Gjest mahfj Skrevet 23. februar 2013 Del Skrevet 23. februar 2013 Hvordan holde den fersk lengst mulig? Har et rom som er forholdsvis kaldt og mørkt, samt jeg har kjøleskap.... hvor tror dere det er best? og bør jeg ha på den plasten eller ta den av? Det virker som den "visner" fort, blomkål holder seg lenge, men broccolien taper seg fort. Er den fortsatt spisende selv om den har mistet farge? Kunne tenkt meg å hamstret broccoli nå når den er på tilbud, men rekker ikke spise det fort nok....... før den visner! Og broccoli er jo så sunt! Hvordan forveller man broccoli og fryser ned? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388978-oppbevaring-av-broccoli/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 23. februar 2013 Del Skrevet 23. februar 2013 Kutt broccolien i buketter (ikke så veldig store), hiv dem i kokende vann og la dem koke i 2-3 min (ta tiden fra vannet koker opp igjen. Hiv dem så rett i så kaldt vann som mulig og la dem avkjøle like lenge. La dem så renne godt av før du legger dem i egnet amballasje og putter dem i fryseren. ) Frisk broccoli holder seg ikke så veldig lenge, men noen dager i kjøleskapet pleier å gå bra. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388978-oppbevaring-av-broccoli/#findComment-3449757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 23. februar 2013 Del Skrevet 23. februar 2013 Jeg synes brokkoli holder seg ganske lenge, jeg (dog ikke i ukevis). Oppbevarer den i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. Nederst i grønnsaksskuffen har jeg gjerne noen gamle aviser, for å forhindre at luften der blir for fuktig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/388978-oppbevaring-av-broccoli/#findComment-3449814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.