Gjest webmaster, tilsyn Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Her er en ny tråd hvor dere kan fortsette å diskutere akvarium og fisker :-) Er nemlig så plundrete når dere fortsetter å svare på innlegg som er slettet og ettersom jeg er en smule "lat" idag, kan dere fortsette her. God søndag! :-) 0 Siter
Sør Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 ...eh... Takk! :-) Har du fisker da? PS: De eneste fiskene jeg har ligger i fryseren! :-) Med vennlig hilsen 0 Siter
Poetica Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Øh...slettet? Hvorfor det'a??? Takk for tråden, men nå har jeg ikke mer å si om fiskene i denne omgang, for nå skal jeg i noen øyeblikk konsentrere meg om Tandoori chicken i stedet. ) Kan jeg bruke den senere? Tråden altså? God søndag selv, Webbert! ) 0 Siter
Wulfi Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Eh... Stort sett så syns jeg du har god grunn når du sletter ,men DENNE gangen er jeg ikke helt med..... *klør seg i bustehuet* 0 Siter
Gjest nysgjerrigpetra Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Poetica skrev (På 17.3.2002 den 14.44): Øh...slettet? Hvorfor det'a??? Takk for tråden, men nå har jeg ikke mer å si om fiskene i denne omgang, for nå skal jeg i noen øyeblikk konsentrere meg om Tandoori chicken i stedet. ) Kan jeg bruke den senere? Tråden altså? God søndag selv, Webbert! ) Hvordan lager du det? Høres så godt ut! Hva bruker du som tilbehør? 0 Siter
Singularity Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Poetica skrev (På 17.3.2002 den 14.44): Øh...slettet? Hvorfor det'a??? Takk for tråden, men nå har jeg ikke mer å si om fiskene i denne omgang, for nå skal jeg i noen øyeblikk konsentrere meg om Tandoori chicken i stedet. ) Kan jeg bruke den senere? Tråden altså? God søndag selv, Webbert! ) Sikkert fordi det ble ansett som rasistisk å nekte å la fiskene skape krysninger ;-) 0 Siter
Sør Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Poetica skrev (På 17.3.2002 den 14.44): Øh...slettet? Hvorfor det'a??? Takk for tråden, men nå har jeg ikke mer å si om fiskene i denne omgang, for nå skal jeg i noen øyeblikk konsentrere meg om Tandoori chicken i stedet. ) Kan jeg bruke den senere? Tråden altså? God søndag selv, Webbert! ) Hei, Du skriver: "nå skal jeg i noen øyeblikk konsentrere meg om Tandoori chicken i stedet." De fiskene dine blir bortskjemt! ;-) *rister på hodet* *klem* 0 Siter
Sør Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Singularity skrev (På 17.3.2002 den 14.58): Sikkert fordi det ble ansett som rasistisk å nekte å la fiskene skape krysninger ;-) *lol* Det var nok de små lærstøvlene hun ville sette på finnene til fiskene som gjorde utslaget! ;-) Med vennlig hilsen 0 Siter
Gjest Pratesyk Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Poetica skrev (På 17.3.2002 den 14.44): Øh...slettet? Hvorfor det'a??? Takk for tråden, men nå har jeg ikke mer å si om fiskene i denne omgang, for nå skal jeg i noen øyeblikk konsentrere meg om Tandoori chicken i stedet. ) Kan jeg bruke den senere? Tråden altså? God søndag selv, Webbert! ) Hvis dere ikke vil ha den, kan jeg få den? 0 Siter
Singularity Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Sør skrev (På 17.3.2002 den 15.03): *lol* Det var nok de små lærstøvlene hun ville sette på finnene til fiskene som gjorde utslaget! ;-) Med vennlig hilsen Enten det, eller drilltreningen med elektrosjokk som opplæringsmetode ;-) 0 Siter
Taj Mahal Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 nysgjerrigpetra skrev (På 17.3.2002 den 14.57): Hvordan lager du det? Høres så godt ut! Hva bruker du som tilbehør? For å lage Tandoori kylling eller kebab osv. må man først og fremst ha en skikkelig Tandoor å lage det i. Denne "ovnen" koster en del og krever egentlig at man har skikkelig vifte på kjøkkenet eller at man har den på verandaen med overbygg. Eller i garasjen :-D Mat som ikke lages i denne spesielle ovnen er ikke tandoori mat ;o) og det smaker ikke i nerheten av tandoori mat heller. 0 Siter
kie Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Taj Mahal skrev (På 17.3.2002 den 15.48): For å lage Tandoori kylling eller kebab osv. må man først og fremst ha en skikkelig Tandoor å lage det i. Denne "ovnen" koster en del og krever egentlig at man har skikkelig vifte på kjøkkenet eller at man har den på verandaen med overbygg. Eller i garasjen :-D Mat som ikke lages i denne spesielle ovnen er ikke tandoori mat ;o) og det smaker ikke i nerheten av tandoori mat heller. Det er ikke det Knorr sier. ;-) 0 Siter
Taj Mahal Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 kie skrev (På 17.3.2002 den 16.06): Det er ikke det Knorr sier. ;-) *lol* da får de bare knorr -e :-D Denne farsen de lagde av egentlig avfall fra div kjøtt, ble jo også kaldt kebab *fnys* Normenn er gale! hehe 0 Siter
birdie Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Taj Mahal skrev (På 17.3.2002 den 16.15): *lol* da får de bare knorr -e :-D Denne farsen de lagde av egentlig avfall fra div kjøtt, ble jo også kaldt kebab *fnys* Normenn er gale! hehe I lokalavisa vår (A-pressen, så det sto sikkert i flere lokalaviser også), sto det en artikkel om dette i går. "Kebab" betyr jo bare stekt kjøtt, det sier ikke noe om at kjøttet må være rent eller om det kan være farse. Det kom også frem i artikkelen at det ikke finnes noen "ur-kebab", men at ulike land hadde ulike typer. Ellers er det vel et kjent fenomen at de såkalte etniske restaurantene her til lands (og antagelig ellers i Vesten også) har måttet foreta ganske mange tilpasninger før maten har blitt "godtatt" av kresne nordmenn.. 0 Siter
Taj Mahal Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 birdie skrev (På 17.3.2002 den 16.25): I lokalavisa vår (A-pressen, så det sto sikkert i flere lokalaviser også), sto det en artikkel om dette i går. "Kebab" betyr jo bare stekt kjøtt, det sier ikke noe om at kjøttet må være rent eller om det kan være farse. Det kom også frem i artikkelen at det ikke finnes noen "ur-kebab", men at ulike land hadde ulike typer. Ellers er det vel et kjent fenomen at de såkalte etniske restaurantene her til lands (og antagelig ellers i Vesten også) har måttet foreta ganske mange tilpasninger før maten har blitt "godtatt" av kresne nordmenn.. Denne kebab farsen og resterende kebaber er laget av Normenn *s* den som kom aller værst ut ang. bakterier osv var laget av Normann. Når det er sakt, så er det mange forskjellige kebab, ja. Men de lages på div. måter. Den kebab som lages i Tandoori er tandoori kebab og desidert den beste ;o) Kebab betyr stekt kjøtt og ikke stekt farse 0 Siter
Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Taj Mahal skrev (På 17.3.2002 den 16.36): Denne kebab farsen og resterende kebaber er laget av Normenn *s* den som kom aller værst ut ang. bakterier osv var laget av Normann. Når det er sakt, så er det mange forskjellige kebab, ja. Men de lages på div. måter. Den kebab som lages i Tandoori er tandoori kebab og desidert den beste ;o) Kebab betyr stekt kjøtt og ikke stekt farse I Tyrkia fikk jeg servert noe som også het noe med "kebab" i navnet (var det shish-kebab, tro?). Det var små, sterkt krydrete, stekte kjøttboller med masse løk. Skikkelig godt. Faktisk det eneste som var godt der nede av tyrkisk mat. Så "kebab"-begrepet dekker nok også deig/farse-produkter. 0 Siter
Taj Mahal Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 (ikke undertegnet) skrev (På 17.3.2002 den 16.48): I Tyrkia fikk jeg servert noe som også het noe med "kebab" i navnet (var det shish-kebab, tro?). Det var små, sterkt krydrete, stekte kjøttboller med masse løk. Skikkelig godt. Faktisk det eneste som var godt der nede av tyrkisk mat. Så "kebab"-begrepet dekker nok også deig/farse-produkter. hmm, trodde de hadde andre navn jeg.... så feil kan man ta :-D 0 Siter
Gjest boblymama Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 nysgjerrigpetra skrev (På 17.3.2002 den 14.57): Hvordan lager du det? Høres så godt ut! Hva bruker du som tilbehør? hei på deg :-) Det jeg gjør er at jeg tar en ss med Tandoory Curry paste og blander med en ss olje.Pensler kyllingen med dette og setter den i stekovnen på 250grader 1 halv time.siste 5 -10 min under grillen i ovnen. Trenger ikke den spesielle tandoory ovnen hilsen 0 Siter
Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 17. mars 2002 Skrevet 17. mars 2002 Taj Mahal skrev (På 17.3.2002 den 16.52): hmm, trodde de hadde andre navn jeg.... så feil kan man ta :-D Det er lov å ta feil. Jeg er spesialist! :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.