Gjest Daisy Skrevet 20. april 2002 Del Skrevet 20. april 2002 Skal lage biff... hva slags tilbehør pleier dere å ha? (saus, salat, o.l) Lyst på noe nytt. Fort, fort, skal snart på butikken! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/49292-tilbeh%C3%B8r-biff/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 20. april 2002 Del Skrevet 20. april 2002 Champignon og fløtesaus! Bakt potet med hvitløksmør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/49292-tilbeh%C3%B8r-biff/#findComment-191165 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daisy Skrevet 20. april 2002 Del Skrevet 20. april 2002 Champignon og fløtesaus! Bakt potet med hvitløksmør. Pleier å lage champinon i fløtesaus mmmmmmm! Men hva med salat? Noen gode "oppskrifter"? Må jo ha litt grønt også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/49292-tilbeh%C3%B8r-biff/#findComment-191168 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 20. april 2002 Del Skrevet 20. april 2002 Stekte hele småløk, brokkoli, champignon, peppersaus, pommes frites eller bakt potet, salat (f.eks. salatblader, avocado, tomater og løk med dressing av olivenolje, balsamico-eddik/sitronsaft, salt og pepper). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/49292-tilbeh%C3%B8r-biff/#findComment-191197 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 20. april 2002 Del Skrevet 20. april 2002 Saltbakte hele løk ! mmmmmm.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/49292-tilbeh%C3%B8r-biff/#findComment-191210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 20. april 2002 Del Skrevet 20. april 2002 Pleier å lage champinon i fløtesaus mmmmmmm! Men hva med salat? Noen gode "oppskrifter"? Må jo ha litt grønt også. Henger meg på salatanbefalingen til Tornerose. Kutt gjerne opp litt hvitløk og bland i dressingen. Mmmmm... ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/49292-tilbeh%C3%B8r-biff/#findComment-191213 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 20. april 2002 Del Skrevet 20. april 2002 Bakt potet med kryddersmør, bernaisesaus, sjampinjonger, brokkoli, asparges og sølvløk! Det hender jeg lager salat med sprøstekte baconbiter og stekte sjampinjongskiver i selve salaten! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/49292-tilbeh%C3%B8r-biff/#findComment-191404 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spenning Skrevet 20. april 2002 Del Skrevet 20. april 2002 Bakt potet med kryddersmør, bernaisesaus, sjampinjonger, brokkoli, asparges og sølvløk! Det hender jeg lager salat med sprøstekte baconbiter og stekte sjampinjongskiver i selve salaten! :-) Forrett: Gravlaks i mild senepssaus. Hoved: Reinsdyrsfilet, rosa med rosenkål, stekt skogsopp, tyttebær, kremet viltsaus. Dessert: Sjokolademousse med krem Vin: Reserve de Montesguiu Blanch1999 Vin: Chateau de i `isolette 2000 og Tenute Marchese, Antinori 1998 Avslutter med Backe Gabrielsen til kr. 475 pr. glass:-)) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/49292-tilbeh%C3%B8r-biff/#findComment-191462 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.