Gjest lavender Skrevet 26. oktober 2023 Skrevet 26. oktober 2023 Hva skal dere ha til middag i helga? Jeg liker å bruke litt ekstra god tid på å lage middag i helgene, og kanskje lage noe litt spesielt eller noe jeg ikke har prøvd før. Men akkurat i dag er jeg litt tom for ideer. Så håper på å kanskje bli litt inspirert av andres helgemeny 🙂 0 Siter
ColaZero Skrevet 26. oktober 2023 Skrevet 26. oktober 2023 lavender skrev (1 time siden): Hva skal dere ha til middag i helga? Jeg liker å bruke litt ekstra god tid på å lage middag i helgene, og kanskje lage noe litt spesielt eller noe jeg ikke har prøvd før. Men akkurat i dag er jeg litt tom for ideer. Så håper på å kanskje bli litt inspirert av andres helgemeny 🙂 Fredag (i kveld) eller lørdag blir det vegetar taco. Lenge siden vi spiste det sist.Kanskje ikke så inspirerende. En av de andre dagene tror jeg at jeg skal lage pastaform. Enkelt. Koker pasta, lager godt krydret tomatsaus og har det i form. Steker det jeg har av grønnsaker som legges på. Krydres godt. Masse mozzarella til slutt og inn i ovnen. Serverer med basilikum. Drikke: alltid Fanta uten sukker på boks. Fyller opp kjøleskapet med boksbrus hver helg. Åh, nå ble jeg sulten, men kl er 01:30 så da bli det å legge seg å sove med sulten og glede seg til frokost som hver dag er lik: brødskive med tartex, 1 banan og en håndfull nøtter pluss havremelk. God natt 🙂 1 Siter
Gjest lavender Skrevet 26. oktober 2023 Skrevet 26. oktober 2023 ColaZero skrev (2 minutter siden): Fredag (i kveld) eller lørdag blir det vegetar taco. Lenge siden vi spiste det sist.Kanskje ikke så inspirerende. En av de andre dagene tror jeg at jeg skal lage pastaform. Enkelt. Koker pasta, lager godt krydret tomatsaus og har det i form. Steker det jeg har av grønnsaker som legges på. Krydres godt. Masse mozzarella til slutt og inn i ovnen. Serverer med basilikum. Drikke: alltid Fanta uten sukker på boks. Fyller opp kjøleskapet med boksbrus hver helg. Åh, nå ble jeg sulten, men kl er 01:30 så da bli det å legge seg å sove med sulten og glede seg til frokost som hver dag er lik: brødskive med tartex, 1 banan og en håndfull nøtter pluss havremelk. God natt 🙂 Hva bruker du i tacoen? Bønner? Såfall hvilke? Tenkte jeg kunne forsøke, for jeg har jo prøvd både kylling, laks og kjøttdeig taco, men aldri vegetar 🙂 0 Siter
ColaZero Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 lavender skrev (3 timer siden): Hva bruker du i tacoen? Bønner? Såfall hvilke? Tenkte jeg kunne forsøke, for jeg har jo prøvd både kylling, laks og kjøttdeig taco, men aldri vegetar 🙂 Jeg bruker pintobønner. Santa Maria serien har dem så du finner dem i tacohylla i butikken, men her bare hos Extra (ekstra?). Det står refried beans på boksen (du kan også bruke chilibeans på boks på Kiwi. Jeg kjører bønnene i kjøkkenmaskin sammen med tacokrydderet. Da blir den litt pasta aktig. Det er fordi sønnen i huset ikke vil kjenne bønnene (gudbedre). Du kan også bare røre krydderet inn for hånd. Den er litt kremete i utgangspunktet. Ikke veldig delikat farge, men blir bedre når tacokrydderet er rørt inn. Vi liker det veldig godt! Ikke nødvendig med kjøtt for å lage gode tacos 🙂Enda greiere hvis du bruker lefser, da kan du bare smøre det på. 0 Siter
ColaZero Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 ColaZero skrev (3 minutter siden): Jeg bruker pintobønner. Santa Maria serien har dem så du finner dem i tacohylla i butikken, men her bare hos Extra (ekstra?). Det står refried beans på boksen (du kan også bruke chilibeans på boks på Kiwi. Jeg kjører bønnene i kjøkkenmaskin sammen med tacokrydderet. Da blir den litt pasta aktig. Det er fordi sønnen i huset ikke vil kjenne bønnene (gudbedre). Du kan også bare røre krydderet inn for hånd. Den er litt kremete i utgangspunktet. Ikke veldig delikat farge, men blir bedre når tacokrydderet er rørt inn. Vi liker det veldig godt! Ikke nødvendig med kjøtt for å lage gode tacos 🙂Enda greiere hvis du bruker lefser, da kan du bare smøre det på. Glemte å si at jeg bare varmer bønnepastaen i mikroen. Så mye enklere med bønner enn kjøtt som må stekes a gitt 🙂 0 Siter
Kashmir- Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 I dag skal jeg ha tomatsuppe med kylling, toppet med litt rømme. Og urter da. I morgen har jeg besøk av tanteungene noen timer, og de vil ha ravioli. Skal lage med skinke, bacon og sopp-fyll og så ostesaus og rundstykker til. Søndag spiser vi ute, og da blir det på asiatisk resraurant. Der får jeg alltid problemer med å velge, men akkurat nå ser jeg for meg ris, svinekjøtt, sursøt saus og masse grønnsaker 🙂 0 Siter
ColaZero Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 Kashmir skrev (2 minutter siden): I dag skal jeg ha tomatsuppe med kylling, toppet med litt rømme. Og urter da. I morgen har jeg besøk av tanteungene noen timer, og de vil ha ravioli. Skal lage med skinke, bacon og sopp-fyll og så ostesaus og rundstykker til. Søndag spiser vi ute, og da blir det på asiatisk resraurant. Der får jeg alltid problemer med å velge, men akkurat nå ser jeg for meg ris, svinekjøtt, sursøt saus og masse grønnsaker 🙂 Å, sursøt saus er godt! Vi lager retten uten kjøtt da. 1 Siter
Lillemus Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 Det aner jeg ikke ennå, men i dag blir det ørret, bønner og søtpotet tenker jeg, har ikke bestemt meg for om jeg pakker det inn i folie og steker i stekeovnen eller om jeg tar det i stekepanna. Mannen har jobbet overtid hele uka og jeg har hatt fisk hver eneste dag - fiskesuppe, torsk, laks og fiskeburger og i dag altså ørret. Blir nok noe kjøtt i helgen da. 0 Siter
Dorthe Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 I dag er det får-i-kål party med levende musikk i lokalet. Og i morgen eller søndag blir det kalkunfilet eller wienerpølser. Tror jeg. Kanskje vi plutselig spiser ute.😉 1 Siter
påskelilje Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 I kveld er det bare mannen og jeg som skal ha middag. Har ikke planlagt noe ennå. I morgen får vi besøk av et vennepar om kvelden. Har ikke planlagt det heller 😄 Er ikke noe flinke til verken å finne på eller å lage middag 😮 I forgårs prøvde jeg meg på en helt ny oppskrift. Synes det ble ganske så godt! Sei i form med chili og soltørkede tomater (leroyseafood.com) 1 Siter
Gjest lavender Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 ColaZero skrev (5 timer siden): Jeg bruker pintobønner. Santa Maria serien har dem så du finner dem i tacohylla i butikken, men her bare hos Extra (ekstra?). Det står refried beans på boksen (du kan også bruke chilibeans på boks på Kiwi. Jeg kjører bønnene i kjøkkenmaskin sammen med tacokrydderet. Da blir den litt pasta aktig. Det er fordi sønnen i huset ikke vil kjenne bønnene (gudbedre). Du kan også bare røre krydderet inn for hånd. Den er litt kremete i utgangspunktet. Ikke veldig delikat farge, men blir bedre når tacokrydderet er rørt inn. Vi liker det veldig godt! Ikke nødvendig med kjøtt for å lage gode tacos 🙂Enda greiere hvis du bruker lefser, da kan du bare smøre det på. Åja, aldri hørt om pintobønner. Men skal se etter om jeg finner det 😊 0 Siter
Gjest lavender Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 Takk for svar alle, mange gode forslag 😃 0 Siter
Kashmir- Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 påskelilje skrev (1 time siden): I kveld er det bare mannen og jeg som skal ha middag. Har ikke planlagt noe ennå. I morgen får vi besøk av et vennepar om kvelden. Har ikke planlagt det heller 😄 Er ikke noe flinke til verken å finne på eller å lage middag 😮 I forgårs prøvde jeg meg på en helt ny oppskrift. Synes det ble ganske så godt! Sei i form med chili og soltørkede tomater (leroyseafood.com) Det så jøvli godt ut, og selv om nær sagt all mat ser god ut for meg, så er sei den eneste fisken jeg liker sånn skikkelig godt. Og med chili i retten også. Yummi. 1 Siter
Nicklusheletida Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 I dag blir det pasta carbonara. Resten av helgen er ikke planlagt enda. 0 Siter
påskelilje Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 Kashmir skrev (20 minutter siden): Det så jøvli godt ut, og selv om nær sagt all mat ser god ut for meg, så er sei den eneste fisken jeg liker sånn skikkelig godt. Og med chili i retten også. Yummi. Jeg synes ofte at sei blir grått og kjedelig og litt seigt (😁), men her ble den veldig god og holdt seg ganske lys. Prøv! 1 Siter
Kashmir- Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 påskelilje skrev (7 minutter siden): Jeg synes ofte at sei blir grått og kjedelig og litt seigt (😁), men her ble den veldig god og holdt seg ganske lys. Prøv! Ja, har fått uforstående tilbakemeldinger på det tidligere 😅 0 Siter
Glitter Skrevet 27. oktober 2023 Skrevet 27. oktober 2023 I dag har jeg fått bestilling fra sønnen, så det blir pestokylling. Det er noe av det beste han vet. Dette blir første gang på lenge jeg lager mat. Flere måneder. 😛 I morgen vet jeg ikke helt. Kan ikke kjøpe så mye som ikke kan fryses så det er litt vanskelig. Kanskje burger. 3 Siter
Savannah Skrevet 28. oktober 2023 Skrevet 28. oktober 2023 Jeg lagde lammestek siste helg. Spiste rester av den i går og det er nok til i kveld også. 1 Siter
Kashmir- Skrevet 28. oktober 2023 Skrevet 28. oktober 2023 Hadde lagd pastadeig da nevøen ringte og sa at en kompis ble med hit. Og han spiser ikke kjøtt. Så da får jeg fylle noen ravioli med sopp, løk og ost pluss tomatsaus. Aner ikke hvordan det blir, men har jo rundatykker også, så han får i seg mat. Og så ville de overnatte, men jeg skal jo på Halloweenparty. Hadde søren meg glemt det også. For en dag 😅 1 Siter
Lillemus Skrevet 28. oktober 2023 Skrevet 28. oktober 2023 Da har vi bestemt helemiddagene. Nesten da. I dag blir det resten av elggryte vi hadde i fryseren og det passer meg godt, jeg har uvi og selv om jeg begynte på antibiotika i går og formen er mye bedre så er det greit å kunne ta det litt rolig i dag også. I morgen vil mannen ha noe jeg ikke vil ha så da ble vi enige om at han tar det i morgen og resten på mandag (da jobber jeg sent) og så tar jeg det jeg vil ha - fisk! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.