mariaflyfly 24 697 276 Skrevet 2. mars Del Skrevet 2. mars påskelilje skrev (4 timer siden): Å, det så veldig godt ut!!! Det er veldig godt! Tar bare litt tid å lage... Jeg lager den uten dill, da, for det liker jeg ikke så godt. 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Kayia 6 419 1 951 Skrevet 2. mars Del Skrevet 2. mars (endret) mariaflyfly skrev (7 timer siden): https://godtlevert.no/oppskrift/17111/Squashpannekaker-med-feta,-dill-og-chèvresalat Ai, det så godt ut! Det skal jeg ha på torsdag! 😃 Endret 2. mars av Kayia 0 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Kayia 6 419 1 951 Skrevet 2. mars Del Skrevet 2. mars Hjemmelagd fiskegrateng på kveite med poteter, rømme og raspet gulrot til. 2 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 175 760 12 045 Skrevet 3. mars Del Skrevet 3. mars Tranmarinert svinelever med brokkoli og brekkbønner. Jeg kasta alt! Anonymkode: ba423...93e 0 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 175 760 12 045 Skrevet 3. mars Del Skrevet 3. mars Syntes fruene på DOL lager flotte middager selv på en vanlig arbeidsdag. Anonymkode: 1f530...440 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Kayia 6 419 1 951 Skrevet 3. mars Del Skrevet 3. mars Eva Sofie skrev (23 timer siden): Hva skal du ha til middag i dag? Selv skal vi ha nachos med bl.a. løk, paprika og ananas i, anrettet i tacotubs og gratinert i ovn med litt ost på toppen... En av mine meksikanske favoritter Nachos i tacotubs var nytt for meg. Bruker du krydret kjøtt i tillegg til løk, paprika og ananas over nachosene da? Stusser litt over at du anretter i tacotubs når du allerede har brukt nachos, blir ikke det litt smør på flesk og mye maisskjell da? 0 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Eva Sofie 2 974 1 020 Skrevet 3. mars Forfatter Del Skrevet 3. mars Kayia skrev (1 time siden): Nachos i tacotubs var nytt for meg. Bruker du krydret kjøtt i tillegg til løk, paprika og ananas over nachosene da? Stusser litt over at du anretter i tacotubs når du allerede har brukt nachos, blir ikke det litt smør på flesk og mye maisskjell da? Nja, mulig jeg uttrykte meg litt uklart. Istedenfor å ha nachosen på et ildfast fat/form, har jeg det i et tubs. Om kjøtt- og grønnsaksblandingen blir passelig tør (ikke for mye væske) kan en nemlig spise tubsene direkte fra hånden, men det mislykkes jeg med i går. Jeg bruker taco spicemix krydder (kokt ut med ananassaften fra hermetiserte ananas + litt vann for å dempe smaken litt siden vi hadde en som skulle spise me oss som ikke er glad i sterk mat) og som nevnt grønnsaker, men i oppramsingen glemte jeg å nevne ananas og småoppkuttet gulrotbiter (faktisk!). Jeg forsøker å få mest mulig grønnsaker jeg klarer i kosten og smetter det inn her og der i middagen der jeg kan få det til. Det går nesten litt sport i det - å få mest mulig grønnsaker, men at det fremdeles skal være svært godt og ikke gå utover noe annet. Men vet du, det å knuse over bare et par-tre plag med nachochips over hver tubs (ikke mer!) før jeg legger over en osteskive (eller to for den som er svært glad i ost) gir en litt ekstra crunch på toppen som utgjør svært mye. På samme måte har jeg også anrettet meksikansk gryte (min er hjemmelaget, men det går sikkert bra med Toros også). Om en ønsker å få litt mer fyll i hver tubs, kan en blande inn ca. 2 dl kokt ris pr. 400 g kjøttdeig. 0 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 175 760 12 045 Skrevet 3. mars Del Skrevet 3. mars I dag blir det: Anonymkode: 1f530...440 0 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
AnonymBruker 175 760 12 045 Skrevet 3. mars Del Skrevet 3. mars Kylling. Anonymkode: 0e579...afe 0 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
hattifnattus 24 6 Skrevet 3. mars Del Skrevet 3. mars Pasta med chorizo og hjemmelaget pesto 0 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
påskelilje 7 380 2 613 Skrevet 3. mars Del Skrevet 3. mars I dag er det diverse grønnsaker i langpanna i ovnen (poteter, gulrøtter, kålrot, vårløk, asparges, selleri) i olivenolje + noen småbiter med laks. Litt restemiddag altså. Lukter godt, så nå skal vi straks spise. 0 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.