AnonymBruker Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Blir de sunnere og ikke så fort tørre da, eller blir de bare dyrere? Tenkte å prøve, men lurte litt på dette.Anonymous poster hash: a0f69...fd6 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Det er jo bare å prøve, en boks cc koster ikke sååå mye. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Det er jo bare å prøve, en boks cc koster ikke sååå mye. Brøddeigen står til heving i kveld blir det nystekte brød med cottage cheese Anonymous poster hash: a0f69...fd6 0 Siter
Toga Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Hva er forskjellen på cottage cheese og feks philadelfia? 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Hva er forskjellen på cottage cheese og feks philadelfia? Cottage cheese: 95 kcal / 4,3 g fett / 1,5 g kh / 12,7 g protein Philadelphia: 250 kcal / 23,5 g fett / 3,2 g kh / 5,8 g protein Philadelphia light: 160 kcal / 12 g fett / 4,1 g kh / 8,3 g protein Som du ser gir selv lett-versjonen av philadelphia myyye mer kalorier enn cottage cheese. Cottage cheese smaker riktignok jævlig, men det er en annen sak... Jeg bruker det av og til i havregrøten min for å heve proteininnholdet. 0 Siter
Toga Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Cottage cheese: 95 kcal / 4,3 g fett / 1,5 g kh / 12,7 g protein Philadelphia: 250 kcal / 23,5 g fett / 3,2 g kh / 5,8 g protein Philadelphia light: 160 kcal / 12 g fett / 4,1 g kh / 8,3 g protein Som du ser gir selv lett-versjonen av philadelphia myyye mer kalorier enn cottage cheese. Cottage cheese smaker riktignok jævlig, men det er en annen sak... Jeg bruker det av og til i havregrøten min for å heve proteininnholdet. Har aldri smakt det, altså, men da skjønner jeg det slik at det er noe av det samme som "smøreost", bare med mye mindre fett, og mer proteiner... altså SUNT. 0 Siter
laban Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Har aldri smakt det, altså, men da skjønner jeg det slik at det er noe av det samme som "smøreost", bare med mye mindre fett, og mer proteiner... altså SUNT. Det har en annen konsistens enn smøreost. Og det smaker slett ikke jævlig, Lillemus glemte å skrive "jeg synes" 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Ost har man åppå brødet. Anonymous poster hash: 20f44...975 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Har aldri smakt det, altså, men da skjønner jeg det slik at det er noe av det samme som "smøreost", bare med mye mindre fett, og mer proteiner... altså SUNT. Smøreost er det ikke nei. Vanskelig å beskrive hvordan det er egentlig, men en slags "melkesuppe" med små klumper i. 0 Siter
slabbedask Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Smøreost er det ikke nei. Vanskelig å beskrive hvordan det er egentlig, men en slags "melkesuppe" med små klumper i. Høres liddli' godt ut. 0 Siter
Gjest Gargamel Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Høres liddli' godt ut. Ja, veldig sunt og nesten godt. Hvis du har det på brødskiva og tar på dugelig med syltetøy blir det godt på ordentlig. 0 Siter
Kalevaala Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Cottage cheese smaker riktignok jævlig, men det er en annen sak... What?! Cottage Cheese smaker vidunderlig og kan gjerne spises rett fra boksen med bittelitt salt :-D 0 Siter
Kalevaala Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Jeg baker ikke selv, men har hørt fra sikre kilder at brødet blir saftigere med Cottage Cheese. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Jeg baker ikke selv, men har hørt fra sikre kilder at brødet blir saftigere med Cottage Cheese. En ulempe jeg har hatt med brødene jeg baker er at de blir litt fort tørre. Så hvis de blir saftigere med cottage cheese så er det kanskje løsningen på det. Nå er de ihvertfall ferdige. Gleder meg til å smake Anonymous poster hash: a0f69...fd6 0 Siter
Solemnity Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Jeg hater cottage cheese. Men proteiner er viktig og sliter alltid med å få i meg nok, så jeg tror jeg skal forsøke det. Kanskje jeg ikke merker den ekle konsistensen og smaken om det er bakt inn i et brød... 0 Siter
Madelenemie Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Blir de sunnere og ikke så fort tørre da, eller blir de bare dyrere? Tenkte å prøve, men lurte litt på dette.Anonymous poster hash: a0f69...fd6 Hei! Jeg har bakt brød med cottage cheese, mange ganger:-)det blir sunt og godt:-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 Jeg hater cottage cheese. Men proteiner er viktig og sliter alltid med å få i meg nok, så jeg tror jeg skal forsøke det. Kanskje jeg ikke merker den ekle konsistensen og smaken om det er bakt inn i et brød... Hvis du har stavmikser kan du kjøre cc litt med den først så du slipper klumpene, det er jo de som er ekle. Synes jeg, Laban. 0 Siter
Toga Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 En ulempe jeg har hatt med brødene jeg baker er at de blir litt fort tørre. Så hvis de blir saftigere med cottage cheese så er det kanskje løsningen på det. Nå er de ihvertfall ferdige. Gleder meg til å smakeAnonymous poster hash: a0f69...fd6 Bruk løs deig. Det blir mye saftigere og bedre holdbarhet hvis du har såpass løs "deig" at det bare er til å skuffe oppi forma. Legg på 5-10 min i steketid, cirka. Du knar ikke deigen etter første heving, du bare rører det sammen i bollen før du skuffer oppi forma (og så hever som vanlig der). En annen ting: bruk helkorn, i stedet for sammalt. Disse må bløtlegges i kokende vann i 1 time før du lager selve deigen, dog, så det blir litt mer arbeid (pass selvsagt på at det har avkjølt seg nok til å blandes med gjær). Men det blir bedre holdbarhet da (jeg tror det kommer av at de korna holder bedre på fuktigheten, enn hvis de er knust, som i sammalt). Og når brødet oppbevares, så bør du ikke ha det i pose. Sett det rett og slett på en fjøl, med "kuttsiden" ned mot platen. Hvis du har det i plastpose vil fuktigheten fra brødet bare trekke inn i skorpen, så det er ikke lurt. På denne måten blir det kanskje litt mindre fuktighet i brødet, men det blir ikke sånn seigt og ekkelt som når du har det i pose; det holder seg sprøtt og godt i mange dager. Bruk rikelig med (oliven)olje i formen, i stedet for bakepapir. Da blir det sprøere skorpe. Høres uøkonomisk ut å bruke cottage cheese. Hva med skumma melk? Hilsen Baker Hansen. 0 Siter
XbellaX Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 What?! Cottage Cheese smaker vidunderlig og kan gjerne spises rett fra boksen med bittelitt salt :-D Jeg så noen spiste det med kanel og sukker i dag, ny vri tydeligvis ;-) Jeg elsker CC i lasagne, eller på knekkebrød med litt karve på. 0 Siter
slabbedask Skrevet 4. mars 2015 Skrevet 4. mars 2015 En ulempe jeg har hatt med brødene jeg baker er at de blir litt fort tørre. Jeg bruker mer vann enn det står i oppskriften. Da blir de ikke tørre, men liddli' saftige og fine. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.