Gjest Jeg skal bake Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Jeg skal på kurs på fredag kl 839. Skal ha samling og kake kl 10. Tenkte å bake den om morgenen så den er varm men den bli jo kald til kl 10 så kansje jeg kan bake den kvelden før? 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Kursstart kl 0839 gitt - skal si dere opererer med presise tidspunkt hehe ;-) Men til spørsmålet - kaken vil holde seg fersk til i morgen om du baker i kveld, men kanskje du har tilgang på ovn der dere har kurset og kan gi den en liten lunk før servering? 0 Siter
Gjest Jeg skal bake Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Kursstart kl 0839 gitt - skal si dere opererer med presise tidspunkt hehe ;-) Men til spørsmålet - kaken vil holde seg fersk til i morgen om du baker i kveld, men kanskje du har tilgang på ovn der dere har kurset og kan gi den en liten lunk før servering? Takk for svar :-) Jeg mente 830 :-) Jeg så en oppskrift på en eplekake der det var vaniljekrem oppå kake før sukker og kanel. Kan det være noe godt da? 0 Siter
Mrs D Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Takk for svar :-) Jeg mente 830 :-) Jeg så en oppskrift på en eplekake der det var vaniljekrem oppå kake før sukker og kanel. Kan det være noe godt da? Min søsters eplekake med vaniljekrem er den beste som finnes! 0 Siter
Gjest Melis37 Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Min søsters eplekake med vaniljekrem er den beste som finnes! Ja mmmm vaniljekrem er godt 0 Siter
Gjest Jeg skal bake Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Min søsters eplekake med vaniljekrem er den beste som finnes! Kansje jeg skal prøve på det :-) 0 Siter
tonie Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Takk for svar :-) Jeg mente 830 :-) Jeg så en oppskrift på en eplekake der det var vaniljekrem oppå kake før sukker og kanel. Kan det være noe godt da? Kjempegodt:) 0 Siter
Gjest Kakefakta Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Eplekake smaker best dagen derpå. Oppbevar den kjølig, og varm den litt før servering. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Eplekake smaker best dagen derpå. Oppbevar den kjølig, og varm den litt før servering. ''Eplekake smaker best dagen derpå.'' Eplekake smaker best 15 min etter at den er tatt ut av ovnen. ) 0 Siter
Høstløv Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 ''Eplekake smaker best dagen derpå.'' Eplekake smaker best 15 min etter at den er tatt ut av ovnen. ) Ja, eplekake smaker best helt nybakt og ennå varm med vispet krem. 0 Siter
EnolaGay Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 ''Eplekake smaker best dagen derpå.'' Eplekake smaker best 15 min etter at den er tatt ut av ovnen. ) Med vaniljeis som smelter oppå! :0D 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Takk for svar :-) Jeg mente 830 :-) Jeg så en oppskrift på en eplekake der det var vaniljekrem oppå kake før sukker og kanel. Kan det være noe godt da? Høres kjempegodt ut - jeg håper det er ditt møte jeg skal på i morgen ;-) 0 Siter
Gjest Jeg skal bake Skrevet 3. april 2013 Skrevet 3. april 2013 Høres kjempegodt ut - jeg håper det er ditt møte jeg skal på i morgen ;-) Kansje det er det :-) 0 Siter
Gjest kakebake Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Ja det kan du godt. Noe som er godt til er vaniljesaus, så du kan f.eks. kjøpe en kartong eller ta med noe krem? 0 Siter
Gjest nattkakebaker Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Ja, det kan du godt! :-) Har du tilgang på ovn/microovn, kan du jo varme den opp og servere is til? 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Kansje det er det :-) Grmf - det var ikke det. Fikk tørr kjeks jeg ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.