Charlize Skrevet 8. mars 2015 Skrevet 8. mars 2015 Trenger tips til mat som jeg kan servere i konfirmasjon til datteren min. Det komme ca 20 gjester. Noe som jeg kan lage dagen før og evt varme opp på dagen. Noe litt lettvint som ikke krever at jeg blir "stående på kjøkkenet" under festen.. Takknemlig for svar! 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. mars 2015 Skrevet 8. mars 2015 Du har ikke en person eller to du kan spørre om kan passe kjøkkenet? Jeg nekter å ha kjøkkenansvar under mine barns konfirmasjoner rett og slett. Vi hadde to kolleger + den enes datter i guttungens konfirmasjon og mor og datter stiller også opp i jentungens konfirmasjon nå til våren. Forrige gang hadde vi sodd, denne gangen blir det koldtbord med noe kjøpt og noe hjemmelaget. Kanskje jeg må begynne å planlegge litt hva jeg skal stille med snart? Nah - det er jo 2 mnd igjen ennå. Har gooood tid! 0 Siter
Charlize Skrevet 8. mars 2015 Forfatter Skrevet 8. mars 2015 Du har ikke en person eller to du kan spørre om kan passe kjøkkenet? Jeg nekter å ha kjøkkenansvar under mine barns konfirmasjoner rett og slett. Vi hadde to kolleger + den enes datter i guttungens konfirmasjon og mor og datter stiller også opp i jentungens konfirmasjon nå til våren. Forrige gang hadde vi sodd, denne gangen blir det koldtbord med noe kjøpt og noe hjemmelaget. Kanskje jeg må begynne å planlegge litt hva jeg skal stille med snart? Nah - det er jo 2 mnd igjen ennå. Har gooood tid! Nei har ingen jeg kan spørre om hjelp. Så det blir meg og min mann som vil stå for maten. Så det er fint om det kan være litt enkelt samtidig godt. 0 Siter
påskelilje Skrevet 9. mars 2015 Skrevet 9. mars 2015 Vi er veldig glade i koldtbord i vår familie. Da kan jo alt lages til dagen før, og det er ikke så mye arbeid under selve måltidet. Vi hadde koldtbord i konfirmasjonen i fjor (fikk det levert en halvtime før vi kom fra kirka, og hadde to på kjøkkenet som tok i mot og ryddet det til). 0 Siter
berreundrar Skrevet 9. mars 2015 Skrevet 9. mars 2015 Lapskaus? Det kan du lage når du vil god tid i forveien, fryse ned og ta det opp dagen før til tining. Så varmes det opp på selve dagen. Det er en mulighet hvis du har plass i fryseren iallefall. Hørte om noen som gjorde det, og det var lettvint og greit. 0 Siter
påskelilje Skrevet 9. mars 2015 Skrevet 9. mars 2015 Jeg ville ikke hatt lapskaus som hadde vært fryst ned, som mat i konfirmasjon. Synes ikke at mat som inneholder poteter er godt når det har vært frossent. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.