Gå til innhold

Til middag i dag?


Anbefalte innlegg

Eva Sofie

Hva skal du ha til middag i dag?

Selv skal vi ha nachos med bl.a. løk, paprika og ananas i, anrettet i tacotubs og gratinert i ovn med litt ost på toppen... En av mine meksikanske favoritter :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

påskelilje

Jeg skal lage vegansk risotto, med løk, hvitløk, vårløk, asparges og spinat. Og en skvett hvitvin. Veldig godt!!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Glitter

Blir nok bare frossenpizza i dag. Kropp og sinn er helt utkjørt. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker
MiaMaia skrev (6 minutter siden):

Soppsuppe 

reinsdyrmedalong, rosenkål, potet og saus 

sjokoladepudding 

Skal si! Forrett, middag og dessert på en tirsdag😇

Anonymkode: 0e579...afe

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker
MiaMaia skrev (9 minutter siden):

Soppsuppe 

reinsdyrmedalong, rosenkål, potet og saus 

sjokoladepudding 

Wow, det er forskjell på folk altså. 😉

Anonymkode: 1f530...440

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

emilie321

Etter en slitsom dag og en time på sofaen, så måtte jeg bare ha noe veldig raskt. Så da tok jeg kveldsmaten nå, så får jeg heller ta middagen til kvelds.  Så "middagen" ble jordbær, cottage cheese, vanilje kesam og havregryn.  

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dorthe

Skrei med gulrotstuing og poteter.  Jeg har en kjedelig mann i matveien, jeg hadde nok laget noe mer spennende av den skreien 😉

Lenke til innlegg
Del på andre sider
MiaMaia
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Skal si! Forrett, middag og dessert på en tirsdag😇

Anonymkode: 0e579...afe

Hvorfor ikke på en tirsdag som denne? Skal sies at det er sjeldent 😂

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Nicklusheletida

I dag ble det laks og i morgen blir det ytrefile av svin.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Marye
Skrevet (endret)

Spiste en big bite med ost og skinke. Så ikke noe middag idag

Endret av Marye
Lenke til innlegg
Del på andre sider
Lillemus

Grønnsakssuppe her. :) Vi skar opp alt i går kveld, kålrot, gulrot, poteter, søtpotet, sellerirot og løk og la i vann med grønnsaksbuljong-terninger, litt havsalt og grovpepper. Mannen satte på komfyren da jeg var på vei hjem, da jeg kom hjem snittet jeg en skalk hodekål som kokte med i 10 min og så var det mat. Nam! Rester i morra, veldig kjekt med noe som bare varmes raskt når jeg kommer hjem etter seinvakt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...