Gå til innhold

Alltid ha stekebrett i bunnen av ovnen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har hatt problemer med emaljen i bunnen av stekeovnen flere ganger og vil gjøre alt for å beskytte emaljen i vår nye ovn. Kan man alltid ha et ekstra stekebrett på nederste rille når man steker ting? Som beskyttelse. Eller vil det ødelegge stekeresultatet?

Skrevet

Det vil ta ekstra lang tid å varme opp ovnen fordi platen også skal varmes opp. Kan du ikke bare legge folie i bunn og skifte ut med jevne mellomrom?

Skrevet

Det kommer an på hva du steker er min erfaring.

Brød i former må stekes på rist og ikke brett, ellers blir de ikke godt nok stekt i bunnen. Ved steking av ostesmørbrød på rist har vi alltid plate i tillegg på nederste rille i tilfelle det drypper ost f.eks. og det går helt fint.

Skrevet

Hvis du har varmluftsovn så går det bra, ellers vil det ødelegge resultatet.

Skrevet

Kan du ikke legge f.eks. et pizzabakeark eller vanlig matpapir under, for å forhindre at f.eks. smeltet ost eller andre ting renner ned?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...