Worriesome Plenty 2 Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Sodd, snurring, spaghetti, lapskaus osv i hermetikkbokser? Jeg husker det ikke gikk mye sånt da jeg jobbet på rema. Det tok plass og veide mye husker jeg, men solgte dårlig. Jeg tipper jeg personlig har spist under 15 slike middager hittil i livet. Det er jo ikke så godt. Og Joika kaker er det ikke mye reinsdyr i. 0 Siter
Lillemus Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Worriesome Plenty 2 skrev (7 minutter siden): Sodd, snurring, spaghetti, lapskaus osv i hermetikkbokser? Jeg husker det ikke gikk mye sånt da jeg jobbet på rema. Det tok plass og veide mye husker jeg, men solgte dårlig. Jeg tipper jeg personlig har spist under 15 slike middager hittil i livet. Det er jo ikke så godt. Og Joika kaker er det ikke mye reinsdyr i. Ikke ferdigretter nei, men bruker gjerne tomatpure fra boks. Og maiskorn. Ellers går det litt bønner på papp-boks. Har spist ferdigretter fra hermetikkboks, men det er jaggu mange år siden, her tror jeg vi snakker minst 30 år? Makrell i tomat har jeg spist en del av, men det har vi begynt å lage selv, egentlig ganske lettvint og myyyye bedre! 1 Siter
stjernestøv Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Worriesome Plenty 2 skrev (13 minutter siden): Sodd, snurring, spaghetti, lapskaus osv i hermetikkbokser? Jeg husker det ikke gikk mye sånt da jeg jobbet på rema. Det tok plass og veide mye husker jeg, men solgte dårlig. Jeg tipper jeg personlig har spist under 15 slike middager hittil i livet. Det er jo ikke så godt. Og Joika kaker er det ikke mye reinsdyr i. jeg liker lapskaus og spagetti på boks jeg. 1 Siter
Vhanja Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars (endret) Veldig sjelden nå, men husker vi hadde mye den lapskausen på boks til middag da jeg vokste opp. Har gode minner fra den. Spaghettien er jo egentlig totalt elendig, men jeg liker den av og til. Guilty pleasure. Endret 13. mars av Vhanja 0 Siter
Adeie Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Nå er den ikke lengre på boks, men joikakaker spiser jeg kanskje 1 gang hvert 2 år. Litt som McDonald's, man får lyst på den innimellom. Og sånn piknikskinke er godt på ferskt brød med mye meierismør. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Det hender jeg spiser hermetikk på boks. Anonymkode: 65744...264 0 Siter
Dorthe Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Det er sjeldent. Hvis jeg er alene, kan det hende jeg kjøper hermetikk f.eks lapskaus. Ellers så kjøper jeg fiskeboller på boks og og på tyrkeren kjøper jeg fetaost og tomatpuré. 0 Siter
Ekstra Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Sånt spiser jeg svært sjelden, men det har da skjedd. Bruker litt ingredienser fra hermetikk, som f.eks. tomater på boks, tomatpuré, kokosmelk, noen eksotiske sauser/ingredienser. Men nå kommer jo stadig mer på papp. 0 Siter
Worriesome Plenty 2 Skrevet 13. mars Forfatter Skrevet 13. mars Papp er bedre, for da får man ikke metallsmak. 0 Siter
hattifnattus Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Spiser det iblant, men prisene er gått så opp at jeg syns ikke lenger det forsvarer å ta med seg en boks som kjapp mat. Bruker mest mais, vannkastanjer og lotusrot på boks. Og kokosmelk og san marzano tomater. 0 Siter
Grendel Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Ikke ferdigretter på boks, nei, men bruker hakkede tomater, tomatpure, mais etc på boks. Jeg synes Fjordland frister mer hvis man skal ha ferdigmat. 0 Siter
morsan Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Nei det er uhyre sjelden at jeg spiser ferdigretter på boks. Men jeg har jo 2-3 bokser i det før nevnte beredskapslageret mitt, som jo bør rulleres etterhvert. Det får jeg tåle 😅 Det jeg spiser av hermetikk (metall- eller papp) er slikt som tomatpuré og tomater, div bønner (herunder tomatbønner til en og annen helgefrokost), kokosmelk, mais, tunfisk, makrell i tomat, ol. Og Vesterålens fiskeboller spises kanskje en gang eller to i året. 2 Siter
Nicklusheletida Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Jeg kan signere på det morsan skrev, men @Lillemus kan jeg få oppskriften på hjemmelaget makrell I tomat ? 1 Siter
morsan Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Jeg glemte å nevne andeconfit, som er luksusmat på boks. Men prisen gjør jo at dette ikke akkurat er hverdagsmat. 😅 https://www.oluf.no/confit-de-canard-andelar-1-24-kg 0 Siter
Grendel Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars morsan skrev (4 minutter siden): Jeg glemte å nevne andeconfit, som er luksusmat på boks. Men prisen gjør jo at dette ikke akkurat er hverdagsmat. 😅 https://www.oluf.no/confit-de-canard-andelar-1-24-kg Det er godt ja. Jeg har bare fått det servert. 1 Siter
Lillemus Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Nicklusheletida skrev (19 minutter siden): Jeg kan signere på det morsan skrev, men @Lillemus kan jeg få oppskriften på hjemmelaget makrell I tomat ? Klart det! Det var mye mer lettvint enn jeg trodde, vi kjøper ferdige makrellfileter fra frysedisken da, om man fisker selv blir det jo mye billigere. 1,5 kg makrellfilet 6-7 dl tomatpure 2 dl fløte 2 ss eddik 1 ss pepper (eller etter smak, det tåler mye pepper synes jeg) 1 ss salt (eller etter smak) 3 ss sukker (vi bruker stevia, smak til til ønsket søthetsgrad) Rør sammen sausen og legg makrellfiletene i en ildfast form (eller langpanne) og legg lagvis med saus og makrell, saus på toppen. Dekk formen med aluminiumsfolie. Stekes ca. 5 kvarter på 200 grader. La avkjøle litt og rør det sammen. Vi har det i små plastbokser som settes i fryseren, holder seg en ukes tid i kjøleskapet etter tining. 2 Siter
emilie321 Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Spiser mye makrell i tomat og så blir det litt mais o.l. Veldig sjelden middag på boks. Av og til lager jeg bakt potet og da bruker jeg piknikskinke. Skjærer den opp i terninger og så freser jeg den litt i panna rett før servering. Det blir utrolig godt 0 Siter
Nicklusheletida Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars Lillemus skrev (1 time siden): Klart det! Det var mye mer lettvint enn jeg trodde, vi kjøper ferdige makrellfileter fra frysedisken da, om man fisker selv blir det jo mye billigere. 1,5 kg makrellfilet 6-7 dl tomatpure 2 dl fløte 2 ss eddik 1 ss pepper (eller etter smak, det tåler mye pepper synes jeg) 1 ss salt (eller etter smak) 3 ss sukker (vi bruker stevia, smak til til ønsket søthetsgrad) Rør sammen sausen og legg makrellfiletene i en ildfast form (eller langpanne) og legg lagvis med saus og makrell, saus på toppen. Dekk formen med aluminiumsfolie. Stekes ca. 5 kvarter på 200 grader. La avkjøle litt og rør det sammen. Vi har det i små plastbokser som settes i fryseren, holder seg en ukes tid i kjøleskapet etter tining. Tusen takk ! Skal prøves . 0 Siter
påskelilje Skrevet 13. mars Skrevet 13. mars morsan skrev (5 timer siden): Nei det er uhyre sjelden at jeg spiser ferdigretter på boks. Men jeg har jo 2-3 bokser i det før nevnte beredskapslageret mitt, som jo bør rulleres etterhvert. Det får jeg tåle 😅 Det jeg spiser av hermetikk (metall- eller papp) er slikt som tomatpuré og tomater, div bønner (herunder tomatbønner til en og annen helgefrokost), kokosmelk, mais, tunfisk, makrell i tomat, ol. Og Vesterålens fiskeboller spises kanskje en gang eller to i året. Veldig likt som hos oss. Egentlig eksakt likt 😅 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.