smurf78 Skrevet 18. februar 2013 Skrevet 18. februar 2013 Hva slags kjøtt er egnet til å kverne egen kjøttdeig av? Og er det noe man burde skjære bort først? innbiller meg at det er en del sener m.m. som kanskje burde bort? 0 Siter
Gjest fola fola Skrevet 18. februar 2013 Skrevet 18. februar 2013 ''Hva slags kjøtt er egnet til å kverne egen kjøttdeig av?'' Hestekjøtt skal vistnok være smakfult og mørt. 0 Siter
Gjest luftslott Skrevet 19. februar 2013 Skrevet 19. februar 2013 Høyrygg av storfe er bra, kanskje det står noe på matprat eller lignende steder? 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. februar 2013 Skrevet 19. februar 2013 Vi kvernet hjortekjøtt som ble til overs etter at det ble skåret ut biffer og steker av slaktet. Vi slengte nå oppi det som var, men burde nok vært litt mer nøye med å ta ut beinrestene... *hehe* 0 Siter
Mandolaika Skrevet 19. februar 2013 Skrevet 19. februar 2013 Vi kvernet hjortekjøtt som ble til overs etter at det ble skåret ut biffer og steker av slaktet. Vi slengte nå oppi det som var, men burde nok vært litt mer nøye med å ta ut beinrestene... *hehe* Lillemus sin egen MUK. :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. februar 2013 Skrevet 19. februar 2013 Lillemus sin egen MUK. :-) *hehe* Den ble litt vel "fra naturens side" den der... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.