Mamta Skrevet 3. august 2002 Del Skrevet 3. august 2002 Har plukket 2,6 kg solbær som jeg ikke helt vet hva jeg skal bruke til. Safting skal jeg gjøre senere, så det kommer jeg ikke til å bruke dem til. Kan man f.eks. fryse dem hele; som "syltetøy" eller må de kokes? Takknemlig for svar! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/66053-solb%C3%A6r-id%C3%A8er-for-tilberedning/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 3. august 2002 Del Skrevet 3. august 2002 Hiv dem i fryseren slik de er. Så fyller du en stor krukke med frosne bær, heller over masse sukker (fyll opp tomrommet mellom bærene), og hell over 20%-40% sprit (alt etter smak). La det trekke noen timer, sil av og drikk. Nam! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/66053-solb%C3%A6r-id%C3%A8er-for-tilberedning/#findComment-300260 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemi Skrevet 3. august 2002 Del Skrevet 3. august 2002 Du kan kjøpe deg sånn gelè-greier i butikken (det er på glass),og lage deg solbærgelè,for å ha på brødskiven. Min kjære synes det er kjempegodt,men jeg er ikke så opphengt i det,kan man si ;o) Du kan også fryse dem før du gjør noe med dem. Gudd løkk,anyway :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/66053-solb%C3%A6r-id%C3%A8er-for-tilberedning/#findComment-300261 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ova Skrevet 3. august 2002 Del Skrevet 3. august 2002 Frys dei- slik kan dei bli liggjande lenge ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/66053-solb%C3%A6r-id%C3%A8er-for-tilberedning/#findComment-300306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamta Skrevet 4. august 2002 Forfatter Del Skrevet 4. august 2002 Hiv dem i fryseren slik de er. Så fyller du en stor krukke med frosne bær, heller over masse sukker (fyll opp tomrommet mellom bærene), og hell over 20%-40% sprit (alt etter smak). La det trekke noen timer, sil av og drikk. Nam! mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/66053-solb%C3%A6r-id%C3%A8er-for-tilberedning/#findComment-300648 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.