Gå til innhold

Inspirasjon til salat


Anbefalte innlegg

Hva bruker du å ha i salaten?

Jeg har planer om å spise mer salat fremover, det er jo så godt og kan varieres mye. Jeg har bare ikke den beste fantasien. Der finnes jo mange oppskrifter der ute også, men bare lurte på hva dere har forsøkt som dere ville anbefale videre? 😊

Til vanlig har jeg bare i kylling, mais, cherrytomat, rødløk, fetaost, salat, spisspaprika og pasta.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/475965-inspirasjon-til-salat/
Del på andre sider

Fortsetter under...

lavender skrev (5 minutter siden):

Hva bruker du å ha i salaten?

Jeg har planer om å spise mer salat fremover, det er jo så godt og kan varieres mye. Jeg har bare ikke den beste fantasien. Der finnes jo mange oppskrifter der ute også, men bare lurte på hva dere har forsøkt som dere ville anbefale videre? 😊

Til vanlig har jeg bare i kylling, mais, cherrytomat, rødløk, fetaost, salat, spisspaprika og pasta.

Bytte ut pastaen med bønner? Mye sunnere. :) 

Det er fire ingredienser som alltid gjør salat god, og det er pepper, sitron , ristede nøtter eller/ og solsikkekjerner pluss olivenolje. 

Grønn salat, tomater, oliven og saltet agurk pluss fetaost. Da er det bare å putte opp i kylling, skinke eller tunfisk 😊 eller, jeg dropper feta i sistnevnte. 

Bruker vanligvis ikke dressing, men kan iblant ha rømme til kyllingsalat. Liker ikke for mange ulike smaker i 😊

Ps. Kan slenge i ananas eller eplebiter. 

Kashmir skrev (1 minutt siden):

Det er fire ingredienser som alltid gjør salat god, og det er pepper, sitron , ristede nøtter eller/ og solsikkekjerner pluss olivenolje. 

Grønn salat, tomater, oliven og saltet agurk pluss fetaost. Da er det bare å putte opp i kylling, skinke eller tunfisk 😊 eller, jeg dropper feta i sistnevnte. 

Bruker vanligvis ikke dressing, men kan iblant ha rømme til kyllingsalat. Liker ikke for mange ulike smaker i 😊

Ps. Kan slenge i ananas eller eplebiter. 

Den kombinasjonen av pepper, sitron, nøtter og olivenolje skal jeg forsøke. Høres godt ut 😊 Men hva er saltet agurk? Bare vanlig agurk med salt på?

lavender skrev (4 minutter siden):

Aha, ja det er jo lurt. Har du noen spesifikke bønner å anbefale? 🙂

Jeg bruker gjerne kidneybønner, sorte bønner eller edamamebønner (som er søyabønner). Om du kjøper de små papp-boksene så kan de spises rett fra boksen, trenger ikke å varmes.

Annonse

Lillemus skrev (3 minutter siden):

Jeg bruker gjerne kidneybønner, sorte bønner eller edamamebønner (som er søyabønner). Om du kjøper de små papp-boksene så kan de spises rett fra boksen, trenger ikke å varmes.

Så lurt, det skal jeg gjøre 🙂

lavender skrev (11 minutter siden):

Den kombinasjonen av pepper, sitron, nøtter og olivenolje skal jeg forsøke. Høres godt ut 😊 Men hva er saltet agurk? Bare vanlig agurk med salt på?

Jeg lager noen små kutt i agurken og gnir den inn med litt salt og lar den ligge før jeg kutter opp 🙂

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...