Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Prøver å spise minst mulig bearbeidet mat, men innimellom bruker vi pølser i supper o.l. Men hvor får man tak i pølser som er ferskest mulig og minst mulig bearbeidet? Orker ikke å lage dem selv. 

Skrevet

Slakter Eide(Lillesand/kr.sand?), Idsøe(stavanger, finnes og i oslo men jeg husker ikke hvor jeg kjøpte dem sist), og Harald slakter (arendal) selger slike, mer kjøttete(?) og rene enn disse "vanlige" fra feks gilde. Jeg ville oppsøkt en slakter og spurt om tips, evt ringt ev av de overnevnte, noen av dem sender også privat. De er gode, smaksrike og langt sunnere enn de vanlige.

Skrevet

Det blir litt langt å  kjøre for å få tak i pølser ;)

Disse til Jacobs og Grøstadgris er vel ikke så ille?

Skrevet

Det blir litt langt å  kjøre for å få tak i pølser ;)

Disse til Jacobs og Grøstadgris er vel ikke så ille?

Enig. Grøstadgriser ser ut som glade griser. ;)

Skrevet

Det blir litt langt å  kjøre for å få tak i pølser ;)

Disse til Jacobs og Grøstadgris er vel ikke så ille?

Du trenger ikke å kjøre, flere av disse selges også i Oslo og andre storbyer. :-) Evt kan du be din lokalbutikk ta inn noen merker, eller slik jeg ville gjort, oppsøkt en dyktig slakter i byen.

Skrevet

Men selvom dyrene har hatt det bra osv så er jo fremdeles alle pølser bearbeidet? De er vel tilsatt salt og tilsetningsstoffer for holdbarhet osv. Skulle ønske det fantes helt naturlige pølser uten tilsetningsstoffer

Skrevet

Men selvom dyrene har hatt det bra osv så er jo fremdeles alle pølser bearbeidet? De er vel tilsatt salt og tilsetningsstoffer for holdbarhet osv. Skulle ønske det fantes helt naturlige pølser uten tilsetningsstoffer

 

Pølsefabrikantene bruker ikke tilsetningsstoffer for å plage kundene, men ofte for å forhindre matforgiftning, osv.

Skrevet

Hei!

 

Knallgode pølser er soyapølser, helt frie for kjøtt og kjempegode :-)

 

Du får dem i mange helsekostbutikker og mange andre butikker.

 

Mine barn liker disse bedre enn kjøttpølser også barn på besøk.

Skrevet

Pølsefabrikantene bruker ikke tilsetningsstoffer for å plage kundene, men ofte for å forhindre matforgiftning, osv.

 

Ja sånn er det vel med all mat som er bearbeidet, men den er jo ikke bra for det. Derfor hadde det vært fint med noen helt naturlige pølser

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...