Sofine Skrevet 20. mai 2002 Del Skrevet 20. mai 2002 Hei Fikk lyst til å lage noe av de siste rester av bakevarer...problemet er at vi ikke har sukker i huset...skal snart flytte... Men derimot har vi melis! Kan jeg bruke dette istedet for sukker i boller, eller blir det bare kliss? Evnt kan jeg jo lage boller uten sukker...men uansett: Noen som har prøvd eller vet hvordan det vil arte seg? Takk:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/54506-melis-istedet-for-sukker-i-bolledeig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
gyrken Skrevet 20. mai 2002 Del Skrevet 20. mai 2002 Disse bollene blir kjempelette og gode! Jeg fikk oppskriften her en gang jeg spurte etter ekstra luftige boller.. :-) 250 g melis, 300 g smør/margarin, 1 l H-melk, 100 g gjær, 1 1/2 kg hvetemel, (evt. litt kardemomme) Kok opp melk, melis og smør. Avkjøl. Elt resten i. Bak bollene ut med en gang uten forheving. La bollene heve i 1 time før de stekes. 7-10 min. ved 250 grader. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/54506-melis-istedet-for-sukker-i-bolledeig/#findComment-222134 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofine Skrevet 20. mai 2002 Forfatter Del Skrevet 20. mai 2002 Disse bollene blir kjempelette og gode! Jeg fikk oppskriften her en gang jeg spurte etter ekstra luftige boller.. :-) 250 g melis, 300 g smør/margarin, 1 l H-melk, 100 g gjær, 1 1/2 kg hvetemel, (evt. litt kardemomme) Kok opp melk, melis og smør. Avkjøl. Elt resten i. Bak bollene ut med en gang uten forheving. La bollene heve i 1 time før de stekes. 7-10 min. ved 250 grader. Tusen takk:)=)) Da blir det boller i kveld! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/54506-melis-istedet-for-sukker-i-bolledeig/#findComment-222137 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.