-pasta-haster/#findComment-3447477 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest noens mor og datter Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 Hvorfor jeg var i tvil,var fordi det var Fjordland fersk tagliatelli, og det var den beste pastaen jeg har smakt på veldig lenge.Det ble en gryte på 4-6 liter og stor middag i 2 dager. Noen tips til annet en ketchup og salt? Kjøttbollene var ganske store selv om de var svaneke så jeg delte de i to. Erfaring tilsier at det nå er en stor klomp med pasta og kjøttboller i kjøleskapet,så for at det ikke bare skal bli korte biter,ved å ta ut kald pasta og varme det i 2 min ved 750 watt i micro,kan jeg val varme den opp igjen med mer vann,har brent pasta så mange ganger,at jeg vel trenger en del vann og kanskje noe stekesmør eller olje? Kl er bare 11,men tar den ut nå heller på masse vann og setter platen på 3 eller 4 av 9.Tror vel at 9 = 2000 watt? Så det blir ca 500 watt og i minst 2 timer. Er dette ok? Jeg synes ikke oppvarmet pasta er godt. Den ferske tar det jo dessuten bare et par minutter å koke, så da anbefaler jeg deg heller å dele pastaen i to og koke opp en del hver dag. Tomatsaus er godt til kjøttboller. Kjøp et par bokser knuste tomater, hell dem i en kjele og smak til med krydder. Finhakkede grønnsaker kan også være godt i. Jeg pleier å slippe kjøttbollene i sausen og la dem få trekke i den en stund. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388795-haster-fersk-pasta-haster/#findComment-3447484 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.