Gå til innhold

Steke kylling i ovn


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

kylling består av mye, filet, lår bryst vinger, hel osv. 

 

For helstekt bruker jeg konsekvent denne, ikke funnet noe som er bedre: https://trinesmatblogg.no/recipe/helstekt-sitronkylling-ovnsbakte-gronnsaker-og-test-av-hairy-bikers-produkter/

Anonymkode: 4318a...ba9

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/468287-steke-kylling-i-ovn/#findComment-4110156
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (14 minutter siden):

Noen som har erfaring med å steke kylling i ovn? Helst uten smør og olje (da det er mye kcal i og jeg forsøker gå ned i vekt). 
Hvor lenge skal den steke?

Anonymkode: dadee...417

Det er jo ikke noe problem å steke kyllingfilet i ovn uten å tilsettte/bruke fett. Jeg pleier å krydre filetene, brune dem i stekepanne, og ha den i ovnen på bakepapir på rist eller plate. Etterstekes ca. 20 min. på 210 grader, steketid avhenger litt av størrelsen.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/468287-steke-kylling-i-ovn/#findComment-4110161
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (9 minutter siden):

kylling består av mye, filet, lår bryst vinger, hel osv. 

 

For helstekt bruker jeg konsekvent denne, ikke funnet noe som er bedre: https://trinesmatblogg.no/recipe/helstekt-sitronkylling-ovnsbakte-gronnsaker-og-test-av-hairy-bikers-produkter/

Anonymkode: 4318a...ba9

Den har jeg også laget, og det var nydelig!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/468287-steke-kylling-i-ovn/#findComment-4110162
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (13 minutter siden):

kylling består av mye, filet, lår bryst vinger, hel osv. 

 

For helstekt bruker jeg konsekvent denne, ikke funnet noe som er bedre: https://trinesmatblogg.no/recipe/helstekt-sitronkylling-ovnsbakte-gronnsaker-og-test-av-hairy-bikers-produkter/

Anonymkode: 4318a...ba9

Jeg tenkte på kyllingfilet. Oppskriften så god ut, kanskje jeg må prøve den en gang.

Anonymkode: dadee...417

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/468287-steke-kylling-i-ovn/#findComment-4110164
Del på andre sider

Ekstra skrev (5 minutter siden):

Det er jo ikke noe problem å steke kyllingfilet i ovn uten å tilsettte/bruke fett. Jeg pleier å krydre filetene, brune dem i stekepanne, og ha den i ovnen på bakepapir på rist eller plate. Etterstekes ca. 20 min. på 210 grader, steketid avhenger litt av størrelsen.

Må man bruke smør når man bruner dem i stekepanne? Og du bruker over og under varme?

Anonymkode: dadee...417

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/468287-steke-kylling-i-ovn/#findComment-4110165
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Må man bruke smør når man bruner dem i stekepanne? Og du bruker over og under varme?

Anonymkode: dadee...417

Som sagt behøver man ikke bruke fett/smør. Stek 1-2 minutter på hver side på ganske høy temperatur.

 

Jeg bruker nesten bare varmluft, men går sikkert også bra med over- og undervarme, da kan temperaturen gjerne være 10 grader høyere.

Endret av Ekstra
Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/468287-steke-kylling-i-ovn/#findComment-4110166
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...