Ekstra Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Lillemus skrev (3 minutter siden): Har spist den noen ganger, synes den går an, men den man lager selv er jo hundre ganger bedre! Det gjelder vel all slik mat 😅 1 Siter
Lillemus Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Ekstra skrev (6 minutter siden): Det gjelder vel all slik mat 😅 Det gjelder det meste ja, det har du helt rett i. 0 Siter
Vhanja Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Enig. Ingenting slår mors hjemmelagde "dynegrøt" som jeg er vokst opp med. 😁 Så jeg er litt kresen på grøt, men Fjordland sin er faktisk overraskende god. 1 Siter
påskelilje Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Lillemus skrev (26 minutter siden): Har spist den noen ganger, synes den går an, men den man lager selv er jo hundre ganger bedre! Ja, veldig enig! Jeg har blitt ganske god på sånne supper! 1 Siter
Glitter Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Vhanja skrev (39 minutter siden): Enig. Ingenting slår mors hjemmelagde "dynegrøt" som jeg er vokst opp med. 😁 Så jeg er litt kresen på grøt, men Fjordland sin er faktisk overraskende god. Har du smakt Toro sin? Den synes jeg er hakket bedre. 1 Siter
Vhanja Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Glitter skrev (1 time siden): Har du smakt Toro sin? Den synes jeg er hakket bedre. Nei, det tror jeg ikke. 1 Siter
Kashmir- Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Jeg liker gryterettene. Meksikansk og viltgryte ( har tilsatt kalkun ) Meksikansk med potetgull ved siden av eller toppet med potetsticks er skikkelig guilty pleasure mat 🙂 0 Siter
Vhanja Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 (endret) Kashmir skrev (4 minutter siden): Jeg liker gryterettene. Meksikansk og viltgryte ( har tilsatt kalkun ) Meksikansk med potetgull ved siden av eller toppet med potetsticks er skikkelig guilty pleasure mat 🙂 Meksikansk gryte blir ekstra god hvis du krydrer den med ekstra spisskummen og cayennepepper, og har nachos-chips til. Og kanskje en dæsj rømme. Endret 10. november 2023 av Vhanja 0 Siter
Kashmir- Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Vhanja skrev (35 minutter siden): Meksikansk gryte blir ekstra god hvis du krydrer den med ekstra spisskummen og cayennepepper, og har nachos-chips til. Og kanskje en dæsj rømme. Ja, rømme liker jeg! Men nachos- chips klarer jeg ikke mer enn knapt to av 😀 så da syns jeg vanlig potetgull er veldig godt. Og helst de billigste på extra 🙂 0 Siter
Vhanja Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Kashmir skrev (4 minutter siden): Ja, rømme liker jeg! Men nachos- chips klarer jeg ikke mer enn knapt to av 😀 så da syns jeg vanlig potetgull er veldig godt. Og helst de billigste på extra 🙂 Vel, det viktigste var uansett ekstra spisskummen. 1 Siter
emilie321 Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Glitter skrev (3 timer siden): Har du smakt Toro sin? Den synes jeg er hakket bedre. Toro er litt dyrere, men jeg synes også den er bedre enn fjordland. Nå fikk jeg lyst på risgrøt 🙈 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.