Gå til innhold

Champignon


Anbefalte innlegg

Gjest med/uten
Skrevet

Steker fersk champignon. Bør man ta bort stilken inn eller kan den også spises?

Gjest Kayia
Skrevet

Du kan gjøre som du ønsker for den er ikke giftig på noe vis. Jeg kutter den inn til selve sopphodet, for jeg syns den er litt hard og trælete. Det du imidlertid ikke skal gjøre er å spise champinjong rå, ei heller marinert (har jeg hørt), det skal vistnok være hardt for magen og skadelig i større mengder.

Gjest med/uten
Skrevet

Du kan gjøre som du ønsker for den er ikke giftig på noe vis. Jeg kutter den inn til selve sopphodet, for jeg syns den er litt hard og trælete. Det du imidlertid ikke skal gjøre er å spise champinjong rå, ei heller marinert (har jeg hørt), det skal vistnok være hardt for magen og skadelig i større mengder.

Tusen takk! :-)

Skrevet

Jeg tar vekk stilken. Og så skreller jeg vekk ytterste laget. :D

Gjest Shira :o)
Skrevet

I utgangspunktet bruker jeg også stilken. Er den hard, brun osv så kapper jeg av den litt, samme med selve soppen, er den litt "ulekker" så skreller jeg den.

Gjest Elextra
Skrevet

Jeg skjærer bare av det tørre helt ytterst, kanskje en halv cm., og bruker resten.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...