Gå til innhold

Er alle ute på moro i kveld?


Anbefalte innlegg

Nicklusheletida
Lillemus skrev (1 minutt siden):

Vi hadde poteter, gulrot, rødkål og waldorfsalat til kalkunbrystet + at mannen lagde en himmelsk saus av sjyet + grønnsakene (eple, gulrot og løk) som kalkunen ble stekt sammen med i leirgryta. Folk spiste ikke, de ÅT! :D 

Rødkål til kalkun har jeg ikke hørt om, men takk for tips 🙂 Gjestene forskjynte seg flere ganger her også heldigvis, men jeg synes selv at kalkun smaker lite og at det var sausen som gjorde maten .

Fortsetter under...

Nicklusheletida skrev (1 minutt siden):

Rødkål til kalkun har jeg ikke hørt om, men takk for tips 🙂 Gjestene forskjynte seg flere ganger her også heldigvis, men jeg synes selv at kalkun smaker lite og at det var sausen som gjorde maten .

Ja, jeg er enig i at man må ha en god og smaksrik saus til kalkun, men jeg synes kalkunen i seg selv er god også. :) Vi syntes det var godt med rødkål til i alle fall.

Nicklusheletida skrev (35 minutter siden):

Hva slags tilbehør tenker du på ? Jeg spør fordi jeg vil lære 🙂 Vi hadde poteter, gulerøtter, brokkoli (det skal vel egentlig være rosenkål og ikke brokkoli ) saus og waldorfsalat. 

Er mest vant til helstekt kalkun på amerikansk vis (thanksgivings hos amerikanske venner), hvor det bare er høyere kvalitet over hele fjøla, både på kjøttet, sausen, stuffingen og grønnsakene. Gårsdagens ble litt tam i forhold, med kjedeligere saus og kjedeligere grønnsaker. 

Nicklusheletida skrev (1 time siden):

Hva slags tilbehør tenker du på ? Jeg spør fordi jeg vil lære 🙂 Vi hadde poteter, gulerøtter, brokkoli (det skal vel egentlig være rosenkål og ikke brokkoli ) saus og waldorfsalat. 

Det er ikke meg du spør, men jeg svarer likevel ettersom vi har mye godt tilbehør. I går hadde vi gratinert potetmos med parmesan, honningglasert rosenkål med bacon og granateple, stuffing (ja vi lager stuffing også til bryst) med brødkrutonger, bacon, løk og dadler og en nydelig, lit ekstra pepret fløtesaus til. Mmmmm. 

Nicklusheletida
Kayia skrev (52 minutter siden):

Det er ikke meg du spør, men jeg svarer likevel ettersom vi har mye godt tilbehør. I går hadde vi gratinert potetmos med parmesan, honningglasert rosenkål med bacon og granateple, stuffing (ja vi lager stuffing også til bryst) med brødkrutonger, bacon, løk og dadler og en nydelig, lit ekstra pepret fløtesaus til. Mmmmm. 

Rosenkål styrer jeg unna, men det andre må jeg lære meg å lage. Kalkun er en tradisjon kjæresten har tatt med seg inn i forholdet og det er han som også er kokk på nyttårsaften. Jeg lager kun waldorfsalaten. Til neste år skal jeg lage mer tilbehør. Jeg får øve meg et par ganger før det 🙂

Nicklusheletida skrev (5 timer siden):

Rødkål til kalkun har jeg ikke hørt om, men takk for tips 🙂 Gjestene forskjynte seg flere ganger her også heldigvis, men jeg synes selv at kalkun smaker lite og at det var sausen som gjorde maten .

Rødkål til kalkun er kjempegodt.

Annonse

Jeg var sammen med 16 venner i går kveld.  Catering ble bestilt og maten var helt nydelig.  Hver og en tok med seg drikke.  Klokka tolv gikk vi ut og så på fyrverkeri.  Jeg dro hjem ved ett tiden, kjempe fornøyd.

I fjor var jeg alene pga. covid.  Da spiste jeg nyttårsmeny på en restaurant og hadde det helt topp.

Stikkelsbær
Nicklusheletida skrev (På 1.1.2022 den 21.45):

Rosenkål styrer jeg unna, men det andre må jeg lære meg å lage. Kalkun er en tradisjon kjæresten har tatt med seg inn i forholdet og det er han som også er kokk på nyttårsaften. Jeg lager kun waldorfsalaten. Til neste år skal jeg lage mer tilbehør. Jeg får øve meg et par ganger før det 🙂

Det er veldig godt med appelsinsaus til kalkun. Det finnes mange oppskrifter på nettet. Jeg pleier å ha både varm saus fra sky/grønnsaker, og en kald appelsinsaus. Det er også godt med sopp-stuing som tilbehør.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...