Gjest undrende utenlandsfarer Skrevet 9. august 2002 Del Skrevet 9. august 2002 Hei,jeg lurte på en ting angående den menneskelige formen for kugalskap.Jeg skal på et lengre opphold i utlandet og lurte litt på noen ting:Hva slags kjøtt har størst smittefare(Selv om den er liten i utgangspunktet)? Eks.kjøttdeig,indrefilet,ytrefilet o.l. Eller er det det samme hva man spiser av storfekjøtt? Er karbonadedeig bedre enn kjøttdeig for eksempel? Håper på et svar! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/66859-vcjd/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miklos Degre, Dr Med Spesialist i mikrobiologi Skrevet 12. august 2002 Del Skrevet 12. august 2002 Rent kjøtt har mindre risiko enn oppmalt kjøtt, som i teorien kan inneholde nervevev. Men situasjonen synes å være under bra kontroll både i Storbrittannia og i Europa forøvrig ogsjansen for å bli smittet er ganske mikroskopisk. Personlig spiser jeg kjøtt uten noe særlig motforestillinger. Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/66859-vcjd/#findComment-310392 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.