Gjest med/uten Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Steker fersk champignon. Bør man ta bort stilken inn eller kan den også spises? 0 Siter
Gjest medstilk Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=499991 ser her at folk spiser stilken 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Du kan gjøre som du ønsker for den er ikke giftig på noe vis. Jeg kutter den inn til selve sopphodet, for jeg syns den er litt hard og trælete. Det du imidlertid ikke skal gjøre er å spise champinjong rå, ei heller marinert (har jeg hørt), det skal vistnok være hardt for magen og skadelig i større mengder. 0 Siter
Gjest med/uten Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Du kan gjøre som du ønsker for den er ikke giftig på noe vis. Jeg kutter den inn til selve sopphodet, for jeg syns den er litt hard og trælete. Det du imidlertid ikke skal gjøre er å spise champinjong rå, ei heller marinert (har jeg hørt), det skal vistnok være hardt for magen og skadelig i større mengder. Tusen takk! :-) 0 Siter
Mrs D Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Jeg tar vekk stilken. Og så skreller jeg vekk ytterste laget. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 I utgangspunktet bruker jeg også stilken. Er den hard, brun osv så kapper jeg av den litt, samme med selve soppen, er den litt "ulekker" så skreller jeg den. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 4. april 2013 Skrevet 4. april 2013 Jeg skjærer bare av det tørre helt ytterst, kanskje en halv cm., og bruker resten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.