Lillemus Skrevet 2. april 2013 Skrevet 2. april 2013 Jo feitere melka er jo lenger holder den er erfaringen hos oss. Spørs hva du skal bruke den til. Som drikke er den ikke god særlig mange dager over, men til bruk i bakverk er det ikke noe problem etter både en og to uker med mindre den har blitt klumpete. 0 Siter
Gjest milkyway Skrevet 2. april 2013 Skrevet 2. april 2013 Jo feitere melka er jo lenger holder den er erfaringen hos oss. Spørs hva du skal bruke den til. Som drikke er den ikke god særlig mange dager over, men til bruk i bakverk er det ikke noe problem etter både en og to uker med mindre den har blitt klumpete. Tusen takk! :-) 0 Siter
Tullemusa Skrevet 2. april 2013 Skrevet 2. april 2013 I påsken åpnet vi en melkpakke som var over en uke for gammel. Den smakte like godt. Jeg smaker alltid på melka før jeg bedømmer om den er brukbar. Melk som er utgått på dato får ofte en litt søtere smak. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.