Gå til innhold

Krutonger. Hvordan?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg skjærer daggammel loff i terninger (tar av skalken om den er hard).Smelter en stor klatt smør i en panne (svak/middels varme) og freser litt finhakket hvitløk noen sekunder før jeg har over brødterningene. Så snur og vender jeg på dem til smøret og hvitløken er jevnt fordelt og steker til de er gylne og sprø.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/48705-krutonger-hvordan/#findComment-187223
Del på andre sider

Jeg skjærer daggammel loff i terninger (tar av skalken om den er hard).Smelter en stor klatt smør i en panne (svak/middels varme) og freser litt finhakket hvitløk noen sekunder før jeg har over brødterningene. Så snur og vender jeg på dem til smøret og hvitløken er jevnt fordelt og steker til de er gylne og sprø.

*sikle* det er godt! :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/48705-krutonger-hvordan/#findComment-187241
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...