Gå til innhold

Dere som jobber ute og har med matpakker.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

AnonymBruker

Jeg er ikke i jobb, men tar likevel ofte med matpakke.

Jeg har med hjemmebakte grove polarbrød  med pålegg og en frukt,  eller smoothie som jeg lager hjemme av bær, banan, naturell yoghurt, havregryn, cottage cheese ++ som jeg tar med på termos. Eventuelt kan jeg ta med salat om jeg har rester igjen i kjøleskapet. 

Liker ikke vanlige brødskiver så polarbrød eller smoothie er glimrende for min del. 

Anonymkode: 7a642...6a7

Lillemus
Kashmir skrev (2 timer siden):

Hva har dere i dem og spiser ? 

For tiden veksler jeg mellom:

omelett (2 egg, grønnsaksrester, løk, grønnkål og litt ost) + en boks med salat, paprika, tomat og agurk (omeletten varmer jeg i micro på jobben, steker den kvelden før)

eller

ketovaffel (uten vanlig mel, så den inneholder veldig lite karbohydrater) med smør, hvitiost, roastbiff, salat, agurk, tomat og paprika.

Kan ha en liten smoothie av cottage cheese, mandelmelk, bær og litt stevia til også, det er i tillegg til de to lunsjene da.

AnonymBruker
Lillemus skrev (12 timer siden):

ketovaffel (uten vanlig mel, så den inneholder veldig lite karbohydrater) med smør, hvitiost, roastbiff, salat, agurk, tomat og paprika.

Åh, hvilken oppskrift bruker du? Jeg skulle gjerne forsøkt å lage!

Anonymkode: d5798...97a

Lillemus
AnonymBruker skrev (12 minutter siden):

Åh, hvilken oppskrift bruker du? Jeg skulle gjerne forsøkt å lage!

Anonymkode: d5798...97a

Jeg har slitt med å få dem til å henge sammen og har kombinert to oppskrifter og denne er jeg veldig fornøyd med, i mitt jern gir denne 3 plater:

2 egg

2 ss majones (setter ikke smak!)

2 ss creme fraiche

2 ss mandelmel

ca. 40 g revet hvitost

1 ts bakepulver

2 ts fiberhusk

1/4-1/2 ts xanthangum (Johannesbrødkjernemel kan sikkert også brukes)

1 ss olivenolje

1 ts salt

Søtning etter smak (jeg bruker 2 små måleskjeer stevia, lå en måleskje i boksen vi kjøpte sist)

ev. 1-2 ss plantmelk eller vann for riktig konsistens om nødvendig

Jeg har alt i en bolle og rører det sammen med en visp og steker det i vaffeljernet som smøres med litt smør. Jeg bruker et jern med 4 hjerter, der er ikke platene så store og akkurat når det gjelder disse vaflene liker jeg at de er firkantet for da er de lettere å ha på masse pålegg. :) Jeg spiser en slik vaffel med smør, hvitost, roastbiff, salatblad, agurk, paprika og småtomater (hva jeg nå måtte ha for hånden av smågrønt) og blir stappmett lenge! Prøv deg frem om du ikke har alt dette i huset, det er ikke sikkert du trenger alt for å få dem etter din smak. Jeg synes disse er veldig lik vanlige vafler både på smak og konsistens og de inneholder fint lite karbohydrater, mengden søtning avgjør om de passer best med salt eller søtt pålegg synes jeg. :)

Har også tenkt å prøve dem som "hamburgerbrød"!

Endret av Lillemus

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...