Gjest retvizan Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Noen som har tips om hva som er bra? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aika Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 en wok er bra 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 en wok er bra Du slipper ikke så lett unna, he he. Hvilken wok? Merke? Butikk? Pris? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Jeg har wok. Høyang, støpejern. Fikk den i julepresang av mine barn. Kostet vel ca. 700 kroner. Virker bra, men jeg har ikke prøvd wok med tynn bunn. wok-wok 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Jeg har wok. Høyang, støpejern. Fikk den i julepresang av mine barn. Kostet vel ca. 700 kroner. Virker bra, men jeg har ikke prøvd wok med tynn bunn. wok-wok Høyang skulle vel være et bra merke, men er støpejern veldig tungt å håndtere? Hender det at ting brenner seg fast? Jeg bruker enten mais eller solsikkeolje i vanlig steikepanne + olivenolje når ting bare skal surre. Kan jeg bruke det samme i woken? Re-wok wok ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Høyang skulle vel være et bra merke, men er støpejern veldig tungt å håndtere? Hender det at ting brenner seg fast? Jeg bruker enten mais eller solsikkeolje i vanlig steikepanne + olivenolje når ting bare skal surre. Kan jeg bruke det samme i woken? Re-wok wok ;-) De gangene jeg har woket har jeg brukt solsikke- eller olivenolje. Jeg må stå og kippe rundt det jeg skal woke. Jeg bruker sterk varme så en må følge med. Den er litt stor og og tung å håndtere, men har du først satt den på plata, så står den stødig. Jeg aner ikke hvordan dem med helt tynn bunn er. Jeg innbiller meg at ting&tang brenner fast fortere i en slik??? wok wok 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 De gangene jeg har woket har jeg brukt solsikke- eller olivenolje. Jeg må stå og kippe rundt det jeg skal woke. Jeg bruker sterk varme så en må følge med. Den er litt stor og og tung å håndtere, men har du først satt den på plata, så står den stødig. Jeg aner ikke hvordan dem med helt tynn bunn er. Jeg innbiller meg at ting&tang brenner fast fortere i en slik??? wok wok OK, det høres bra ut det der. Jeg sitter og samler mot til å gå inn på kontoen min, har vært på bytur med snuppa og feriepengene i ettermiddag. Mulig det er 700 kr igjen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 OK, det høres bra ut det der. Jeg sitter og samler mot til å gå inn på kontoen min, har vært på bytur med snuppa og feriepengene i ettermiddag. Mulig det er 700 kr igjen. Ta prisen med en klype salt, som sagt var det julepresang fra barna, men de kjøper aldri det billigste... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edvarda Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 OK, det høres bra ut det der. Jeg sitter og samler mot til å gå inn på kontoen min, har vært på bytur med snuppa og feriepengene i ettermiddag. Mulig det er 700 kr igjen. Ka farsken kjøpt dokker? pc og tv? Æ har en bellig wok, funka greit den. Ikkje vær så jævla merkeslave da! *s* 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Ta prisen med en klype salt, som sagt var det julepresang fra barna, men de kjøper aldri det billigste... Jeg drakk meg til mot og sjekka kontoen, det ER nok igjen til en wok. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Ka farsken kjøpt dokker? pc og tv? Æ har en bellig wok, funka greit den. Ikkje vær så jævla merkeslave da! *s* Jeg skal ha en som er jævlig bra! Helst en som jeg ikke behøver å røre i. Jeg skal bli husmor. Kanskje. Snart. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Jeg har en i titan, husker ikke merket. Den fungerer fantastisk! Ganske mye lettere å håndtere enn en i støpejern... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Jeg drakk meg til mot og sjekka kontoen, det ER nok igjen til en wok. Jeg småsuper Martini i dag, og jammen fant jeg ikke igjen en hel pose med Engelsk konfekt. Det ble fest i huset her :-) Du kan jo forhøre deg i butikker som selger woker hva som er best kanskje? Kjekt med alt i en gryte synes jeg. God wok! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Jeg har en i titan, husker ikke merket. Den fungerer fantastisk! Ganske mye lettere å håndtere enn en i støpejern... Jeg får ta en butikkrunde i morgen, har tråla nettet en halvtimes tid, men uten de helt store resultata. Fant derimot så mye god mat at jeg sitter nærmest og sikler, he he. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Jeg småsuper Martini i dag, og jammen fant jeg ikke igjen en hel pose med Engelsk konfekt. Det ble fest i huset her :-) Du kan jo forhøre deg i butikker som selger woker hva som er best kanskje? Kjekt med alt i en gryte synes jeg. God wok! Mener du at du har svart på innlegget mitt i fylla?! *Sjokkert* Jeg fant en gjenglemt bayer. Pluss ei gjenglemt skive av ukjent dato og opprinnelse. Hmm, det var roastbeef på den, det har ikke vi hatt i huset siden jul. :-/ 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Mener du at du har svart på innlegget mitt i fylla?! *Sjokkert* Jeg fant en gjenglemt bayer. Pluss ei gjenglemt skive av ukjent dato og opprinnelse. Hmm, det var roastbeef på den, det har ikke vi hatt i huset siden jul. :-/ Ta den, og se hva som skjer! Gi tilbakemelding når du kan :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Ta den, og se hva som skjer! Gi tilbakemelding når du kan :-) Den ble fortært med en gang jeg fant den. Det var først da jeg kom til skorpa i motsatt ende, at jeg begynte å stusse over den roastbeefen. Sist jeg hadde magaknip var jeg seks år, så dette går nok bra. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Jeg får ta en butikkrunde i morgen, har tråla nettet en halvtimes tid, men uten de helt store resultata. Fant derimot så mye god mat at jeg sitter nærmest og sikler, he he. Min yndlingswokoppskrift! Kyllingfilét i strimler 1 purre i skiver 1 rød paprika i strimler 1 boks vannkastanjer bønnespirer minimais noen gulrøtter i staver Fres kyllingen og ta den ut igjen. Stek purren, så har du oppi gulrøttstavene, så resten. Wok det noen få minutter. På forhånd har du rørt sammen følgende (ta det litt etter smak da, jeg bruker sjelden oppskrift. Blir mest spennende når du tar det på feelingen). 2 terninger hønsebuljong (røres ut i litt kokende vann, kjøles med litt kaldt) 1-2 ss maizena, 2-3 ss søt chilisaus, en dæsj sesamolje, en dæsj soyaolje, 1-2 ss hakket fersk ingefær (eller fra glass, greiest). Rør dette sammen og hell det over grønnsak/kyllingblandingen, kok opp. Serveres med ris til. DIGGGG!!! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Den ble fortært med en gang jeg fant den. Det var først da jeg kom til skorpa i motsatt ende, at jeg begynte å stusse over den roastbeefen. Sist jeg hadde magaknip var jeg seks år, så dette går nok bra. :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
naiv Skrevet 14. juni 2002 Del Skrevet 14. juni 2002 Min yndlingswokoppskrift! Kyllingfilét i strimler 1 purre i skiver 1 rød paprika i strimler 1 boks vannkastanjer bønnespirer minimais noen gulrøtter i staver Fres kyllingen og ta den ut igjen. Stek purren, så har du oppi gulrøttstavene, så resten. Wok det noen få minutter. På forhånd har du rørt sammen følgende (ta det litt etter smak da, jeg bruker sjelden oppskrift. Blir mest spennende når du tar det på feelingen). 2 terninger hønsebuljong (røres ut i litt kokende vann, kjøles med litt kaldt) 1-2 ss maizena, 2-3 ss søt chilisaus, en dæsj sesamolje, en dæsj soyaolje, 1-2 ss hakket fersk ingefær (eller fra glass, greiest). Rør dette sammen og hell det over grønnsak/kyllingblandingen, kok opp. Serveres med ris til. DIGGGG!!! Var det ikke du som skulle lese til eksamen?...... Må jeg bruke den strenge stemmen min? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.