Gå til innhold

FU: Hvor flink er du på kjøkkenet?


Anbefalte innlegg

Fordi det du sa fallt i smak.

ok.

I dag har jeg forøvrig hatt en bra dag; hjemme fra jobb halv fire etter 3 timers søvn i går natt. Grillet noe kjøtt med tilhørende salat (salat, cherrytomater, rødløk og fetaost) og potetsalat (med vårløk naturligvis), stakk en tur på stranda og tok en dukkert, leste avisa og drakk kaffe mens jeg tørket opp, stakk hjem og vasket bil og spilte fotball i et par timer på kveldinga. Jeg går derfor å legger meg nu - med god samvittighet.

Fortsetter under...

ok.

I dag har jeg forøvrig hatt en bra dag; hjemme fra jobb halv fire etter 3 timers søvn i går natt. Grillet noe kjøtt med tilhørende salat (salat, cherrytomater, rødløk og fetaost) og potetsalat (med vårløk naturligvis), stakk en tur på stranda og tok en dukkert, leste avisa og drakk kaffe mens jeg tørket opp, stakk hjem og vasket bil og spilte fotball i et par timer på kveldinga. Jeg går derfor å legger meg nu - med god samvittighet.

Det er alltid best å legge seg når samvittigheten er noenlunde grei.

Jeg lager alt selv, ikke fordi jeg vil, men her nede er ferdigmaten pyton og dyr! Jeg har mang en gang ønsket meg til en norsk Torohylle og frysedisk! :-)

Fiskepudding og fiskekaker har jeg aldri laget.

Bake brød gjorde jeg da jeg bodde i Norge, men her er det så godt ferskt brød hos bakeren at det gidder jeg ikke, dessuten har de ikke skikkelig mel i butikken til brødbaking.

Jeg lager også mine egne oppskrifter, alt etter hva jeg har.

Gjest nunnu

Jeg vil si at jeg er ganske flink! Lager nesten alt av middag & sånt fra grunnen av, fordi det er best og gjør best og fordi det er gøy! Baker ofte brød, men kjøper litt, blir vel sånn ca 50/50. Tross alt er hverdagen travel med jobb og to barn og ingen mann!

Hm....flink ? Hjemme hos meg går det mye i wok, spagetti, salater og asiatisk og italiensk mat - det klarer jeg å lage selv, selvfølgelig med oppskrift hvis det er noe nytt.Men trad. norsk mat som kjøttkaker og saus og stek og sånnt har jeg ikke filla peiling på, sikkert fordi jeg ikke er noe begeistret for slikt.Ellers kan jeg bake brød (og synes det er veldig koselig) - selvfølgelig også her avhengig av en slags oppskrift. Men aller, aller best er jeg på take-away-sushi!!

Annonse

Liker best å lage ting jeg bare kan hive oppi gryta eller en ildfast form. Enten er det ferdig, ellers må jeg kanskje hive oppi litt vann og kanskje melk. Og så lager det seg selv mens jeg tar en halvtime på øret.

Men jeg tror jeg har skrelt poteter en gang... Til Joika-kaker da selvsagt, som laget seg selv der de stod og putret litt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...