Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Blør fra tannkjøttet hver dag

Recommended Posts

AnonymBruker

Det har seg sånn at både jeg og han jeg driver på med blør fra tannkjøttet hver dag. Det startet da vi møttes for ca 1,5 med siden. Tannkjøttet mitt over "kanintennene" begynte å hovne opp, men dette gikk bakover slik at jeg har hatt en hoven klump bak disse tennene opp mot gommen. Denne har da løsnet litt og er en klump der mat kan samle seg under, og det har gjort helt sinnsykt vondt. Den har ikke blødd før nå den siste uken. I tillegg blør jeg fra tannkjøttet helt inne ved tennene både på øvre og nedre del, mest nedre del. 

Det jeg ikke skjønner er hvorfor det kommer nå? Jeg har snust i over 6 år og aldri opplevd noe lignende, han sluttet for over ett år siden. Målet mitt er å slutte i 2020, da det rett og slett gjør vondt å snuse med betent tannkjøtt. Jeg må også legge til tilleggsinformasjon om at jeg har hatt en helt forferdelig bismak i munnen helt siden vi møttes. Trodde jeg var gravid ettersom det var en metallisk smak, men det var jeg ikke, og tror jeg kan koble dette opp mot blødningene fra tannkjøttet. 

Er det farlig? Jeg har begynt å bruke corsodyl og tanntråd, men føler ikke det blir noe bedre... Og for to dager siden fikk jeg munnskold på høyre side, der jeg sjeldent har snusen...

Anonymkode: e9d1f...0eb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...