Gå til innhold

Hvilken mat hater du?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet
  Worriesome Plenty 2 skrev (På 19.9.2023 den 14.35):

Jeg hater mat med mye hvitløk. 

Ekspander  

Jeg hater ikke noe mat, men det er noen ting jeg ikke spiser fordi jeg ikke kommer noen vei med konsistens og/eller smak, som f.eks. oliven og stangselleri og retter med mye sopp, da takker jeg pent for meg.

Skrevet
  Worriesome Plenty 2 skrev (På 19.9.2023 den 14.35):

Jeg hater mat med mye hvitløk. 

Ekspander  

Jeg er glad i mat med hvitløk men spiser ikke lever, det syns jeg alltid var så ekkelt når jeg vokste opp. 

Skrevet

Morrpølse (som middag), ansjos, muggost og alle former for skjell. 

Skrevet

Innmat, sild og farsemat (fiskeboller, medisterkaker, etc.).

Skrevet

Hater ingen mat. Men lite glad i mat som er nesten uten smak: Sushi, fiskeboller etc

Annonse

Skrevet

Jeg liker lever, men ikke annen innmat.  Gresk påskesuppe er vel det eneste jeg ikke har smakt på av noe jeg har fått servert.

Skrevet

Jeg hater ikke mat, jeg er glad for at vi har mat. Men jeg klarer ikke å spise reker og sushi 🙈

UtakknemligDiva
Skrevet

Jeg kunne aldri spist falukorv. Ei venninne av meg på barneskolen elsket å plage meg med det når hun satt ved siden av meg. Den stanken, og ikke minst hvor ekkel den pølsa ser ut!! 
Hun elsket å vifte med den der mot meg. 
Jeg forstår ikke, jeg begriper bare ikke, og jeg vil nok aldri heller forstå, hvordan noen kan like disse pølsene!! Jeg blir dårlig av å se de, dårlig av lukten, og av å se på at folk spiser det.. 

Annonse

Skrevet

Jeg spiser alt jeg får servert, men jeg sliter med hamburgere. Har aldri klart å spise mer enn noen biter når jeg har fått det. Av alt jeg har smakt er det den eneste maten jeg virkelig syns er fryktelig vanskelig å spise fordi det smaker bare absolutt ikke godt. Syns heller ikke noe om rucola og stangselleri, men klarer å spise det opp i retter jeg får servert . 

Av det jeg ikke har smakt, så tror jeg at jeg ville fått store problemer med sånn sauehode. 

Skrevet
  Dorthe skrev (På 19.9.2023 den 15.24):

Jeg liker lever, men ikke annen innmat.  Gresk påskesuppe er vel det eneste jeg ikke har smakt på av noe jeg har fått servert.

Ekspander  

Hva er ingrediensene i den suppa? 

Skrevet
  Kashmir skrev (På 19.9.2023 den 16.21):

Jeg spiser alt jeg får servert, men jeg sliter med hamburgere. Har aldri klart å spise mer enn noen biter når jeg har fått det. Av alt jeg har smakt er det den eneste maten jeg virkelig syns er fryktelig vanskelig å spise fordi det smaker bare absolutt ikke godt. Syns heller ikke noe om rucola og stangselleri, men klarer å spise det opp i retter jeg får servert . 

Av det jeg ikke har smakt, så tror jeg at jeg ville fått store problemer med sånn sauehode. 

Ekspander  

Du er den første jeg vet om som ikke liker hamburgere.

Skrevet (endret)

Leverpostei

Makrell i tomat (brekker meg nesten bare noen spiser det ved bordet mitt)

Øvrige former for kald fisk (med unntak av enkelte typer sushi) - men f.eks sursild

Fleskepølse

Andre typer kjøttretter med mye synlig fett (skjærer alltid bort fettet etter maten er stekt)

Fettslintrer i kylling

Sylteagurk

Sennep

Sukrin (skal visstnok smake sukker men der smaker helt jævlig)

Lever og annen innmat (dette er etter min mening kattemat)

Lungemos

Falukorv og diverse andre kalde korver. 

Alle former for bløtdyr (skjell, snegler, etc) - mulig unntak for kamskjell hvis det er riktig tilberedt

Får-i-kål

Surkål

Kålrotstappe med pinnekjøtt-fett oppi (æsj, smaker gammel sau). 

Sylte, inkl syltelabb og hodesylte

Medisterpølse

Chevre og andre produkter av geitemelk

Brunost og prim. 

Alle former for pateer

Italiensk salat og andre majonesbaserte salater

Crabsticks (sånne ekle kunstige)

Fiskeboller i karrisaus

Kaviar

Kabaret med erter på boks og reker

Eggesalat

Spaghetti ala capri

Trondhjems soddboller

Smalahove og andre obskure deler av sauen

Røkelaks

Rakfisk!!!!

 

 

Endret av ISW
Nicklusheletida
Skrevet
  ISW skrev (På 19.9.2023 den 16.42):

Leverpostei

Makrell i tomat (brekker meg nesten bare noen spiser det ved bordet mitt)

Øvrige former for kald fisk (med unntak av enkelte typer sushi) - men f.eks sursild

Fleskepølse

Andre typer kjøttretter med mye synlig fett (skjærer alltid bort fettet etter maten er stekt)

Fettslintrer i kylling

Sylteagurk

Sennep

Sukrin (skal visstnok smake sukker men der smaker helt jævlig)

Lever og annen innmat (dette er etter min mening kattemat)

Lungemos

Falukorv og diverse andre kalde korver. 

Alle former for bløtdyr (skjell, snegler, etc) - mulig unntak for kamskjell hvis det er riktig tilberedt

Får-i-kål

Surkål

Kålrotstappe med pinnekjøtt-fett oppi (æsj, smaker gammel sau). 

Sylte, inkl syltelabb og hodesylte

Medisterpølse

Chevre og andre produkter av geitemelk

Brunost og prim. 

Alle former for pateer

Italiensk salat og andre majonesbaserte salater

Crabsticks (sånne ekle kunstige)

Fiskeboller i karrisaus

Kaviar

Kabaret med erter på boks og reker

Eggesalat

Spaghetti ala capri

Trondhjems soddboller

 

 

Ekspander  

Du er jammen kresen :) Av alt du har nevnt liker jeg nesten alt, bortsett fra medisterpølser , , prim , syltelabb og fettet på kjøtt.Unntak er fettet på pinnekjøttet. Det er godt hvis det har fått 10 min i stekeovnen først.

Karrysaus er heller ikke spesielt  godt. Fiskeboller er bedre med vanlig hvit saus og sprøstekt bacon på. 

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...