AnonymBruker Skrevet 30. august 2022 Skrevet 30. august 2022 Noen som har erfaring med å steke kylling i ovn? Helst uten smør og olje (da det er mye kcal i og jeg forsøker gå ned i vekt). Hvor lenge skal den steke? Anonymkode: dadee...417 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 30. august 2022 Skrevet 30. august 2022 kylling består av mye, filet, lår bryst vinger, hel osv. For helstekt bruker jeg konsekvent denne, ikke funnet noe som er bedre: https://trinesmatblogg.no/recipe/helstekt-sitronkylling-ovnsbakte-gronnsaker-og-test-av-hairy-bikers-produkter/ Anonymkode: 4318a...ba9 1 Siter
Ekstra Skrevet 30. august 2022 Skrevet 30. august 2022 AnonymBruker skrev (14 minutter siden): Noen som har erfaring med å steke kylling i ovn? Helst uten smør og olje (da det er mye kcal i og jeg forsøker gå ned i vekt). Hvor lenge skal den steke? Anonymkode: dadee...417 Det er jo ikke noe problem å steke kyllingfilet i ovn uten å tilsettte/bruke fett. Jeg pleier å krydre filetene, brune dem i stekepanne, og ha den i ovnen på bakepapir på rist eller plate. Etterstekes ca. 20 min. på 210 grader, steketid avhenger litt av størrelsen. 0 Siter
Grendel Skrevet 30. august 2022 Skrevet 30. august 2022 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): kylling består av mye, filet, lår bryst vinger, hel osv. For helstekt bruker jeg konsekvent denne, ikke funnet noe som er bedre: https://trinesmatblogg.no/recipe/helstekt-sitronkylling-ovnsbakte-gronnsaker-og-test-av-hairy-bikers-produkter/ Anonymkode: 4318a...ba9 Den har jeg også laget, og det var nydelig! 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 30. august 2022 Skrevet 30. august 2022 AnonymBruker skrev (13 minutter siden): kylling består av mye, filet, lår bryst vinger, hel osv. For helstekt bruker jeg konsekvent denne, ikke funnet noe som er bedre: https://trinesmatblogg.no/recipe/helstekt-sitronkylling-ovnsbakte-gronnsaker-og-test-av-hairy-bikers-produkter/ Anonymkode: 4318a...ba9 Jeg tenkte på kyllingfilet. Oppskriften så god ut, kanskje jeg må prøve den en gang. Anonymkode: dadee...417 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 30. august 2022 Skrevet 30. august 2022 Ekstra skrev (5 minutter siden): Det er jo ikke noe problem å steke kyllingfilet i ovn uten å tilsettte/bruke fett. Jeg pleier å krydre filetene, brune dem i stekepanne, og ha den i ovnen på bakepapir på rist eller plate. Etterstekes ca. 20 min. på 210 grader, steketid avhenger litt av størrelsen. Må man bruke smør når man bruner dem i stekepanne? Og du bruker over og under varme? Anonymkode: dadee...417 0 Siter
Ekstra Skrevet 30. august 2022 Skrevet 30. august 2022 (endret) AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Må man bruke smør når man bruner dem i stekepanne? Og du bruker over og under varme? Anonymkode: dadee...417 Som sagt behøver man ikke bruke fett/smør. Stek 1-2 minutter på hver side på ganske høy temperatur. Jeg bruker nesten bare varmluft, men går sikkert også bra med over- og undervarme, da kan temperaturen gjerne være 10 grader høyere. Endret 30. august 2022 av Ekstra 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.