Altman Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 ... og resultatet blei pinade 94% !! Menne.... hva skal jeg gjøre med den, for _drikke_ den vil jeg ikke? Jaja, jeg får gi den til noen unger i nabolaget 0 Siter
Amiga Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Er den skikkelig silt og uten gjærlukt så er det sikkert mange naboer som blir glad for å få den! Hvis du blander den ut med vann og Singaporsling essens så blir den sikkert drikkende, ja hvis den ikke stanker gjær vel og merke! :-) 0 Siter
Zirine Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Er den skikkelig silt og uten gjærlukt så er det sikkert mange naboer som blir glad for å få den! Hvis du blander den ut med vann og Singaporsling essens så blir den sikkert drikkende, ja hvis den ikke stanker gjær vel og merke! :-) Du overrasker meg Amiga Si meg, hvor i all verden har du fått smakt hjemmebrent. Du skulle vel ikke ha behov for det der borte i Spania, vel 0 Siter
landsbyidioten Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Moren min pleier å lage noe som heter "limoncello", som er dødsgodt. Oppskriften er raspet skall av en kasse (?) sitroner og haugevis med sukker og 50% vann (tror jeg), la det stå en ukes tid og sil ut sitronskallet - vips så har du en knallgod sitrondrink. :-) 0 Siter
Zirine Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Moren min pleier å lage noe som heter "limoncello", som er dødsgodt. Oppskriften er raspet skall av en kasse (?) sitroner og haugevis med sukker og 50% vann (tror jeg), la det stå en ukes tid og sil ut sitronskallet - vips så har du en knallgod sitrondrink. :-) Jeg snakket med en greker i går som anbefalte meg å mikse youghurt naturelle, hakket agurk og hvitløk sammen - og ha i litt vodka til slutt. . Han påsto at det var en kjempegod forfriskende drink. Har du smakt det? 0 Siter
landsbyidioten Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Jeg snakket med en greker i går som anbefalte meg å mikse youghurt naturelle, hakket agurk og hvitløk sammen - og ha i litt vodka til slutt. . Han påsto at det var en kjempegod forfriskende drink. Har du smakt det? Ja, det er steingodt. :-) Men jeg vet ikke blandeforholdet... 0 Siter
Gjest Rusle Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Hvorfor kan du ikke drikke den selv? Kjøp et eller annet og bland ut ;-) 0 Siter
Zirine Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Ja, det er steingodt. :-) Men jeg vet ikke blandeforholdet... Er det? Jøss .... Du liker ved Bloody Mary og øl mikset sammen også, du da? *holde på og spy* 0 Siter
landsbyidioten Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Er det? Jøss .... Du liker ved Bloody Mary og øl mikset sammen også, du da? *holde på og spy* Bloody Mary er digg. Menjeg liker det ikke med øl oppi, nei. Men øl ved siden av er sikkert OK. :-) 0 Siter
Nemesis Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Tynn den ut og lag noen gode drinker av den. Eller lag likør av den? Fyll opp et glass med solbær, dryss masse sukker over og fyll så opp med spriten (tynnet til ca 40%), la det stå noen dager og trekke. nam! 0 Siter
Gjest Afrodite22 Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Tja, du kunne jo selge et svært parti rimelig til meg?? (Evt selg til naboungene;) 0 Siter
Zirine Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Tynn den ut og lag noen gode drinker av den. Eller lag likør av den? Fyll opp et glass med solbær, dryss masse sukker over og fyll så opp med spriten (tynnet til ca 40%), la det stå noen dager og trekke. nam! Eller han kan helle 1 liter sprit over 1 molte - så får han en nyyydelig moltelikør 0 Siter
Nemesis Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Eller han kan helle 1 liter sprit over 1 molte - så får han en nyyydelig moltelikør Det hørtes godt ut! Hvor lenge pleier du å la den trekke? 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Du må selvfølgelig drikke spriten din, om ikkje fusel lukta er knallhard da selvfølgelig. Det er i hvertfall tilnærma alkoholmissbruk å la være å drikke det, men du kan jo spandere på noen. Er spriten god så kan du spandere på noen gode venner, er spriten dårlig så kan du spandere på noen du ikkje tåler trynet på ! Mvh 0 Siter
Zirine Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Det hørtes godt ut! Hvor lenge pleier du å la den trekke? Max et halv minutt - ellers bli den fort i sureste laget. 0 Siter
Amiga Skrevet 19. mai 2002 Skrevet 19. mai 2002 Du overrasker meg Amiga Si meg, hvor i all verden har du fått smakt hjemmebrent. Du skulle vel ikke ha behov for det der borte i Spania, vel Jeg har da både bodd i Norge og vært der på ferie! :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.