Gjest Daisy Skrevet 20. april 2002 Skrevet 20. april 2002 Skal lage biff... hva slags tilbehør pleier dere å ha? (saus, salat, o.l) Lyst på noe nytt. Fort, fort, skal snart på butikken! 0 Siter
nanna Skrevet 20. april 2002 Skrevet 20. april 2002 Champignon og fløtesaus! Bakt potet med hvitløksmør. 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 20. april 2002 Skrevet 20. april 2002 Champignon og fløtesaus! Bakt potet med hvitløksmør. Pleier å lage champinon i fløtesaus mmmmmmm! Men hva med salat? Noen gode "oppskrifter"? Må jo ha litt grønt også. 0 Siter
Tornerose Skrevet 20. april 2002 Skrevet 20. april 2002 Stekte hele småløk, brokkoli, champignon, peppersaus, pommes frites eller bakt potet, salat (f.eks. salatblader, avocado, tomater og løk med dressing av olivenolje, balsamico-eddik/sitronsaft, salt og pepper). 0 Siter
Ulv I Faarikaal Skrevet 20. april 2002 Skrevet 20. april 2002 Saltbakte hele løk ! mmmmmm.... 0 Siter
nanna Skrevet 20. april 2002 Skrevet 20. april 2002 Pleier å lage champinon i fløtesaus mmmmmmm! Men hva med salat? Noen gode "oppskrifter"? Må jo ha litt grønt også. Henger meg på salatanbefalingen til Tornerose. Kutt gjerne opp litt hvitløk og bland i dressingen. Mmmmm... ;-) 0 Siter
Amiga Skrevet 20. april 2002 Skrevet 20. april 2002 Bakt potet med kryddersmør, bernaisesaus, sjampinjonger, brokkoli, asparges og sølvløk! Det hender jeg lager salat med sprøstekte baconbiter og stekte sjampinjongskiver i selve salaten! :-) 0 Siter
Spenning Skrevet 20. april 2002 Skrevet 20. april 2002 Bakt potet med kryddersmør, bernaisesaus, sjampinjonger, brokkoli, asparges og sølvløk! Det hender jeg lager salat med sprøstekte baconbiter og stekte sjampinjongskiver i selve salaten! :-) Forrett: Gravlaks i mild senepssaus. Hoved: Reinsdyrsfilet, rosa med rosenkål, stekt skogsopp, tyttebær, kremet viltsaus. Dessert: Sjokolademousse med krem Vin: Reserve de Montesguiu Blanch1999 Vin: Chateau de i `isolette 2000 og Tenute Marchese, Antinori 1998 Avslutter med Backe Gabrielsen til kr. 475 pr. glass:-)) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.