Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet
  flisa skrev (På 7.5.2002 den 14.05):

Prøv den!! :-) Jeghar prøvd mange, og denne er alltid fin! - Men man må jo dynke den etterpå da - om det skal være skikkelig "Bløt"-kake :-) Jeg dynker som regel med melk m/romdråper i ! NAM!!!

Joda, klart man skal dynke masse! Men jeg synes likevel at sukkerbrød med potetmel blir tørrere enn uten, de med bare hvetemel blir mye luftigere og saftigere. Det er nå min mening da.

Fortsetter under...

  • Svar 42
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Kamilla

    15

  • flisa

    8

  • HelgeM

    6

  • naiv

    4

Populære dager

Mest aktive i denne tråden

Skrevet
  Tornerose skrev (På 7.5.2002 den 14.09):

Joda, klart man skal dynke masse! Men jeg synes likevel at sukkerbrød med potetmel blir tørrere enn uten, de med bare hvetemel blir mye luftigere og saftigere. Det er nå min mening da.

Gi meg din oppskrift - nå må jeg jo prøve, jeg tror ikke jeg har prøvd uten hvetemel - men prøvd flere andre...:-)

Skrevet
  flisa skrev (På 7.5.2002 den 14.12):

Gi meg din oppskrift - nå må jeg jo prøve, jeg tror ikke jeg har prøvd uten hvetemel - men prøvd flere andre...:-)

Du mener vel uten potetmel? Jeg har ikke oppskriften tilgjengelig, den ligger hjemme hos min kjære mamma. Jeg lager ikke sukkerbrød så ofte som jeg burde, for kremen blir sur før vi har rukket å spise opp alt, utrolig nok.

Skrevet
  flisa skrev (På 7.5.2002 den 14.00):

da får jeg bare vente på kjefta.....:-)=

Jeg lagde 1,5 deig, men det var for lite.. den deigen kan stå romtemperet mens jeg lager mere? Eller blir den ødelagt da?

Deigen så forøvrig meget bra ut :o)

Skrevet
  flisa skrev (På 7.5.2002 den 14.00):

da får jeg bare vente på kjefta.....:-)=

*SMASK* til deg.

Kaken ble helt perfekt . TUSEN TUSEN takk :o)

Skrevet

Denne oppskriften er egentlig hemmelig men...

4 store egg

140 - 150g sukker

Vispes til stiv eggedosis.

Rør forsiktig inn

140 - 150g hvetemel

Helles i smurt form og stekes 30 min ved 180 grader.

Nei det skal ikke være bakepulver.

Annonse

Skrevet
  HelgeM skrev (På 7.5.2002 den 17.03):

Denne oppskriften er egentlig hemmelig men...

4 store egg

140 - 150g sukker

Vispes til stiv eggedosis.

Rør forsiktig inn

140 - 150g hvetemel

Helles i smurt form og stekes 30 min ved 180 grader.

Nei det skal ikke være bakepulver.

Ikke potetmel heller?

Skrevet
  Kamilla skrev (På 7.5.2002 den 19.30):

Ikke potetmel heller?

Nei. Oppskriften er komplett den. Har ikke fått noen klager på ferdigvaren enda, men det må sies at andre som har prøvd oppskriften ikke var helt heldige. Resultatet kunne brukes til frisbee...

Skrevet

Det spiller ikke så stor rolle hvilken av de mange oppskrifter man bruker, bare sørg for at røren er skikkelig luftig, og IKKE åpne ovnen før den er helt ferdig. Ikke tramp rundt en gang... Lykke til!

Skrevet
  HelgeM skrev (På 7.5.2002 den 19.41):

Nei. Oppskriften er komplett den. Har ikke fått noen klager på ferdigvaren enda, men det må sies at andre som har prøvd oppskriften ikke var helt heldige. Resultatet kunne brukes til frisbee...

Er hemmeligheten passe tempererte egg?

Skrevet
  naiv skrev (På 7.5.2002 den 19.47):

Er hemmeligheten passe tempererte egg?

Har egentlig ikke merket noen forskjell, men det kan hjelpe på resultatet at alle ingrediensene er romtempererte.

Skrevet
  HelgeM skrev (På 7.5.2002 den 20.32):

Har egentlig ikke merket noen forskjell, men det kan hjelpe på resultatet at alle ingrediensene er romtempererte.

Du bruker nok rett-fra-høna-egg, kan jeg tenke meg. Jeg vet du er glad i høner.

Skrevet
  naiv skrev (På 7.5.2002 den 20.40):

Du bruker nok rett-fra-høna-egg, kan jeg tenke meg. Jeg vet du er glad i høner.

Har dessverre ikke tilgang til så ferske egg.

Hvordan kan du vite hva jeg liker?

Annonse

Skrevet
  HelgeM skrev (På 7.5.2002 den 19.41):

Nei. Oppskriften er komplett den. Har ikke fått noen klager på ferdigvaren enda, men det må sies at andre som har prøvd oppskriften ikke var helt heldige. Resultatet kunne brukes til frisbee...

Hehe..

den høres inter. ut den oppskriften. Tror jeg må prøve den :o)

Takk skal du ha.

Skrevet
  HelgeM skrev (På 7.5.2002 den 19.41):

Nei. Oppskriften er komplett den. Har ikke fått noen klager på ferdigvaren enda, men det må sies at andre som har prøvd oppskriften ikke var helt heldige. Resultatet kunne brukes til frisbee...

Hehe..

den høres inter. ut den oppskriften. Tror jeg må prøve den :o)

Takk skal du ha.

Skrevet
  HelgeM skrev (På 7.5.2002 den 20.46):

Har dessverre ikke tilgang til så ferske egg.

Hvordan kan du vite hva jeg liker?

Det sier jeg ikke bort..

Skrevet
  Kamilla skrev (På 7.5.2002 den 16.17):

*SMASK* til deg.

Kaken ble helt perfekt . TUSEN TUSEN takk :o)

*gni det inn!* :-)

Skrevet
  flisa skrev (På 7.5.2002 den 13.00):

Her skal du få min oppskrift, det har ALDRI skjedd noe overraskende med den:

Sukkerbrød (kan ikke misslykkes)

meget stiv eggedosis av:

4 egg

1 1/2 kopp sukker

sikt i:

1 kopp hvetemel

1 kopp potetmel

3 ts bakepulver

til slutt har du i 1/2 kopp varmt vann.

Bruk springform, men ikke smør den, kle kun bunnen med et bakepapir.

Stek kaken ved 175oC i ca. 3/4 time.

Sleng den opp ned på en rist etter steking, og vent litt før du tar den ut av formen.

God morgen.

Hvordan får du da ut sukkebrødet når du ikke smører kantene?

Skrevet
  an skrev (På 8.5.2002 den 6.43):

God morgen.

Hvordan får du da ut sukkebrødet når du ikke smører kantene?

Bare tar kniven og skjærer rundt! :-) PÅ denne måten så "klatrer" kaka opp på kanten, og detter ikke sammen igjen, I bunn er det da papir som man tar av, jeg skjærer.....så HIVER jeg med makt kaka opp ned over ei rist - det skal SMELLE! ....så henger den der litt......Så løsner jeg springforma, tar bort den, - så løfter jeg forsiktig vekk bakepapiret som sitter på undersiden. :-)

Skrevet
  flisa skrev (På 8.5.2002 den 6.43):

*gni det inn!* :-)

*gni inn litt mere*

Du reddet dagen igår :o) Takk igjen.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


×
×
  • Opprett ny...