nick Skrevet 4. januar 2022 Del Skrevet 4. januar 2022 Vi skreller, men i år forsøkte vi å legge uskrelte poteter i bånn av pinnekjøttgryta isf trepinner. Jeg var sikker på at ville bli kokt i filler etter tre timer. Neida, det fungerte helt OK. Sånn blir det neste gang også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/464504-poteter/page/2/#findComment-4072397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 5. januar 2022 Del Skrevet 5. januar 2022 nick skrev (11 timer siden): Vi skreller, men i år forsøkte vi å legge uskrelte poteter i bånn av pinnekjøttgryta isf trepinner. Jeg var sikker på at ville bli kokt i filler etter tre timer. Neida, det fungerte helt OK. Sånn blir det neste gang også. Det har vi gjort noen år, og vi har dessuten oppi en boks vørterøl i gryta. Potetene blir kjempegode. Men nå sist jul lagde vi saltbakte poteter istedenfor, da vi hadde vegetarianere til stede og jeg ikke ville lage to typer poteter. Det føltes da litt trist å gå tilbake til vanlige, kokte poteter, så saltbakte ble en god erstatning. Også der lages og serveres og spises de med skallet på, men jeg synes det er ekstra godt med de som er kokt under pinnekjøttet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/464504-poteter/page/2/#findComment-4072449 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 5. januar 2022 Del Skrevet 5. januar 2022 nick skrev (18 timer siden): Vi skreller, men i år forsøkte vi å legge uskrelte poteter i bånn av pinnekjøttgryta isf trepinner. Jeg var sikker på at ville bli kokt i filler etter tre timer. Neida, det fungerte helt OK. Sånn blir det neste gang også. morsan skrev (7 timer siden): Det har vi gjort noen år, og vi har dessuten oppi en boks vørterøl i gryta. Potetene blir kjempegode. Men nå sist jul lagde vi saltbakte poteter istedenfor, da vi hadde vegetarianere til stede og jeg ikke ville lage to typer poteter. Det føltes da litt trist å gå tilbake til vanlige, kokte poteter, så saltbakte ble en god erstatning. Også der lages og serveres og spises de med skallet på, men jeg synes det er ekstra godt med de som er kokt under pinnekjøttet. Oi, dette har jeg aldri prøvd! Glad jeg har et par pakker pinnekjøtt igjen etter jula, covid halverte plutselig behovet. Jeg har også gått over til å dampe i øl, gjerne noe mørks som feks stout, og så blander jeg litt av skyen med honning og pensler kjøttet med før det går under grillen noen minutter 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/464504-poteter/page/2/#findComment-4072527 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 5. januar 2022 Del Skrevet 5. januar 2022 Kayia skrev (2 timer siden): Oi, dette har jeg aldri prøvd! Glad jeg har et par pakker pinnekjøtt igjen etter jula, covid halverte plutselig behovet. Jeg har også gått over til å dampe i øl, gjerne noe mørks som feks stout, og så blander jeg litt av skyen med honning og pensler kjøttet med før det går under grillen noen minutter Det hørtes godt ut. Jeg legger også pinnekjøttet under grillen litt, men uten pensling. Ellers er det sikkert minst like godt om du bruker stout eller annet mørkt øl istf vørterøl når man pinnekjøttet over potetene. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/464504-poteter/page/2/#findComment-4072558 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 5. januar 2022 Del Skrevet 5. januar 2022 Legger til: Fordeler ved å ha potetene nederst i pinnekjøttkjelen: - smaken (på potetene) - slipper å skrelle potetene - sparer én kjel Ulempen: - når du skal servere (og ihvertfall hvis du har en stor kjel), er det litt mer utfordrende å få fram potetene enn dersom de ligger i egen kjel - har du veggiser i selskapet, kan ikke de spise disse potetene. 😁 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/464504-poteter/page/2/#findComment-4072564 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cathlin Skrevet 5. januar 2022 Del Skrevet 5. januar 2022 Jeg sliter skikkelig med å koke mandelpoteter. Ender alltid med mos. De går fra å være ikke ferdig kokt til ihjelkokte på to minutter. Ellers ja, alltid med skallet på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/464504-poteter/page/2/#findComment-4072607 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. september 2023 Del Skrevet 14. september 2023 Har stort sett poteter som er ganske rene og muligens skrelt noe.De bare vasker jeg. Anonymkode: 7aef2...6ba 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/464504-poteter/page/2/#findComment-4205407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.