Gå til innhold

Kverne egen kjøttdeig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva slags kjøtt er egnet til å kverne egen kjøttdeig av? Og er det noe man burde skjære bort først? innbiller meg at det er en del sener m.m. som kanskje burde bort?

Gjest fola fola
Skrevet

''Hva slags kjøtt er egnet til å kverne egen kjøttdeig av?''

Hestekjøtt skal vistnok være smakfult og mørt.

Gjest luftslott
Skrevet

Høyrygg av storfe er bra, kanskje det står noe på matprat eller lignende steder?

Skrevet

Vi kvernet hjortekjøtt som ble til overs etter at det ble skåret ut biffer og steker av slaktet. Vi slengte nå oppi det som var, men burde nok vært litt mer nøye med å ta ut beinrestene... *hehe*

Skrevet

Vi kvernet hjortekjøtt som ble til overs etter at det ble skåret ut biffer og steker av slaktet. Vi slengte nå oppi det som var, men burde nok vært litt mer nøye med å ta ut beinrestene... *hehe*

Lillemus sin egen MUK. :-)

Skrevet

Lillemus sin egen MUK. :-)

*hehe* Den ble litt vel "fra naturens side" den der...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...