AnonymBruker Skrevet 24. februar Del Skrevet 24. februar Jeg er veldig glad i Linda Stuhaug sine oppskrfter siden de er både lette og ikke minst sunne. Så jeg ble glad da jeg var inne på instagram siden hennes og så hun hadde lagt ut oppskrift på smoothie med ikke bare bær men også grønnsaker som fryst brokkoli og spinat. Har ikke fått laget den ennå og det tar meg til poenget med tråden -> Hva er best, kefir eller biola? Og hva er forskjellene på de to? Anonymkode: c2682...77f 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/479038-forskjell-p%C3%A5-kefir-og-biola-hva-velge/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trinity80 Skrevet 24. februar Del Skrevet 24. februar AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Jeg er veldig glad i Linda Stuhaug sine oppskrfter siden de er både lette og ikke minst sunne. Så jeg ble glad da jeg var inne på instagram siden hennes og så hun hadde lagt ut oppskrift på smoothie med ikke bare bær men også grønnsaker som fryst brokkoli og spinat. Har ikke fått laget den ennå og det tar meg til poenget med tråden -> Hva er best, kefir eller biola? Og hva er forskjellene på de to? Anonymkode: c2682...77f Hovedforskjellen er at Biola er laget på skummet melk og kefir er laget av kefirbønner. Resten kan du lese på Tine sine nettsider. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/479038-forskjell-p%C3%A5-kefir-og-biola-hva-velge/#findComment-4252532 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 25. februar Del Skrevet 25. februar AnonymBruker skrev (9 timer siden): Jeg er veldig glad i Linda Stuhaug sine oppskrfter siden de er både lette og ikke minst sunne. Så jeg ble glad da jeg var inne på instagram siden hennes og så hun hadde lagt ut oppskrift på smoothie med ikke bare bær men også grønnsaker som fryst brokkoli og spinat. Har ikke fått laget den ennå og det tar meg til poenget med tråden -> Hva er best, kefir eller biola? Og hva er forskjellene på de to? Anonymkode: c2682...77f Kefir inneholder melk og kefirkultur, kefirkulturen er laget av flere typer korn og gjær, opprinnelig fra Kaukasus, en slags fermentert melk altså. Biola derimot er en salig blanding av mye forskjellig, her er ingrendiensene i jordbærbilola: skummet melk, 2 % jordbærpuré*, 2 % jordbærjuice*, 1 % rabarbrapuré*, aromaer, aronia*, oligofruktose, yoghurtkultur (Streptococcus thermophilusog Lactobacillus bulgaricus), Lactobacillus acidophilus (LA-5®), Bifidobacterium (BB-12®), Lactobacillus rhamnosus GG (LGG®), søtstoff (aspartam, acesulfam K), vitamin D *fra konsentrat Med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder en kilde til fenylalanin. Jeg blir spinnvill i magen av Biola så jeg drikker det ikke, men mange tåler det jo fint og liker det godt. Hvis du tenker kalorimessig inneholder kefir mer kalorier (56) enn biola (33 i dette tilfellet). For min del hadde jeg nok mye heller tatt kefir enn biola pga innholdet. Aspartam og acesulfam K prøver jeg å holde meg unna da magen min ikke er så glad i det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/479038-forskjell-p%C3%A5-kefir-og-biola-hva-velge/#findComment-4252591 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. februar Del Skrevet 25. februar Anonymkode: a4b5d...96d 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/479038-forskjell-p%C3%A5-kefir-og-biola-hva-velge/#findComment-4252729 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.