AnonymBruker Skrevet 8. april 2022 Skrevet 8. april 2022 Ville du tatt sjansen på det, nå som de har funnet salmonella i kinderegg? Er flere kinderprodukter som er trukket fra markedet i Norge, men de som ikke er trukket, hadde du tatt sjansen på å spise dem? Anonymkode: 3de0b...455 0 Siter
Shira! Skrevet 9. april 2022 Skrevet 9. april 2022 Det funderte jeg faktisk akkurat på. Jeg er småhysterisk for å bli matforgiftet. Jeg hadde kraftig salmonella som barn, var innlagt en god stund, husker det svært godt. Nå blir jeg lett dehydrert, så jeg tåler ikke slike «sjauer» så godt. Jeg pleier ofte kjøpe kinder i påsken, men tror faktisk jeg dropper det. Nå skal det sies at jeg ikke har fulgt med på hvilke type som ble trukket og produksjonsdato. Det er sikkert ikke farlig når det ikke er av tilbaketrukket parti, så ikke hør på meg, spør en fornuftig person istedenfor 😅 0 Siter
lyseblå Skrevet 9. april 2022 Skrevet 9. april 2022 Jeg tror ikke jeg hadde tatt sjansen. Men så er jeg ganske pysete i forhold til slikt. 0 Siter
laban Skrevet 10. april 2022 Skrevet 10. april 2022 Det går sannsynligvis helt bra. På den annen side finnes det veldig mange andre typer sjokolade. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.