Gjest Fikk lyst til å prøve Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Personlig er jeg veldig fornøyd med overskriften jeg lagde i går på et innlegg med spørsmål om dampbokser og dampkokere. Har du forresten noen gang prøvd det? Damping av grønsaker, snakker jeg om. I boks i mikrobølgeovnen. Her, om test av dampboks: http://www.dinside.no/889826/test-l-ku-dampboks 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463841 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fikk lyst til å prøve Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Personlig er jeg veldig fornøyd med overskriften jeg lagde i går på et innlegg med spørsmål om dampbokser og dampkokere. Har du forresten noen gang prøvd det? Damping av grønsaker, snakker jeg om. I boks i mikrobølgeovnen. Hvorfor ikke dampe på god, gammeldags måte, med vann og rist i kasserolle på kokeplata? Jeg tror at det gir best resultat, etter å ha lest linken om dampboks... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463842 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cathlin Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Her, om test av dampboks: http://www.dinside.no/889826/test-l-ku-dampboks Ja, Lékué dampboks, det er den dyre jeg har sett som koster fra 3-500 kroner. Så skal det finnes billigvarianter, med rist eller en eller annen konstruksjon slik at grønsakene legges over vannet. Ser at du linker til en annen løsning under. Kanskje det også fungerer bra. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463843 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cathlin Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Hvorfor ikke dampe på god, gammeldags måte, med vann og rist i kasserolle på kokeplata? Jeg tror at det gir best resultat, etter å ha lest linken om dampboks... Ja, hva tenker du på med rist? Det har jeg ikke prøvd. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463845 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cathlin Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Hvorfor ikke dampe på god, gammeldags måte, med vann og rist i kasserolle på kokeplata? Jeg tror at det gir best resultat, etter å ha lest linken om dampboks... Her er forresten en dampkoker: http://www.euronics.no/var/ezwebin_site/storage/images/media/bilder/271923_8304_princess/1095819-1-nor-NO/271923_8304_Princess_big.jpg Man kan lage flere retter i samme slengen. (Jeg har ikke prøvd selv). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fikk lyst til å prøve Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Ja, hva tenker du på med rist? Det har jeg ikke prøvd. Se bilde nr 1 og 4 på øverste linje http://images.google.no/search?hl=no&site=&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=634&q=gr%C3%B8nnsaksrist&oq=gr%C3%B8nnsaksrist&gs_l=img.12...0.0.1.8.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac..8.img.30FCbtUVZJI Du kan dampe grønnsakene i samme kasserolle som du koker potetene i også, samtidig. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463847 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 ''Men i likhet med Kalevaala synes jeg det er irriterende med overskrifter ala dette, som ikke forteller det spøtt om hva innlegget handler om: Herregud hva skal jeg gjøre'' Tok den og tar den til meg :-) ''Herregud hva skal jeg gjøre'' ''Tok den og tar den til meg :-)'' Hihi, kunne leses som et eksempel som ikke var tatt fra løse luften ja 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463848 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Her er forresten en dampkoker: http://www.euronics.no/var/ezwebin_site/storage/images/media/bilder/271923_8304_princess/1095819-1-nor-NO/271923_8304_Princess_big.jpg Man kan lage flere retter i samme slengen. (Jeg har ikke prøvd selv). Blir det ikke torskesmak av grønnsakene også i den der? Var forresten på middag i påsken til ei som hadde kjøpt bokser på jernia for bruk i mickro, og duverden så gode grønnsakene ble 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463849 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fikk lyst til å prøve Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Her er forresten en dampkoker: http://www.euronics.no/var/ezwebin_site/storage/images/media/bilder/271923_8304_princess/1095819-1-nor-NO/271923_8304_Princess_big.jpg Man kan lage flere retter i samme slengen. (Jeg har ikke prøvd selv). Det så smart ut. Takk for link! Men hvorfor ikke bruke det man allerede har for hånden av kasseroller, og invistere i en eller 2 rimelige rister i tillegg? 1 til grønnsakene og en til fisken, hvis begge deler skal dampes samtidig og det ikke er plass i samme rist 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463850 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cathlin Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Se bilde nr 1 og 4 på øverste linje http://images.google.no/search?hl=no&site=&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=634&q=gr%C3%B8nnsaksrist&oq=gr%C3%B8nnsaksrist&gs_l=img.12...0.0.1.8.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac..8.img.30FCbtUVZJI Du kan dampe grønnsakene i samme kasserolle som du koker potetene i også, samtidig. :-) Aha. Ikke dumt. Det blir samme prinsipp som i mikrobølgeovn. *noterer at jeg trenger en grønsaksrist hvis jeg ikke finner dampboks*. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fikk lyst til å prøve dampet torsk :-) Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Aha. Ikke dumt. Det blir samme prinsipp som i mikrobølgeovn. *noterer at jeg trenger en grønsaksrist hvis jeg ikke finner dampboks*. https://www.google.no/search?q=damping+p%C3%A5+rist&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nb-NO:official&client=firefox-a http://oppskrift.klikk.no/dampet-torskefilet-med-sitronsm%C3%B8rsaus/3768/ Nam! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463852 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cathlin Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Blir det ikke torskesmak av grønnsakene også i den der? Var forresten på middag i påsken til ei som hadde kjøpt bokser på jernia for bruk i mickro, og duverden så gode grønnsakene ble Vet ikke om det setter seg fiskesmak i grønnsakene. Høres ut som jeg må en tur på Jernia. Ja, det skal visst bli bra i mikro. De skal ikke bli like mye og vasne som ved koking i vann og beholde flere næringsstoffer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463853 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cathlin Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 https://www.google.no/search?q=damping+p%C3%A5+rist&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nb-NO:official&client=firefox-a http://oppskrift.klikk.no/dampet-torskefilet-med-sitronsm%C3%B8rsaus/3768/ Nam! :-) Jeg også! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463855 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fikk lyst til å prøve Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Jeg også! Fint! :-) http://www.alleoppskrifter.no/s/dampe-fisk-p%C3%A5-rist.html *vann i munnen* :-) Lykke til med dampingen! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Vet ikke om det setter seg fiskesmak i grønnsakene. Høres ut som jeg må en tur på Jernia. Ja, det skal visst bli bra i mikro. De skal ikke bli like mye og vasne som ved koking i vann og beholde flere næringsstoffer. Og så var de så innmari friske og fine i fargen også 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463859 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fikk lyst til å prøve Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Jeg også! Ikea har damprist til kr 29,- http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/90112531/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463860 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fikk lyst til å prøve Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 Jeg også! http://www.nrk.no/mat/3311850.html Mer spennende mat, dampet i folie i stekovn :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463866 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 3. april 2013 Del Skrevet 3. april 2013 ''Men i likhet med Kalevaala synes jeg det er irriterende med overskrifter ala dette, som ikke forteller det spøtt om hva innlegget handler om: Herregud hva skal jeg gjøre'' Tok den og tar den til meg :-) ''Tok den og tar den til meg :-)'' Hehe. Har du tatt tilbake dialekten din etter at du ble singel, og implementert den i nicket ditt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390136-overskriftene-p%C3%A5-dol/page/2/#findComment-3463918 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.