selle Skrevet 17. april 2002 Skrevet 17. april 2002 Til alle dere som er flinke med matlaging her ! I familien er vi hekta på krutonger i salater, supper, gryter etc. Noen som kan si meg hvordan man enklest mulig lager krutonger med forskjellig krydder og løksmak ? 0 Siter
flisa Skrevet 17. april 2002 Skrevet 17. april 2002 sånn: http://www.svd.se/statiskt/mat_och_dryck/kokboken/brod/Krutonger.asp 0 Siter
Tornerose Skrevet 17. april 2002 Skrevet 17. april 2002 Jeg skjærer daggammel loff i terninger (tar av skalken om den er hard).Smelter en stor klatt smør i en panne (svak/middels varme) og freser litt finhakket hvitløk noen sekunder før jeg har over brødterningene. Så snur og vender jeg på dem til smøret og hvitløken er jevnt fordelt og steker til de er gylne og sprø. 0 Siter
flisa Skrevet 17. april 2002 Skrevet 17. april 2002 Jeg skjærer daggammel loff i terninger (tar av skalken om den er hard).Smelter en stor klatt smør i en panne (svak/middels varme) og freser litt finhakket hvitløk noen sekunder før jeg har over brødterningene. Så snur og vender jeg på dem til smøret og hvitløken er jevnt fordelt og steker til de er gylne og sprø. *sikle* det er godt! :-) 0 Siter
Tornerose Skrevet 17. april 2002 Skrevet 17. april 2002 *sikle* det er godt! :-) Ja, gjett! Når jeg lager salat, tar jeg ett salatblad og en kilo krutonger oppå. *nam* 0 Siter
Gjest Fru Pigalopp Skrevet 17. april 2002 Skrevet 17. april 2002 Ja, gjett! Når jeg lager salat, tar jeg ett salatblad og en kilo krutonger oppå. *nam* Samme her! :-) (flisa) 0 Siter
Krøllalfa Skrevet 18. april 2002 Skrevet 18. april 2002 sånn: http://www.svd.se/statiskt/mat_och_dryck/kokboken/brod/Krutonger.asp Hei Hvordan oppbevarer du de, da, så de holder seg? Eller spiser du alle på en gang, kanskje?? ;o) Hilsen 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.