AnonymBruker Skrevet 21. desember 2022 Del Skrevet 21. desember 2022 Tok den opp til morgenen i dag og den er godt ting allerede. Nå er jeg redd den ikke vil holde seg til julaften 😔 Noen som vet hvor lenge den kan holde seg i kjøleskap før steking? Anonymkode: 73ca8...39d 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470149-er-det-for-tidlig-%C3%A5-ha-tatt-opp-ribba-fra-frysen-allerede-n%C3%A5/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fionys Skrevet 21. desember 2022 Del Skrevet 21. desember 2022 Det går helt fint. Ribba blir best om du krydrer den et par dager før du skal steke den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470149-er-det-for-tidlig-%C3%A5-ha-tatt-opp-ribba-fra-frysen-allerede-n%C3%A5/#findComment-4133901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2022 Del Skrevet 21. desember 2022 Fionys skrev (11 minutter siden): Det går helt fint. Ribba blir best om du krydrer den et par dager før du skal steke den. Jeg rutet opp svoren også og krydret den i dag.. Fikk skåret ned i kjøttet noen steder, og nå er jeg redd kjøttet vil bli for salt.. Underlig hvordan jeg skulle bekymre meg for den ribba i år.. jeg har helt angst. Har du en kommentar til dette også? Kanskje jeg må kaste hele driten og kjøpe ny? Anonymkode: 73ca8...39d 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470149-er-det-for-tidlig-%C3%A5-ha-tatt-opp-ribba-fra-frysen-allerede-n%C3%A5/#findComment-4133903 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2022 Del Skrevet 21. desember 2022 Noen beroligende (eller foruroligende) ord -noen? Jeg trenger seriøst hjelp....... Anonymkode: 73ca8...39d 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470149-er-det-for-tidlig-%C3%A5-ha-tatt-opp-ribba-fra-frysen-allerede-n%C3%A5/#findComment-4133905 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fionys Skrevet 21. desember 2022 Del Skrevet 21. desember 2022 AnonymBruker skrev (27 minutter siden): Jeg rutet opp svoren også og krydret den i dag.. Fikk skåret ned i kjøttet noen steder, og nå er jeg redd kjøttet vil bli for salt.. Underlig hvordan jeg skulle bekymre meg for den ribba i år.. jeg har helt angst. Har du en kommentar til dette også? Kanskje jeg må kaste hele driten og kjøpe ny? Anonymkode: 73ca8...39d Den kommer helt sikkert til å smake kjempe godt. Sett den kjølig til du skal lage den så går det helt fint. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470149-er-det-for-tidlig-%C3%A5-ha-tatt-opp-ribba-fra-frysen-allerede-n%C3%A5/#findComment-4133908 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 21. desember 2022 Del Skrevet 21. desember 2022 AnonymBruker skrev (33 minutter siden): Fikk skåret ned i kjøttet noen steder, og nå er jeg redd kjøttet vil bli for salt.. Hvis du har skåret ned i kjøttet, er risikoen høyere for at den skal bli litt tørr akkurat der, enn for at krydderet skal gå for dypt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470149-er-det-for-tidlig-%C3%A5-ha-tatt-opp-ribba-fra-frysen-allerede-n%C3%A5/#findComment-4133909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2022 Del Skrevet 21. desember 2022 Fionys skrev (9 minutter siden): Den kommer helt sikkert til å smake kjempe godt. Sett den kjølig til du skal lage den så går det helt fint. Takk, håper du har rett.. 😊 Anonymkode: 73ca8...39d 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470149-er-det-for-tidlig-%C3%A5-ha-tatt-opp-ribba-fra-frysen-allerede-n%C3%A5/#findComment-4133910 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2022 Del Skrevet 21. desember 2022 laban skrev (4 minutter siden): Hvis du har skåret ned i kjøttet, er risikoen høyere for at den skal bli litt tørr akkurat der, enn for at krydderet skal gå for dypt. Ok, takk. Litt tørt enkelte steder er vel bedre enn at alt kjøttet skal bli for krydret. Håper jeg... Anonymkode: 73ca8...39d 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470149-er-det-for-tidlig-%C3%A5-ha-tatt-opp-ribba-fra-frysen-allerede-n%C3%A5/#findComment-4133911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.