Gjest med/uten Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 Steker fersk champignon. Bør man ta bort stilken inn eller kan den også spises? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390277-champignon/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest medstilk Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=499991 ser her at folk spiser stilken 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390277-champignon/#findComment-3464315 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 Du kan gjøre som du ønsker for den er ikke giftig på noe vis. Jeg kutter den inn til selve sopphodet, for jeg syns den er litt hard og trælete. Det du imidlertid ikke skal gjøre er å spise champinjong rå, ei heller marinert (har jeg hørt), det skal vistnok være hardt for magen og skadelig i større mengder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390277-champignon/#findComment-3464319 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest med/uten Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 Du kan gjøre som du ønsker for den er ikke giftig på noe vis. Jeg kutter den inn til selve sopphodet, for jeg syns den er litt hard og trælete. Det du imidlertid ikke skal gjøre er å spise champinjong rå, ei heller marinert (har jeg hørt), det skal vistnok være hardt for magen og skadelig i større mengder. Tusen takk! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390277-champignon/#findComment-3464325 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 Jeg tar vekk stilken. Og så skreller jeg vekk ytterste laget. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390277-champignon/#findComment-3464335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bookworm Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 Med :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390277-champignon/#findComment-3464358 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 I utgangspunktet bruker jeg også stilken. Er den hard, brun osv så kapper jeg av den litt, samme med selve soppen, er den litt "ulekker" så skreller jeg den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390277-champignon/#findComment-3464391 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 4. april 2013 Del Skrevet 4. april 2013 Jeg skjærer bare av det tørre helt ytterst, kanskje en halv cm., og bruker resten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/390277-champignon/#findComment-3464393 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.