Kashmir- Skrevet 21. mars Del Skrevet 21. mars Og hva har dere oppi? Jeg skal lage et typisk norsk måltid til lørdag, og tenker at lapskaus er noe alle liker. Det skal ikke være så høytidelig, men det bør kreve litt innsats. Det hadde vært snilt av dere å gi meg fremgangsmåte. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mars Del Skrevet 21. mars Jeg bruker alltid frossen lapskausblanding som jeg koker i buljong vann før jeg tilsetter litt ekstra grønnsaker og kjøtt/pølse. Anonymkode: 554f6...8ad 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4261347 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 21. mars Forfatter Del Skrevet 21. mars (endret) AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Jeg bruker alltid frossen lapskausblanding som jeg koker i buljong vann før jeg tilsetter litt ekstra grønnsaker og kjøtt/pølse. Anonymkode: 554f6...8ad Det er omtrent det jeg har gjort. Lagd saus med kjøttkraft og hatt oppi kjøtt og div grønnsaker. Men tenkte jeg skulle lage det på mer "gammeldags" måte med kjøttben og sånn. Bare for å imponere litt mer 😀 ellers er den jeg lager god nok for meg. Endret 21. mars av Kashmir 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4261348 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mars Del Skrevet 21. mars Kjøper lapskaus i boks og varmer opp. Anonymkode: 8a87e...7b2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4261353 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fionys Skrevet 21. mars Del Skrevet 21. mars (endret) Koker lett saltet kjøtt i et par timer og kutter det i passe biter. Skreller og kutter opp poteter, gulrot, kålrot og sellerirot. Noen bruker også purreløk. Bruker en del av kjøttkrafta og sper på med litt vann slik at det ikke blir for salt. Setter alt på kok til det er ferdig kokt. Har også i litt pepper. Endret 21. mars av Fionys 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4261354 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 21. mars Forfatter Del Skrevet 21. mars AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Kjøper lapskaus i boks og varmer opp. Anonymkode: 8a87e...7b2 Ja, det har jeg også gjort. Den er ikke sånn helt topp, men med masse tyttebør går den absolutt ned. .Nå skal jeg ha et par gjester, så har lyst til å lage med knoke osv Jeg har googlet, men har spurt på forum før der noen kommer med litt andre oppskrifter. Har lyst til å prøve det, og har lyst til å lage flatbrød også. Jeg er ingen mesterkokk, men tror ikke at det er uoverkommelig. Har noen timer å bruke på det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4261355 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 21. mars Forfatter Del Skrevet 21. mars Fionys skrev (1 minutt siden): Koker lett saltet kjøtt i et par timer og kutter det i passe biter. Skreller og kutter opp poteter, gulrot, kålrot og sellerirot. Noen bruker også purreløk. Bruker en del av kjøttkrafta og sper på med litt vann slik at det ikke blir for salt. Setter alt på kok til det er ferdig kokt. Har også i litt pepper. Takk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4261356 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 23. mars Forfatter Del Skrevet 23. mars Jeg er så stolt av meg selv. Jeg vil tillate meg det nå. Jeg lagde deig til flatbrød i går, og nå har jeg stekt flere på takke ( måtte låne foreldrene mine sin.. de KAN nemlig lage litt avansert mat i motsetning til meg ) og de ble faktisk helt vellykket! Flatbrødene altså.. Så skal jeg straks begynne med kjøtt og etterhvert resten av lapskausen. Alt dette for middag og besøk i to, tre timer. Jeg vil bare imponere litt. Jeg imponerer nok meg selv mest av alt, når sant skal sies... 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262105 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 23. mars Del Skrevet 23. mars Kashmir skrev (43 minutter siden): Jeg er så stolt av meg selv. Jeg vil tillate meg det nå. Jeg lagde deig til flatbrød i går, og nå har jeg stekt flere på takke ( måtte låne foreldrene mine sin.. de KAN nemlig lage litt avansert mat i motsetning til meg ) og de ble faktisk helt vellykket! Flatbrødene altså.. Så skal jeg straks begynne med kjøtt og etterhvert resten av lapskausen. Alt dette for middag og besøk i to, tre timer. Jeg vil bare imponere litt. Jeg imponerer nok meg selv mest av alt, når sant skal sies... Du har grunn til å være stolt av deg selv når du lager alt fra bunnen av 😀. Det er mye jobb. Nå pleier jeg å lage brun lapskaus og da er kunsten å få den brun uten å bruke sukkerkulør. Men jeg jukser og kjøper lapskausblanding og bruker Mors flatbrød. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262121 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 23. mars Forfatter Del Skrevet 23. mars Dorthe skrev (Akkurat nå): Du har grunn til å være stolt av deg selv når du lager alt fra bunnen av 😀. Det er mye jobb. Nå pleier jeg å lage brun lapskaus og da er kunsten å få den brun uten å bruke sukkerkulør. Men jeg jukser og kjøper lapskausblanding og bruker Mors flatbrød. Takk! Det satt jeg pris på at du skrev. Jeg må prøve. Ikke gjør meg nervøs 😂 men jeg tror det blir spiselig. Ihvettfall er flatbrødene det, hehe. Og jeg har tyttebærsyltetøy min søster har laget også. Helt galt kan det ikke gå 😅 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 23. mars Del Skrevet 23. mars Kashmir skrev (32 minutter siden): Takk! Det satt jeg pris på at du skrev. Jeg må prøve. Ikke gjør meg nervøs 😂 men jeg tror det blir spiselig. Ihvettfall er flatbrødene det, hehe. Og jeg har tyttebærsyltetøy min søster har laget også. Helt galt kan det ikke gå 😅 Ta det med ro, dette blir helt sikkert kjempegodt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 23. mars Forfatter Del Skrevet 23. mars Dorthe skrev (2 minutter siden): Ta det med ro, dette blir helt sikkert kjempegodt. Tusen takk! De komner klokken 18 og jeg inviterte. Det går nok bra 🤔 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262146 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 23. mars Forfatter Del Skrevet 23. mars Det lukter godt her da 🙂 det lærte jeg. At skal folk føle seg vel så er duft av god mat viktig. Det gjaldt kanskje mer gjærbakst da men... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars Del Skrevet 23. mars Åpner en boks med Trondhjems brun lauskaus. Smaker fortreffelig. Anonymkode: b154d...5f2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 23. mars Del Skrevet 23. mars AnonymBruker skrev (5 timer siden): Åpner en boks med Trondhjems brun lauskaus. Smaker fortreffelig. Anonymkode: b154d...5f2 Har du noen gang bedt gjester på en boks Trondhjemslapskaus? Jeg kan også slenge i meg en boks med brun lapskaus hvis jeg er alene hjemme og da er det det sammen hvilket merke det er. Men med masse tyttebærsyltetøy og salt og pepper er det helt greit. Men bare greit fordi det er lettvint og billig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262292 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars Del Skrevet 23. mars Dorthe skrev (11 minutter siden): Har du noen gang bedt gjester på en boks Trondhjemslapskaus? Jeg har aldri middagsgjester. Men jeg hadde ikke bedt de på lapskaus overhodet om det var aktuelt. Anonymkode: b154d...5f2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 23. mars Forfatter Del Skrevet 23. mars AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Jeg har aldri middagsgjester. Men jeg hadde ikke bedt de på lapskaus overhodet om det var aktuelt. Anonymkode: b154d...5f2 Hvorfor ikke? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262299 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 23. mars Forfatter Del Skrevet 23. mars Det ble ihvertfall godt da, og veldig hyggelig også 🙂 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262303 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars Kashmir skrev (20 timer siden): Hvorfor ikke? Fordi de simple lapskausene jeg tilbereder ikke egner seg som gjestebudsmat. Anonymkode: b154d...5f2 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/480380-hvordan-lager-dere-lapskaus/#findComment-4262529 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.