Gå til innhold

Pavlova - trenger hjelp FORT!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har en Pavlova stående i ovnen nå. Den oppgitte steke/tørketiden er straks ute, men den er bare så vidt sprø utenpå (tynn skorpe) og helt myk inni.

Skal den være sånn, eller skal jeg skru ned varmen og forlenge steketiden? Eggehvitene jeg brukte var ganskestore.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...