Gjest Vendi Skrevet 16. desember 2022 Del Skrevet 16. desember 2022 (endret) Har dere ribbe på julaften? Kjøper dere ferdig rutet og krydret, eller likere dere best å rute og krydre selv? I år fikk jeg dessverre kjøpt "feil" til oss da jeg ser den er både urutet og ukrydret. Da må jeg bare gjøre det selv da Noen tips? Endret 16. desember 2022 av Vendi 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470086-ribbe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ISW Skrevet 16. desember 2022 Del Skrevet 16. desember 2022 Det er enkelt å rute ribbe selv, bruk gjerne en tapetkniv og skjær linjer først den ene veien og så den andre. Pass på at du skjærer godt ned i fettlaget. Krydre kan du gjøre et par-tre dager før jul. Rikelig med salt og pepper på begge sider - jeg lar ribba ligge med svoren ned etter krydring men det er det sikkert delte meninger om 😊 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470086-ribbe/#findComment-4133191 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vendi Skrevet 16. desember 2022 Del Skrevet 16. desember 2022 (endret) ISW skrev (13 minutter siden): Det er enkelt å rute ribbe selv, bruk gjerne en tapetkniv og skjær linjer først den ene veien og så den andre. Pass på at du skjærer godt ned i fettlaget. Krydre kan du gjøre et par-tre dager før jul. Rikelig med salt og pepper på begge sider - jeg lar ribba ligge med svoren ned etter krydring men det er det sikkert delte meninger om 😊 Takk for tips og råd! Må si jeg gleder meg nå til å sette tenna i ribba på julaften. Julemiddag er sååå godt! 🥰 Har også medisterkaker og sosisser inntil, og mye godt tilbehør. Endret 16. desember 2022 av Vendi 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470086-ribbe/#findComment-4133196 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 16. desember 2022 Del Skrevet 16. desember 2022 Vendi skrev (1 time siden): Har dere ribbe på julaften? Kjøper dere ferdig rutet og krydret, eller likere dere best å rute og krydre selv? I år fikk jeg dessverre kjøpt "feil" til oss da jeg ser den er både urutet og ukrydret. Da må jeg bare gjøre det selv da Noen tips? Nei, det eneste som er godt på ribba er svoren, ellers er jeg ikke så begeistret for kjøttet. Da jeg møtte mannen min for 17 år siden ville han ikke høre snakk om annet enn ribbe på julaften, jeg ville ha vilt og siden min familie (som vi pleier å feire med) heller ikke er så glade i ribbe så gjorde vi en kompromiss - vilt på julaften og ribbe en dag eller to senere i jula. Men nå vil han ikke ha ribbe lenger, han bryr seg ikke så mye om det lenger sier han, vil heller ha vilt, kalkun eller koteletter. Han sverget også til multekrem som dessert på julaften, men jeg MÅ ha riskrem og han gidder ikke lage begge deler så da blir det riskrem da. Men vi har gjerne multekrem en annen dag da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470086-ribbe/#findComment-4133198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vendi Skrevet 16. desember 2022 Del Skrevet 16. desember 2022 Lillemus skrev (3 minutter siden): Nei, det eneste som er godt på ribba er svoren, ellers er jeg ikke så begeistret for kjøttet. Da jeg møtte mannen min for 17 år siden ville han ikke høre snakk om annet enn ribbe på julaften, jeg ville ha vilt og siden min familie (som vi pleier å feire med) heller ikke er så glade i ribbe så gjorde vi en kompromiss - vilt på julaften og ribbe en dag eller to senere i jula. Men nå vil han ikke ha ribbe lenger, han bryr seg ikke så mye om det lenger sier han, vil heller ha vilt, kalkun eller koteletter. Han sverget også til multekrem som dessert på julaften, men jeg MÅ ha riskrem og han gidder ikke lage begge deler så da blir det riskrem da. Men vi har gjerne multekrem en annen dag da. Skjønner 😄 Ja, riskrem til dessert er et must! Ingen julaften uten! 😋 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470086-ribbe/#findComment-4133199 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fionys Skrevet 16. desember 2022 Del Skrevet 16. desember 2022 Husk å rute ribba samme vei som beinene i ribba går. Krydre ribba i godtid før du skal steke den. Jeg krydrer den 2-3 dager før. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470086-ribbe/#findComment-4133242 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.