Amiga Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Noen bruker salt eller ferskt lammekjøtt, noen bruker salt eller ferskt oksekjøtt, noen bruker salt eller røkt svinekjøtt. Selv foretrekker jeg salt lammekjøtt. Hva bruker du? :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Ferskt oksekjøtt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218045 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Joppe Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Ferskt oksekjøtt. I dag så jeg jaggu en grevling. Sprang på de korte stubbene sine over veien. Skulle sikkert i en eller annen hage for å ramponere *FNYS* Jeg bruker forøvrig grevlingkjøtt i suppa....... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218159 Del på andre sider Flere delingsvalg…
McLoud Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 I dag så jeg jaggu en grevling. Sprang på de korte stubbene sine over veien. Skulle sikkert i en eller annen hage for å ramponere *FNYS* Jeg bruker forøvrig grevlingkjøtt i suppa....... ..........grevlingkjøtt går greit, for ikke å nevne daukjøtt........... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218163 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zirine Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Salte svineknoker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218165 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 I dag så jeg jaggu en grevling. Sprang på de korte stubbene sine over veien. Skulle sikkert i en eller annen hage for å ramponere *FNYS* Jeg bruker forøvrig grevlingkjøtt i suppa....... Eselkjøtt smaker absolutt best. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218169 Del på andre sider Flere delingsvalg…
McLoud Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Eselkjøtt smaker absolutt best. Pøhh, eselkjøtt hører hjemme i fruktsuppe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 I dag så jeg jaggu en grevling. Sprang på de korte stubbene sine over veien. Skulle sikkert i en eller annen hage for å ramponere *FNYS* Jeg bruker forøvrig grevlingkjøtt i suppa....... Jaha, er durer du løs med grevlingtrakassering på høyt nivå. Skamme seg langt nedi muleposen, skulle du! Her har jeg lagt ned tid og energi i tråden din om bordskikk, gitt av mitt store hjerte sånn at du skal få slafse mest mulig kliss i deg, og så er dette takken?!!!! *Drittsur* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218183 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Eselkjøtt smaker absolutt best. Her taler en klok kvinne! Amen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218186 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Pøhh, eselkjøtt hører hjemme i fruktsuppe. Smaken er forskjellig, vet du. Ingenting slår marinert eselkjøtt i suppa. Det er faktisk anbefalt av Supperådet. Det skal være små, flate stykker. Dette oppnås best ved å kjøre traktoren over kjøttstykkene et par ganger. (Smiler søtt opp til Joppe tre linjer over seg). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218187 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Smaken er forskjellig, vet du. Ingenting slår marinert eselkjøtt i suppa. Det er faktisk anbefalt av Supperådet. Det skal være små, flate stykker. Dette oppnås best ved å kjøre traktoren over kjøttstykkene et par ganger. (Smiler søtt opp til Joppe tre linjer over seg). Høydepunktet er selve slaktinga. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218191 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Joppe Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Smaken er forskjellig, vet du. Ingenting slår marinert eselkjøtt i suppa. Det er faktisk anbefalt av Supperådet. Det skal være små, flate stykker. Dette oppnås best ved å kjøre traktoren over kjøttstykkene et par ganger. (Smiler søtt opp til Joppe tre linjer over seg). ((((((HYYYYLLLL))))))) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218200 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 middagspølser! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218208 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poetica Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 ...anything goes! ) Men det avhenger litt av hva som er tilgjengelig. Saltkjøtt funker bra, nesten uansett hva det er. Men salt lammekjøtt er helt klart spesielt godt. Svineknoke også, hvis det skal være salt, da. Ellers er storfekjøtt også snadder. ) I det hele tatt er hovedsaken å ha godt kjøtt i suppa. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218222 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 vi bruker kattekjøtt eller rottekjøtt. alt ettersom hva vi fanger 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218234 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Joppe Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Salte svineknoker. Syltelabber mener du? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218239 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taj Mahal Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 samme som deg Amiga *s* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Oksehøyrygg f.eks. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218430 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 15. mai 2002 Del Skrevet 15. mai 2002 Har jeg dårlig råd blir det fårikålkjøtt eller samme typen i okse. Ved enda dårligere råd kun grillpølser eller hjemmelagde kjøttboller. Har jeg god råd og finner ferskt oksekjøtt som ikke er egnet som biff uansett hvor langt man strekker seg,er det dette og lammekjøtt uten ben(ikke salt eller røkt) jeg foretrekker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/53826-hvilket-kj%C3%B8tt-bruker-du-i-kj%C3%B8ttsuppa/#findComment-218747 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.