smurf78 Skrevet 22. februar 2013 Del Skrevet 22. februar 2013 Vi har hatt problemer med emaljen i bunnen av stekeovnen flere ganger og vil gjøre alt for å beskytte emaljen i vår nye ovn. Kan man alltid ha et ekstra stekebrett på nederste rille når man steker ting? Som beskyttelse. Eller vil det ødelegge stekeresultatet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388956-alltid-ha-stekebrett-i-bunnen-av-ovnen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 22. februar 2013 Del Skrevet 22. februar 2013 Det vil ta ekstra lang tid å varme opp ovnen fordi platen også skal varmes opp. Kan du ikke bare legge folie i bunn og skifte ut med jevne mellomrom? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388956-alltid-ha-stekebrett-i-bunnen-av-ovnen/#findComment-3449474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 22. februar 2013 Del Skrevet 22. februar 2013 Det kommer an på hva du steker er min erfaring. Brød i former må stekes på rist og ikke brett, ellers blir de ikke godt nok stekt i bunnen. Ved steking av ostesmørbrød på rist har vi alltid plate i tillegg på nederste rille i tilfelle det drypper ost f.eks. og det går helt fint. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388956-alltid-ha-stekebrett-i-bunnen-av-ovnen/#findComment-3449476 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Høstløv Skrevet 22. februar 2013 Del Skrevet 22. februar 2013 Hvis du har varmluftsovn så går det bra, ellers vil det ødelegge resultatet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388956-alltid-ha-stekebrett-i-bunnen-av-ovnen/#findComment-3449481 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandolaika Skrevet 22. februar 2013 Del Skrevet 22. februar 2013 Kan du ikke legge f.eks. et pizzabakeark eller vanlig matpapir under, for å forhindre at f.eks. smeltet ost eller andre ting renner ned? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388956-alltid-ha-stekebrett-i-bunnen-av-ovnen/#findComment-3449501 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.